![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Mail ciudat pe gmail
Last Updated: Oct 15 2021 13:52, Started by
catalina1
, Feb 19 2021 14:01
·
0

Posted 06 October 2021 - 10:30

In cazul meu adresa de gmail difera cu un punct fata de adresa de gmail al altui utilizator din Brazilia. Mai primesc cateodata facturi. abonari la site-uri si oferte de turism de la agentiile Sud-Americane.
|
Posted 06 October 2021 - 12:09

Posted 06 October 2021 - 16:46

Cred ca pana la urma ăștia vor sa ii apelez pe nr lăsat acolo...
|
Posted 06 October 2021 - 16:56

O să îți răspundă indienii.. când te întreabă cum te cheamă, zi-le că Jim Browning.
Edited by mrfe, 06 October 2021 - 16:56. |
Posted 06 October 2021 - 17:48

In primele secunde după citirea mailului eram direct în aplicația băncii sa vad dacă este vreo plata ciudata 😄
|
Posted 07 October 2021 - 08:31

Ignora-l/sterge-l, e doar o incercare patetica de SCAM.
|
Posted 07 October 2021 - 14:18

catalina1, on 19 februarie 2021 - 14:01, said:
Sper ca e ok ca am deschis topic nou si ca l-am deschis unde trebuie. Am primit azi un mail pe gmail de la [email protected] trimis la [email protected] Ceva cu cererea ta de contractare nr 74727284 a ajuns la noi, da click pe link bla bla Probelma e ca adresa mea e [email protected], nu [email protected] Si initial nu stiu ce a fost in capul meu si am dat forward la mail catre [email protected] Tot la mine a ajuns. Care e faza? Cat de tare ar trebui sa ma ingrijorez? eu am adresa [email protected] cealalta persoana are [email protected] ( nume si prenume sunt identice la mine si la el, doar ca la mine am si punct - care este ignorat de google- iar el are in plus 1950. A facut mai multe comenzi pe diferite site-uri unde nu a fost nevoie de validarea adresei de email la realizarea unei comenzi, probabil au discutat telefonic, si din viteza a trecut [email protected], fara 1950 la urma. Si eu tot primeam confirmari de comenzi si statusul expeditiei. La un moment dat m-am uitat pe o factura proforma, care a ajuns la mine si pe care era trecut numarul lui de telefon. I-am trimis un SMS dupa care el m-a sunat. L-am intrebat ce adresa de email are, si zice: aaaa ... [email protected] Il intreb, sunteti sigur ? Pai ... aaaa, ptiu, am uitat am si 1950 la urma si nu am trecut in formular. Discutia a fost amicala, omul si-a cerut scuze si asta este. Concluzie: poate fi o persoana cu nume.prenume identic, dar care mai are ceva la coada ( 1950 - in cazul exemplificat de mine ), si care uita sa treaca si acest detaliu. |
Posted 14 October 2021 - 19:04

Eu primesc tot felul de mailuri de la guvernul maghiar, tot un punct diferenta intre adrese.
|
Posted 15 October 2021 - 13:52

Problema vine de la faptul că, pe vreamea când gmail era la început, nume.prenume și numeprenume erau adrese diferite.
Nici nu știu de câți ani, nume.prenume = numeprenume, dar dacă cele două adrese au fost creeate ”în vremurile vechi” ele au rămas așa. Edited by mrfe, 15 October 2021 - 13:52. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users