Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Cum se aplica acest model de tenc...
 Digi GP601RF

OPEL Corsa 2022A 1.2 AT 100 CP Ed...

Stergere partitii hdd extern

Whatsup - cum limitez un contact
 Hidro/termo izolatie demisol,tera...

cumparare apartament ipotecat

Ce pot fi considerate azi produse...

Succesiune de la persoana cu deme...
 Primaria Chișinau, condusa d...

Bataie sub schimbator Audi A4 B8 ...

Motorola G60 - antivirus

Info Scuter electric
 

Motorola Moto G30

- - - - -
  • Please log in to reply
39 replies to this topic

#19
Donyiano

Donyiano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 24.07.2021
Volte si vowifi se activează de către digi pe fiecare cartela sim la fel si la vodafone si la orange...

#20
Donyiano

Donyiano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 24.07.2021
Iar acele setari care dau eroare sunt de la digi mai mult ca sigur și eu am asta pe un Samsung S

#21
Donyiano

Donyiano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 24.07.2021
Atat timp cât ai APN pe g30 de la digi, ai internet care funcționează, mesaje,
configurarile sunt făcute automat de telefon iar acel mesaj de eroare il da rețeaua ca sa nu zica si ei ca nu au facut ceva...cred :))

#22
coliver

coliver

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 233
  • Înscris: 08.01.2009

View Postlaurcj, on 22 noiembrie 2021 - 09:04, said:

Da, asa este. Are doar Google Photos preinstalat care iti poate face si back-up la poze in contul Google, dar poti instala orice alta aplicatie de Gallery din Google Play.

Am cumparat si eu telefonul pt fiul meu. La 700 lei cat a fost in oferta Altex mi se pare pret bun pentru 128 GB spatiu de stocare si 6 GB RAM. Foloseste cineva acest telefon pe Digi ? Apare in oferta Digi ca suporta VoLTE si VoWIFI, dar eu nu am reusit sa le fac sa mearga. Cand am introdus sim-ul Digi in telefon am primit mesaj automat de configurare pentru internet, dar cand am vrut sa aplic setarile a dat ceva mesaj ca sunt gresite. Totusi internetul prin 4G merge pe telefon. In meniul telefonului imi apar VoLTE si VoWIFI si le pot bifa, dar nu se activeaza. Nu imi apare nici o iconita pt ele si cel putin VoLTE in mod sigur nu e activ, caci la un apel vocal se vede ca telefonul comuta din 4G in 3G.
Poti instala orice aplicatie dar daca nu le platesti sunt pline de reclame..:(   Nici la mine nu arata VoLTE si VoWIFI. Mai am un Huawei Nova pe Digi la care fara sa sun la Digi am VoWIFI, deci banuiesc ca la asta nu merge VoLTE si VoWIFI.
O alta chestie enervanta la telefon este ca de 1-2 ori pe zi ma trezesc cu luminozitatea scazuta la minim.

#23
laurcj

laurcj

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,125
  • Înscris: 22.07.2008
Am deschis sesizare la Digi din contul meu online si s-a rezolvat cu VoLTE si VoWIFI pe Motorola G30. Era din cauza lor, caci cu SIM-ul respectiv nu mergeau aceste servicii nici intr-un Samsung Galaxy S10 unde pe alt SIM Digi mergeau.

Cu luminozitatea n-am observat sa fie probleme la mine.

Edited by laurcj, 26 November 2021 - 08:36.


#24
Donyiano

Donyiano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 24.07.2021
S, deci e un telefon care merita sa inteleg? Are volte vowifi la digi!

#25
cattavencu

cattavencu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,219
  • Înscris: 19.09.2006

View Postcoliver, on 25 noiembrie 2021 - 21:42, said:

Poti instala orice aplicatie dar daca nu le platesti sunt pline de reclame..Posted Image   Nici la mine nu arata VoLTE si VoWIFI. Mai am un Huawei Nova pe Digi la care fara sa sun la Digi am VoWIFI, deci banuiesc ca la asta nu merge VoLTE si VoWIFI.
O alta chestie enervanta la telefon este ca de 1-2 ori pe zi ma trezesc cu luminozitatea scazuta la minim.

Instalezi Adguard si nu mai ai reclame in 80-90% din aplicatii. Mergi pe site-ul adguard si instalezi .apk-ul (dai permisiune la telefon sa faca asta).

Youtube il accesezi din browser (eu am Kiwi Browser + extensia Adguard). Daca pui apoi tabul de browser in care merge Youtube sa fie in mod desktop, poti sa faci orice altceva pe telefon, ca streamul va continua. Eu imi pun audiobook-uri sau piese de teatru in felul asta.

View PostDonyiano, on 26 noiembrie 2021 - 16:10, said:

S, deci e un telefon care merita sa inteleg? Are volte vowifi la digi!


Am luat de o saptamana un G30 la 516 lei. Bai, sincer, la 128 de giga ROM si 6 giga de RAM, nu stiu ce-ai mai putea vrea. Merita din plin. Ecran cu refresh de 90 Hz.

Edited by cattavencu, 18 December 2021 - 11:16.


#26
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 09.09.2013
Fara suparare, acest telefon oare poate rula ,,last island of survival uknow 15 days,,? Are procesor destul de slabut... Dar si rezolutia ecran e mica ... Inca ceva are 4g plus? Mulțumesc

#27
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,141
  • Înscris: 11.02.2016
Nu are 4G+ iar jocul ala cel mai probabil probabil o sa meargă pe setări la rezoluție mica, cel puțin

#28
Donyiano

Donyiano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 24.07.2021
În ce rețea vrei 4g plus? Ca 4g plus are orice telefon după 2018 apărut dar depinde și de zona unde de esti si chiar dacă arata ca ai 4g plus nu înseamnă ca ai 4g plus la viteza de 150ś200.

Legat de jocu ala..cauta si tu pe net un telefon cu același procesor si gpu si dupaia pe youtube ca sigur găsești si vezi dacă pe ex ala merge si atunci sigur vei știi dacă merge și pe g30.

#29
heinz

heinz

    Cheers!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,141
  • Înscris: 11.02.2016
Nu are 4G+, are doar LTE Cat4 adica maxim 150/50
https://m.gsmarena.c...o_g30-10724.php

#30
Donyiano

Donyiano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 24.07.2021
Iti sugerez sa folosești alte surse de informare decât sa dezinformezi utilizatorii...G30 are snapdragon 662 iar modemul suporta 4g plus (ltecat13 vezi link https://en.wikipedia...agon_processors) sau https://www.qualcomm...mobile-platform .
E de preferat sa utilizezi surse de informare sigure și verificate deoarece acest model dacă are semnal atinge valori de 390 peak  conform ambelor surse iar aceste valori sunt realizabile doar dacă exista 4g plus desigur. Nu putem avea 4g + oriunde doar dacă nu vrei sa dormi cu antena langa tine 😁

Edited by Donyiano, 01 January 2022 - 19:07.


#31
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 09.09.2013

View PostDonyiano, on 01 ianuarie 2022 - 19:06, said:

Iti sugerez sa folosești alte surse de informare decât sa dezinformezi utilizatorii...G30 are snapdragon 662 iar modemul suporta 4g plus (ltecat13 vezi link https://en.wikipedia...agon_processors) sau https://www.qualcomm...mobile-platform .
E de preferat sa utilizezi surse de informare sigure și verificate deoarece acest model dacă are semnal atinge valori de 390 peak  conform ambelor surse iar aceste valori sunt realizabile doar dacă exista 4g plus desigur. Nu putem avea 4g + oriunde doar dacă nu vrei sa dormi cu antena langa tine 😁
Multumesc. La mine in zona pe orange an 4g plus ;) de asta am intrebat

#32
Donyiano

Donyiano

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 24.07.2021
Pai și dc. mai aveai nevoie de confirmare....dacă știai deja ......wtf

#33
danidica

danidica

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,416
  • Înscris: 09.09.2013

View PostDonyiano, on 02 ianuarie 2022 - 13:53, said:

Pai și dc. mai aveai nevoie de confirmare....dacă știai deja ......wtf
Omule, am acoperire 4g plus. Nu stiam ca are telefonul 4g plus PENTRU ca nu il am.

#34
stephano

stephano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,841
  • Înscris: 27.01.2008
Salut. Am luat acest model pt copil.. Ma rog 6gb cu 128.. Aici e ok. Dar pe partea de foto e varza.. Slab rău. 64 mpx.. Degeaba.
Al meu motorola g 5g plus cu 48 mpx face niște poze mult mai bune... Asa e modelul g30 sau am nimerit eu unul cu probleme..

#35
frana

frana

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 13.04.2009
Nu are 4g+. L-am testat într-o zonă cu acoperire 4g+ Vodafone și nu are 4g+.
Pe moto g8 power apare 4g+ dar pe g30 nu.

#36
stephano

stephano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,841
  • Înscris: 27.01.2008

 frana, on 10 ianuarie 2022 - 19:33, said:

Nu are 4g+. L-am testat într-o zonă cu acoperire 4g+ Vodafone și nu are 4g+.
Pe moto g8 power apare 4g+ dar pe g30 nu.
Așa e nu are. Pe Orange moto g 5g plus are g30 doar 4g

Edited by stephano, 11 January 2022 - 09:43.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate