![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Intrebare numismatica
Last Updated: Dec 23 2020 22:25, Started by
SamuraiJack101
, Dec 22 2020 23:02
·
0

Posted 22 December 2020 - 23:02

Salutare. Sper ca am nimerit forumul care trebuie.
De ceva vreme ma tot agaseaza casa de monede sa iau monedele aniversare cu Regina Maria, Carol, A.I. Cuza, etc. Am luat doua...deocamdata. Intrebadea mea este: au vteo valoare actuala sau viitoare? Din ce am observat nu sunt ceva oficial romanesc. Cirma fiind din Cehia...sau Polonia. E prima data cand cumpar monezi in ideea de incestitie si sunt total paralel cu numismatica. Multumesc! |
Posted 23 December 2020 - 08:44

Posted 23 December 2020 - 09:06

Mai în gluma, mai în serios, se pare ca îți place să fii agasat, dacă te-ai lăsat convins sa cumperi cele 2 monede. Din ce sunt confecționate și cât a costat fiecare?
https://www.bnr.ro/p...aspx?prid=18716 |
Posted 23 December 2020 - 09:22

ai luat două tinichele de 2 lei cu 200.nici 2 lei nu primești pe ele.de test bagă olx-ul în priză
pe mine mă tot agasa porsche-le dar am rezistat să nu iau și mai este unu cu chirurgia spinală toată ziua p-aici hope îl cheamă |
Posted 23 December 2020 - 09:28

Posted 23 December 2020 - 09:44

Eu am luat o moneda de argint sa-mi aduca aminte de 2020. Nu ca ar fi usor de uitat. Mai precis asta: Mont Saint-Michel monedă din argint. Am vrut alta, dar intre timp a disparut. Si inclin sa cred ca nu are vreo valoare numismatica. Poate sentimentala, daca o faci/o primesti cado'.
|
Posted 23 December 2020 - 10:28

Ce ai luat tu probabil sunt medaliile alea aurite, nu monede. Nu au valoare, dacă vrei sa investești cumpara bullion. de exemplu asta: https://www.casademo...-aur-din-lume-1 are 0.5 grame din aur 24k. partea proasta e ca dai pe ea 300lei, adica ~123 Euro/gram, in conditiile in care aurul de 24K se vinde cu 50E/gram dat fiind ca nu sunt emise de nici o autoritate (ci de o firma particulara), valoarea extrinseca e ~zero. cel mai probabil nu-i va creste valoarea din cauza vechimii, ci va avea mereu valoarea metalului din care e produsa o chestie amuzanta e ca moneda de mai sus pare a fi emisa in Congo ![]() Edited by _Smiley_, 23 December 2020 - 10:29. |
Posted 23 December 2020 - 11:09

Sunt dintr-un fel de metal aurit. Am luat doar una. A doua este pe drum. Dar am sa o refuz la curier. A costat 89 Ron cu 19 transport.
![]() Merit toata ironia cu varf si-ndesat. Daca-s gâscă, aia e! Din fericire a doua inca n.a venit. Am sa o refuz la curier.
Fix alea sunt.
Pai mi s-a aprins becul cand am facut un pic de research depsre firma si sa vad ca este din Cehia sau Polonia. In naivitatea mea am crezut ca este ceva care are vreo lagatura cu banca nationala. ...Casa de Monede Multumesc pentru reply-uri. Mi-ati bagat mintile-n cap. Am incercat sa intreb si pe niste forumuri de numismatica...inca n.am primit raspuns...mai astept. ![]() Edited by Dany_Darke, 23 December 2020 - 11:28. |
Posted 23 December 2020 - 15:13

daca vrei monezi din metal pretios, urmareste emisiunile Bancii Nationale: https://bnr.ro/Numismatica-726.aspx
si acolo platesti peste valoarea intrinseca si nu ai nici o garantie ca o sa creasca valoarea in timp, dar macar e o institutie oficiala si te poti baza pe datele prezentate (inclusiv numarul de monezi emise) |
Posted 23 December 2020 - 22:25

Ia una de traditie daca tot vrei sa ai ceva de valoare ,o filarmonica vieneza.3g aur curat la 170€
Attached Files |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users