Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trigger Warning (2024)

Pareri cartiere/zone in care ati ...

Care este culoarea normala de soia?

Comertul cu arcuri si arbalete
 Masini pe benzina usor pretabile ...

Am primit facturi dupa ce am renu...

Camere video, supraveghere curte....

Epilator care nu smulge puful
 Realizare comanda pompa submersib...

Covorase scari/trepte

Apartament Iași

Scurgeri de la etajul superior
 Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 

AOC agon AG251FZ 240hz

- - - - -
  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
prof28

prof28

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 06.01.2011
Salutare, de curand am pus mana pe acest monitor (pt csgo) la un pret bun zic eu, doar ca problema este ca imi arata maxim 144hz si nu 240hz posibil din cauza placii video gtx 760 2gb, as vrea sa stiu daca este posibil cea mai slaba-medie placa pentru 240hz, cu 1060 6gb stiu ca suporta

#2
_-livio-_

_-livio-_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,375
  • Înscris: 22.10.2007
sunt conectate cu cablu displayport sau hdmi? pe hdmi nu duce mai mult de 144hz.

#3
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 14,916
  • Înscris: 14.11.2004
De la placa este, ai nevoie de o revizie mai noua a portului DP, implicit alta placa, care sa suporte latimea de banda care asigura rezolutia 1080@240p, iti trebuie varianta 1.2 sau mai nou. Ce model exact de placa ai? Sa vedem daca ea poate dar nu este conectica corecta.

Si altii si-au spart capul cu monitoare rapide si conexiunea HDMI. Incearca sa-l legi pe DisplayPort.

Edited by connectorxp, 28 January 2021 - 23:41.


#4
prof28

prof28

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 366
  • Înscris: 06.01.2011

View Postconnectorxp, on 28 ianuarie 2021 - 23:35, said:

De la placa este, ai nevoie de o revizie mai noua a portului DP, implicit alta placa, care sa suporte latimea de banda care asigura rezolutia 1080@240p, iti trebuie varianta 1.2 sau mai nou. Ce model exact de placa ai? Sa vedem daca ea poate dar nu este conectica corecta.

Si altii si-au spart capul cu monitoare rapide si conexiunea HDMI. Incearca sa-l legi pe DisplayPort.

pe display port este bagat, stiu ca pe hdmi nu suporta mai mult de 144hz...este un asus gtx 760 directcu2 oc, cablu din pachet posibil sa nu suporte...totusi ar trebui sa suporte..

Edited by prof28, 29 January 2021 - 22:31.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate