Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Ce riscuri sunt daca folosesc vop...

Trafo microunde

Tethering Telefon -Xbox series S ...
 Boxa Portabila - buget ~1.500 RON

Sisteme second hand

Laser circular basculant cu glisare

Permis suspendat - intrebare
 Care a fost primul film din istor...

Inlocuire bloc pedalier

Sa-i actionez in judecata?

Google Stadia se Închide
 Sorin Cimpeanu și-a dat demi...

Mailer Daemon-am fost blocat?

Port popular?

A murit Alexandru Arsinel.
 

Un monitor - doua PC-uri

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 877
  • Înscris: 25.03.2008
Stimati colegi,

Vremurile ne obliga pe unii dintre noi sa lucram de-acasa.
Mi-am adus PC-ul de la servici si l-am legat la monitorul de acasa.
PC-ul de la servici e pe VGA iar al meu este pe DVI.
E o problema daca raman ambele cabluri legate la monitor, iar PC-urile le folosesc pe rand, nu amandoua o data ?
Sau trebuie sa decuplez cablul de la monitor al unui PC, cand il folosesc pe celalalt ?

Multumesc.

#2
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,165
  • Înscris: 19.09.2005
de la inceputul pandemiei lucrez cu doua calculatoare, ambele legate la cele trei monitoare.

#3
pasilla

pasilla

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 44,289
  • Înscris: 31.03.2012
Nu e nici o problema.
Comutezi din monitor.

Edited by pasilla, 19 October 2020 - 20:39.


#4
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,165
  • Înscris: 19.09.2005
p.s. sfatul meu: ia si monitorul de la servici, e mai funy pe mai multe.

#5
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Eu zic sa iei si secretara, e si mai funny.

#6
mannyx92

mannyx92

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,879
  • Înscris: 15.04.2017
N-as mai putea lucra pe un monitor. Never :)) Orice as face

#7
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,421
  • Înscris: 15.06.2004
Initiator, poti lucra fara probleme. Tocmai ca atunci cand sunt pornite nu e recomandat sa umblii la cabluri.

Asa am eu acasa - am un PC pe care nu prea il folosesc dar e conectat permanent la monitor. Monitorul detecteaza automat care e pornit si comuta pe intrarea respectiva. Daca sunt pornite amandoua comut eu manual.

#8
ChemTeacher

ChemTeacher

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,839
  • Înscris: 26.05.2007

View Posteiffel, on 19 octombrie 2020 - 20:56, said:

Daca sunt pornite amandoua comut eu manual.
Din OSD monitorului......completare !

#9
nei-k

nei-k

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,931
  • Înscris: 21.12.2006
Are fiimiu, in clasa primara, conectate la un singur monitor: Desktop, Laptop si XBOX. Si se descurca cu ele foarte bine.

#10
_Smiley_

_Smiley_

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,206
  • Înscris: 24.02.2006
cu perifericele cum faci? ai doua seturi de tastatura+mouse?

#11
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,223
  • Înscris: 22.04.2019
Nu e nici o problemă, spor la treaba.

#12
donPedros

donPedros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 877
  • Înscris: 25.03.2008
Multumesc pentru informatii.

View Post_Smiley_, on 19 octombrie 2020 - 23:27, said:

cu perifericele cum faci? ai doua seturi de tastatura+mouse?

Da, tasatatura o mut de la un PC la altul(e pe fir, iluminata), iar mouse-uri am doua, pentru fiecare PC.

#13
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,165
  • Înscris: 19.09.2005
la inceput am facut si eu sportul de a muta firele, nu merita ca sigur se buleste ceva.

Edited by arg, 20 October 2020 - 12:08.


#14
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 63,421
  • Înscris: 15.06.2004
Daca tastatura e USB merge. Daca nu se vor arde porturile de la placa de baza.
Noroc ca nu prea se mai folosesc pe PS/2.

#15
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,165
  • Înscris: 19.09.2005
o tastatura buna e 50lei... si tine o vesnicie
un maus bun e 100lei si nu cedeaza usor.
un cablu pt monitor e cateva zeci de lei
un switch gbit e 50-60lei

le aduni cate un pic si scapi de belele.

inainte trebuia sa inchid un calculator ca sa-l pornesc pe celalat.

acu sunt in conferinta pe unul si lucrez pe celalat.
(ambele calculatoare sunt de servici, dar nu de la aceasi firma)


#16
craciuncostel

craciuncostel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 951
  • Înscris: 03.04.2005
Poți să cauți un KVM pentru VGA dvi și ai scăpat de a tot scoate cablurile din pc-uri.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate