Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Foliere geamuri

Microsoft Defender

cartela Internet Europa

Sondaj EV
 Testerul pe VAG arata devieri la ...

Aparat ieftin pentru sigilat pung...

Hyundai elantra 2024 Highway, 6MT.

Interpretare XML
 PPCEnergy - Emiterea facturii in ...

Telefon Nou de la Digi

La multi ani @creativestar!

La multi ani @Nimcid25!
 "Spionul" nostru cel de t...

Care aplicatie are cele mai ok co...

Parere antrenament incepator

Dilema sursa
 

Cum aflu user si parola PPPOE ?

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
derutatu667

derutatu667

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 27.11.2007
Salutare.

Situatia este simpla: chirias care doreste sa schimbe routerul.  Proprietarul e prea comod sa ia legatura cu RDS, ca routerul vechi inca merge, ce iti trebuie sa il schimbi. Cum aflu userul si parola pentru conexiunea PPPOE ?

Edited by derutatu667, 30 December 2020 - 21:22.


#2
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,098
  • Înscris: 19.12.2012
motivezi proprietarul. Ori nu mai platesti netul si chiria ori cu o bere ceva... Desi datele astea le are proprietarul pe contract, foaia ce a primito cand a instalat netul. Care probabil e pierduta pe undeva prin casa

#3
SpeedDemon

SpeedDemon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,019
  • Înscris: 18.05.2009
intri in routerul vechi si vezi acolo. Nu stiu specific la rds ca n-am rds din pacate.

#4
derutatu667

derutatu667

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 27.11.2007
foaia aia de la instalare sigur e ratacita pe undeva.
Am acces si la routerul vechi, pot intra in setarile lui ( admin / admin :))))  dar nu resusesc sa vizualizez parola, cu nici un password revealer sau altele asemenea.  
Daca sun la relatii clienti, nefiind titularul, cred ca sansele sunt zero sa imi dea datele.

#5
mikaell

mikaell

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,918
  • Înscris: 24.12.2010
useru + parola sunt salvate in setarile routerului. incearca sa te autentifici cu parola "admin". de multe ori merge dar nu intodeauna (asta in caz ca nu stii cont + parola de la router)
dureaza 5 minute de vorbit la rds prin telefon, incearca sa-l convingi cumva pe proprietar, chiar daca suna el si vorbesti tu in continuare, important e sa se autentifice ca restul se rezolva

#6
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
Pe pagina router-ului apare doar username-ul.
Mai poti incerca sa suni la rds. Cel mai probabil iti vor cere numarul de client si inca ceva (ce se afla pe factura)

#7
sorin147

sorin147

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,419
  • Înscris: 11.08.2003
De pe telefonul titularului de contract: apel la 031.400.4401 apoi din meniu 1 / 2 / 1 / 1 si apoi trebuie sa introduci CNPul titularului

#8
derutatu667

derutatu667

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 27.11.2007
am ultimele facturi... incerc sa ii sun in noaptea de revelion, poate prind pe vreounul mai "bine-dispus" si ma ajuta :)

#9
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 122,899
  • Înscris: 07.02.2003

 derutatu667, on 30 decembrie 2020 - 21:21, said:

Situatia este simpla: chirias care doreste sa schimbe routerul.  Proprietarul e prea comod sa ia legatura cu RDS, ca routerul vechi inca merge, ce iti trebuie sa il schimbi.
Sa puna unu mai bun.
In foaia de net de la rds.

#10
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
Poti incerca :)) Eu am sunat la banca pe la ora 21 si a fost foarte ok. Am rezolvat repede ce aveam nevoie :)))

#11
icename

icename

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 12.02.2005
Din contul Digi se poate vedea userul la serviciul de internet. Si se poate schimba si parola, nu se cere parola veche. Daca nu exista cont Digi, se poate face unul pe baza unor date ca: numar contract sau un numar de factura.

#12
A10

A10

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,098
  • Înscris: 19.12.2012

 derutatu667, on 30 decembrie 2020 - 21:43, said:

am ultimele facturi... incerc sa ii sun in noaptea de revelion, poate prind pe vreounul mai "bine-dispus" si ma ajuta Posted Image


robotul cel mai probabil..dar e de treaba..nu se contrazice cu tine..poate ajungeti chiar sa faceti bancuri amandoi in noaptea de revelion

#13
rex

rex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,619
  • Înscris: 16.06.2004
daca e tplink intri pe pagina cu userul si parola, dai sa vezi sursa paginii si vezi acolo parola.
e un bug de securitate la majoritatea tplink-urilor vechi.

#14
derutatu667

derutatu667

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 27.11.2007
chiar e un tp-link vechi.  Nu sunt la locatie deocamdata dar incerc pontul cand revin acasa!  Mersi fain @rex !

#15
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,715
  • Înscris: 08.10.2015

 derutatu667, on 30 decembrie 2020 - 21:40, said:

foaia aia de la instalare sigur e ratacita pe undeva.
Am acces si la routerul vechi, pot intra in setarile lui ( admin / admin :))))  dar nu resusesc sa vizualizez parola, cu nici un password revealer sau altele asemenea.  
Daca sun la relatii clienti, nefiind titularul, cred ca sansele sunt zero sa imi dea datele.
Nu ai si tu vreo copie de buletin a proprietarului/titularului, sau ati mers pe incredere?

Ii suni cu buletinul in mana si in 10min rezolvi problema.

#16
Znevna

Znevna

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,436
  • Înscris: 23.08.2020
Daca e destul de vechi acel router faci un backup la setari si deschizi fisierul folosind routerpassview de la nirsoft.
Magic.

Edited by Znevna, 30 December 2020 - 22:10.


#17
Atreides

Atreides

    Duke, Padishah Emperor, Kwisatz Haderach, Mahdi

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,787
  • Înscris: 28.07.2008
Ti-am trimis PM, e o solutie care m-a ajutat in trecut

#18
edy_wheazel

edy_wheazel

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 51,063
  • Înscris: 31.07.2007

 sorin147, on 30 decembrie 2020 - 21:41, said:

De pe telefonul titularului de contract: apel la 031.400.4401 apoi din meniu 1 / 2 / 1 / 1 si apoi trebuie sa introduci CNPul titularului

Asa am rezolvat si eu cand mi-am schimbat router-ul (eu sunt titularul). Nu puteam sa ma loghez cu datele vechi, de pe router-ul anterior, nu stiu de ce.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate