![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
CHELUTU feat. Dorian Popa - Inoata Chelutu
Last Updated: Oct 06 2020 11:38, Started by
DuskGerman
, Oct 05 2020 11:55
·
0

Posted 05 October 2020 - 14:47

[ https://media.tenor.com/images/219f28ce52585c45ea96c90ecea14c0f/tenor.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 05 October 2020 - 17:41

E de un secol pe youtube, abia scapam de ea si te trezesti sa postezi gunoiul asta si pe softpedia. Serios ca ti-as da ban de as putea.
|
Posted 05 October 2020 - 20:38

Eu am băgat inițiatorul la insectar. Dacă se prezintă cu astfel de topice, chiar nu regret deloc decizia.
|
Posted 05 October 2020 - 20:55

Radeti voi, insa tentativa asta de piesa are deja 13.000.000 de vizualizari. Asta inseamna ca cineva il asculta.
Radem, plangem, dar lunar face doar din vizualizarile de pe Youtube in jur de 10.000 de Euro. Asta nu e un fel de prostituție ?
Am urmarit un documentar, povestea Simona Halep de tot hate si ura din Romania, cat o afectase. Si mi-am adus aminte cand s-a restras Gica Hagi, tot asa de la hate, putea sa mai joace dar era asa de multe hate. Si ma uit la videoclipul ala de mai sus care ma amuza, este amuzant. Citesc atatea mesaje de ura de nu stiu ce dracu se petrece in tara asta. Stop making stupid people famous. Edited by waterman, 05 October 2020 - 20:51. |
Posted 05 October 2020 - 21:23

Gica Hagi si cu Simona Halep au facut o imagine tarisoarei asteia.
Si cine esti tu sa dai cu noroi in ei? Cand s-a uitat careva prin viata ta nu ai facut mare lucru. Este usor sa dai cu hate si mizerie. |
Posted 06 October 2020 - 09:44

Gica Hagi si cu Simona Halep au facut o imagine tarisoarei asteia. Si cine esti tu sa dai cu noroi in ei? Promovezi incultura și cocălărismul. Fiecare cu gusturile lui, dar asta nu înseamnă că dacă aduci aici niște mizerii din ăstea noi aplaudăm.
Cand s-a uitat careva prin viata ta nu ai facut mare lucru. Pentru limba română apasă tasta 1. |
Posted 06 October 2020 - 11:38

Doar din clipul ala cu potaia a facut intr-o luna vreo 25.000 de euro. Si o sa mai faca. Doar din ala. eu zic sa mai tai din ei este un om care stie sa faca bani,se agata si prinde tot ce poate dupa un astfel de ”succes” vor urma altele,haine si cate se mai pot face legat de un animal devenit faimos ar fi pisu lumii sa-i fure careva cainele |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users