![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Diana Bișinicu - Fara noastă
Last Updated: Dec 03 2020 17:25, Started by
floryyn
, Dec 03 2020 13:04
·
0

Posted 03 December 2020 - 13:04

O voce descoperită de mine de curând, care mi-a atras atenţia atât prin forma expresiei artistice cât şi prin fondul cultural pe care îl exprimă.
Muzica nu e domeniul meu şi nici nu sunt mare audiofil dar mi se pare că timbrul şi profunzimea vocii solistei ies în evidenţă peste bruiajul de miorlăieli şi răguşeli la modă actualmente în muzica românească. În fine...De gustibus non est disputandum. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/7FJiajauRzU?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by floryyn, 03 December 2020 - 13:10. |
Posted 03 December 2020 - 13:14

dar mi se pare Bine. Esti armân? Mie mi se pare ca nu mai merge cu muzica dance sub-mediocra de unde provine interpreta si isi incearca norocul cu stilul aceasta scos din umbra de "Un trandafir creste la firida mea" Edited by paco rabanne, 03 December 2020 - 13:21. |
Posted 03 December 2020 - 13:17

Eu vreau sa stiu unde se afla podul de piatra, de la 2:50
|
Posted 03 December 2020 - 13:34

Când te uiți pe Wikipedia și vezi câte personalități au avut și au aromânii, nu poți să nu-i respecți!
|
Posted 03 December 2020 - 15:08

Posted 03 December 2020 - 15:14

, Muzica nu e domeniul meu şi nici nu sunt mare audiofil , Atunci ar fi trebuit sa ramai la domeniul tau ca muzica asta e folclor turcesco-bulgaresco-sarbesco-roman.Adica manea internationala.Muzica facuta cu instrumente folclorice combinate cu cele electronice e un fel de diaree muzicala. |
Posted 03 December 2020 - 17:25

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users