![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Indecis in a alege facultatea (inginerie)
Last Updated: Jan 20 2021 11:31, Started by
Adi_2003
, Jan 19 2021 20:50
·
0

Posted 19 January 2021 - 20:50

Salutari.
Avand in vedere contextul actual economic si impredictibiliatea pietei de munca din Romania,m-am decis sa urmez o facultate tehnica,vorba aceea "meseria e bratara de aur ". Problema este ca sunt cam indecis in alegerea faculatatii... Pana in momentul de fata oscilez intre : Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca,Facultatea de Constructii Civile,Industriale si Agricole sau in cadrul aceeleas Universitati,Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronica si Mecanica. Pareri? |
Posted 19 January 2021 - 22:11

Sincer,sunt un simplu utilizator de calculator...nu ma pricep nici la programare nici la retelistica...in schimb,de mic,ca sa ma exprim asa,unchiul meu ma atras pe partea de mecanica,el fiind inginer mecanic auto / moto iar tatal meu este inginer constructor ( proiectant ) iar eu pe partea de desen tehnic respectiv pe partea de matematica ( algebra,analiza,geometrie spatiala,geometrie plana ) ma descurc destul de bine...spre foarte bine...
|
Posted 20 January 2021 - 02:24

Prin alte parti (mult) mai dezvoltate decat Romania ingineria inseamna (numai) proiectare. Daca nu faci proiectare nu-ti trebuie facultate ca sa fii mecanic (auto)
|
Posted 20 January 2021 - 07:49

Tu crezi că vreun absolvent de cl 12 are habar de ce va face in facultate?
Știe vreounul cum sa opereze, să proiecteze, să programeze,.... De asta faci facultatea. Sa înveți acolo. |
Posted 20 January 2021 - 11:11

dorin_2k, on 20 ianuarie 2021 - 07:49, said:
Tu crezi că vreun absolvent de cl 12 are habar de ce va face in facultate? Știe vreounul cum sa opereze, să proiecteze, să programeze,.... De asta faci facultatea. Sa Ă®nveți acolo. Lasă-l să meargă unde crede el că-i place, nu că acolo se câștigă mai bine. |
Posted 20 January 2021 - 11:28

Altul care nu stie ce sa aleaga ca si facultate...
Prietene! Viitorul ti-l alegi tu singur, fara mama, fara tata si fara sfaturi de pe forumuri. Tu stii cel mai bine ce ti s-ar potrivi, nu noi... Asa ca, lasa forumurile si Facebook si gandeste-te serios la ce vrei sa faci... |
Posted 20 January 2021 - 11:31

Vezi care e mai ușor de terminat. Dacă nu ai un domeniu preferat acum o să ți-l formezi in timp
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users