![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Sfaturi viza B2 America
Last Updated: Aug 19 2022 10:33, Started by
bbg150
, Mar 05 2021 13:32
·
0

Posted 08 March 2021 - 16:43

Pai citeste acolo exact, asta nu inseamna condamnare sau arestare, deci nu ai de ce sa pomenesti de asa ceva.
Plangerea aia nu cred ca e inregistrata in vreun sistem sa caute aia de la ambasada. Edited by axisborn, 08 March 2021 - 16:45. |
Posted 08 March 2021 - 16:46

Sa inteleg ca ai fost arestat sau mai rau chiar condamnat ?
Daca nu, nu. Nu e nicio neclaritate. |
Posted 08 March 2021 - 16:47

Hai ma ce dracu ....
Doar daca ai ceva scris in cazier se ia in considerare Daca ai cazierul curat rspunde fara sa clipesti cu - NO |
Posted 10 March 2021 - 18:32

Bafta si poate ne spui si noua cum a decurs interviul. Ca si eu vreau sa aplic ptr viza.
|
Posted 11 March 2021 - 16:52

Buna ziua,
Sunt la intrebarile: 1. Have you attended any educational institutions at a secondary level or above? 2. Have you belonged to, contributed to, or worked for any professional, social, or charitable organization? In ce limba scriu numele liceului, facultatii si al organizatiei la care am luat parte? Romana sau engleza? Tot ce am scris in DS 160 pana acum a fost in engleza. Multumesc. |
Posted 11 March 2021 - 17:00

Engleza.
Cu titlu de exemplu (numele proprii nu se traduc): Liceul de Informatica Gheorghe Becali = Gheorghe Becali Informatics High School |
Posted 11 March 2021 - 17:01

Pai mai omule - daca pe tine te cheama bbg150, in orice limba ai scrie ... se scrie la fel
Daca eu am facut liceul la Washington ce fac ? Scriu Uașinton sau Washington |
Posted 11 March 2021 - 17:04

Posted 11 March 2021 - 17:11

Nu stiu frate dar, au unii un talent extraordinar sa se complice inutil
Eu la intrebarie astea am raspuns simplu ; 1 - YES 2 - YES |
|
Posted 11 March 2021 - 18:11

Engleza. Cu titlu de exemplu (numele proprii nu se traduc): Liceul de Informatica Gheorghe Becali = Gheorghe Becali Informatics High School Inca 2 nelamuriri: 1. La Primary Occupation, daca am o afacere si eu sunt proprietarul acesteia, automat am trecut "Business", de unde am dat detalii. Dvs. ce ati trece? 2. Adresa "Bulevardul Regina Elisabeta" se va scrie "Regina Elisabeta Boulevard" sau "Queen Elisabeta Boulevard" ? Multumesc anticipat. |
Posted 11 March 2021 - 20:16

Posted 22 March 2021 - 10:35

Multumesc, asta am intrebat de fapt. Inca 2 nelamuriri: 1. La Primary Occupation, daca am o afacere si eu sunt proprietarul acesteia, automat am trecut "Business", de unde am dat detalii. Dvs. ce ati trece? 2. Adresa "Bulevardul Regina Elisabeta" se va scrie "Regina Elisabeta Boulevard" sau "Queen Elisabeta Boulevard" ? Multumesc anticipat.
|
Posted 22 March 2021 - 13:43

Formularea in limba engleza corect gramatical : 94 Stefan Cel Mare Street, este un mic plus si te prezinta oarecum intr o lumina mai favorabila.
In ceea ce privesteafacerile pe care le detii , proprietatile, datoriile sau pentru unii condamnarile...nu ai cum sa le ascunzi, sa le elaborezi sau sa le infloresti...oricum au acces la toate bazele de date din Romania... just for security reason.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 29 July 2022 - 13:44

Buna ziua tuturor! Am nevoie de un sfat.Am un copil mega pasionat de spatiu, planete si univers care strange bani pentru o tabara de 1 saptamana la NASA in Huntsville. Acum ca a strans deja mai bine de jumatate din suma (deloc neglijabila) trebuie sa ne gandim serios, noi parintii, sa aplicam pentru viza de SUA. Intrebarea mea la voi este daca sa declaram in formular pt viza si/sau la interviu ca "moștenitorul" se duce in tabara respectiva sau mai mult ne-ar incurca?
|
|
Posted 29 July 2022 - 15:08

Nu inteleg. Cu ce sa va incurce? Voi pentru ce doriti viza, vreti sa insotiti copilul?
|
Posted 19 August 2022 - 07:26

mdt, on 29 iulie 2022 - 15:08, said:
Nu inteleg. Cu ce sa va incurce? Voi pentru ce doriti viza, vreti sa insotiti copilul? Planul arel fi sa stam 2 saptamani, o saptamana asteptam "mostenitorul" si o saptamana sa vizitam impreuna. Ma gandeam sa nu fie tocmai din cauza taberei o problema, gen e un studiu nu e activitate turistica. |
Posted 19 August 2022 - 09:10

Exista un topic mai mare pe aceasta tema aici https://forum.softpe...1-b2-si-restul/ , gasiti info utile
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users