![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
intrebare TRINITRON
Last Updated: Mar 29 2006 11:21, Started by
casillas
, Mar 23 2006 08:43
·
0

Posted 23 March 2006 - 08:43

am luat un monitor second hand fujitsu siemens de 21" cu ecran plat cu tub trinitron cica
![]() m am dus la ala la magazin si mi a zis k asa este la tuburile trinitron si mi a inchis gura ASA SA FIE ? ARE DREPTATE? SAU A FOST O PACALEALA IEFTINA? ![]() |
Posted 23 March 2006 - 08:43

am luat un monitor second hand fujitsu siemens de 21" cu ecran plat cu tub trinitron cica
![]() m am dus la ala la magazin si mi a zis k asa este la tuburile trinitron si mi a inchis gura ASA SA FIE ? ARE DREPTATE? SAU A FOST O PACALEALA IEFTINA? ![]() Edited by casillas, 23 March 2006 - 08:44. |
Posted 23 March 2006 - 08:46

am postat de 2 ori
scuze nu stiu cum se sterge al 2 lea thread cine stie si poate s o faca |
Posted 23 March 2006 - 08:47

Am auzit si eu ceva de genul asta,ca monitoarele Trinitron au acele dungi...Deci se vad numai pe alb sau pe orice culoare deschisa ?
Ce culoare au dungile ?Sunt deranjante ? |
Posted 23 March 2006 - 08:50

Posted 23 March 2006 - 08:50

se vad pe orice culoare de fapt
si pe desktop daca te uiti atent nu sunt deranjante dar... |
Posted 23 March 2006 - 08:52

Da, sa stii ca sunt normale dungile de care pomenesti. vezi si tu ce setari faci la monitor ca sa nu fie deranjante
|
Posted 23 March 2006 - 09:05

sunt cat se poate de normale acele 2 dungi. te obisnuiesti curand cu ele si nu or sa mai fie deranjante.
Acesta este specificul la trinitron, masca la tub este formata din fire verticale ff subtiri, cele 2 orizontle mai groase fiind de sustinere |
Posted 23 March 2006 - 09:26

am luat un monitor second hand fujitsu siemens de 21" cu ecran plat cu tub trinitron cica ![]() m am dus la ala la magazin si mi a zis k asa este la tuburile trinitron si mi a inchis gura ASA SA FIE ? ARE DREPTATE? SAU A FOST O PACALEALA IEFTINA? ![]() |
|
Posted 27 March 2006 - 16:02

Nu este vorba numai de Trinitron, people... toate tuburile Aperture Grille au nevoie de acele... "dungi" - Diamondtron, Trinitron, ViewTron(ic)... whatever.
|
Posted 27 March 2006 - 22:29

grila de apertura este formata din 3 grile defapt. Ele sunt imbinate si de aceea vezi 2 dungi orizontale.
Dungile sunt mai vizibile pe imagini deschise la culoare. Nu prea ai ce setari sa faci ca sa dispara. Cu timpul te vei obisnui si le vei ignora cu usurinta |
Posted 28 March 2006 - 08:49

In mare s-a spus cam tot cu exceptia ca mai sunt si monitoare care nu au acele fire de sustinere. Pentru tuburile flat exista 2 tipuri de grile si anume Aperture Grile si Shadow mask. Cel din urma nu are acele fire si unul dintre producatorii cunoscuti de monitoare care folosesc acest tip de tuburi este LG. Rolul acelei grile este mai complicat de descris si nu face subiectul acestui topic si in plus s-a mai discutat pe forum Oricum in timp vei ignora acele fire.
|
Posted 28 March 2006 - 09:36

era clar vorba despre grile de apertura. Shadow mask nu este "o grila" ci o masca... asa cum ii zice si numele
|
|
Posted 28 March 2006 - 11:58

Toate Trinitronurile au, cel putin o linie ( da, exista si doar cu o linie - la cele de 15'' ). Chestia e ca dupa o saptamana doua, te obisnuiesti si nu le mai sesizezi.
|
Posted 29 March 2006 - 11:21

era clar vorba despre grile de apertura. Shadow mask nu este "o grila" ci o masca... asa cum ii zice si numele Cum am mai spus LG foloseste alt tip de masca in fabricarea tubului Flatron. http://fr.lge.com/pr...P&model=NOTHING http://www.roportal....00P_Flatron.htm iar aici puteti vedea cum arata cele mai intilnite tipuri de masti si grile http://computing-dic...y.com/slot mask |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users