![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
navNoReadFromCache
Last Updated: Mar 25 2006 15:10, Started by
hes
, Mar 25 2006 15:10
·
0

Posted 25 March 2006 - 15:10

Salut, am nevoie de putin ajutor, nu reusesc nicicum sa fac o navigare in webbrowser fara sa-mi citeasca cache-ul sau fara sa-mi scrie in cache.
variante incercate: var.1 prinate sub btn_click() url = "url" wb.navigate (url, navNoReadFromCache) 'imi da eroare : " expected := " si nu inteleg nimik end sub var.2 Private Enum BrowserNavConstants navOpenInNewWindow = &H1 navNoHistory = &H2 navNoReadFromCache = &H4 navNoWriteToCache = &H8 navAllowAutosearch = &H10 navBrowserBar = &H20 navHyperlink = &H40 End Enum prinate sub btn_click() url = "url" wb.navigate (url, BrowserNavConstants.navNoReadFromCache) 'imi da eroare "compile eror, expected := " si nu inteleg nimik end sub So, daca stie cineva cum se face exact, am nevoie de un raspuns. 10x |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users