Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care mai sunt mediile de admitere...

Laptop cu HDD atasare memorie MMC...

Hartile google nu mai au chenarul...

Tomate in ghiveci la curte?
 Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...

Cine canta? Fragment din melodie...
 Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!

Camera video masina
 Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)

Recomandare casti 100-150 lei
 

M-a INNEBUNIT o fantoma / pradator sexual/ sarlatan !

* - - - - 10 votes
  • Please log in to reply
306 replies to this topic

#289
CovertTwo

CovertTwo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,057
  • Înscris: 16.09.2019
Partida aia de sex o fi fost dezamagitoare pt om așa că si a vazut de drum. :)
Ce explicații să mai dea ? Ca nu i place cum se fte ?
E vreunul mai spontan, i s a pus pata că nu si gata.

#290
FlyMe2

FlyMe2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 825
  • Înscris: 30.01.2019
Adevarul e ca dintr-o legatura asa napraznica nu poti iesi cu camasa nesifonata. Ori o lasi mai moale de la inceput, ori faci fata, ori...patesti asa!

#291
ina2605

ina2605

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 20.09.2020

View Postrazor01, on 25 septembrie 2020 - 21:30, said:

Intrebarea este de ce unele femei nu reusesc sa deosebeasca masculii cu calitati reale de scamatori? Unii dintre ei stiu sa mimeze foarte bine acele calitati, altii mai putin. Tu ai dat peste unul destul de praf din cate povestesti.
Cum a reusit sa-ti pacaleasca asa de usor acel mecanism despre care vorbeam? Explicatiile pot fi multiple
, probleme de natura emotionala din copilarie (daddy issues), o stima de sine foarte scazuta care blocheaza acel mecanism sa actioneze cum trebuie, s.a.
P.S. si la barbati se intampla asa ceva, cunosc o gramada de indivizi care s-au indragostit lulea de femei de o calitate foarte scazuta.
Hilar e că tipul chiar făcea uneori niște aluzii, care poate erau menite să mă trezească la realitate, dar era imposibil, la cât te ”îmbătată” eram eu... Gen prezenta despre sine niște aspecte cu trimiteri la mituri și basme, dădea exemple în care i s-a confirmat că era ”zmeu”, apoi întorcea totul la 180 grade și arunca ”hint-uri” de genul ”dar șmecheria e să știi cine e zmeu și cine nu e”....Posted Image Sigur că revelațiile în mintea mea au venit MUUUUULT după.... Posted Image Acum mă întreb când mai avea el timp să râdă de mine.... că în timpul discuțiilor, oricât de gâscă proastă probabil că mă percepea, nu avea nici urmă de amuzament...

View PostGRATEFUL, on 26 septembrie 2020 - 18:45, said:

Cred ca aventurile astea de ONS, nu-ti vor aduce nici o implinire si atunci de ce sa le repeti, crezand ca rezultatul va fi altul?!
Cu cat ceata de pe ratiunea ta se va ridica mai repede,cu atat te vei eliberea si de "emotiile obsedante" in legatura cu "fantoma"...Il vei vedea cum este in realitate.
Mulțumesc ! Posted Image Știu că nu în aventuri se poate găsi vreo împlinire, mai ales pentru o femeie. Cu ăsta nici măcar nu fusese vreun plan de 1 aventură sau mai multe. A fost neplănuit și neprevăzut, nu am știut în ce urma să aterizez. Posted Image Eu doar am picat, ca o gâscă fără cap. Posted Image
Iar în momentul de față nu mai există nici urmă din fascinația față de el,așadar ceața aia s-a ridicat. Acum mă confrunt cu alt tip de sentimente față de el... furie, în mare parte.

View Postrazor01, on 26 septembrie 2020 - 22:53, said:

Afirmatia este foarte hilara in contextul in care notiunea de avatar semnifica o fateta alternativa a realitatii...
Fix un avatar mi-a fost mie prezentat timp de 3 săptămâni... Unul „photoshoppat”...  

View Posttomaso, on 27 septembrie 2020 - 00:25, said:

Atunci când o asemenea relație nu se înfiripă,  cu ons sau fără,   cel care vrea să nu continue trebuie să se comporte ca un om adult.   Adică să poarte una sau mai multe discuții în care să își spună intențiile și să-i explice celuilalt ce se întâmplă. Atât timp cât poți vorbi 7 ore la telefon nu văd care ar fi problema să mai vorbești încă o oră, două,  pentru a clarifica situația. Colega ne spune că omul a lăsat-o în negură,  nu i-a spus nimic. Cred că ea are dreptate atunci când spune că omul este un potențial psihopat. Un comportament atât de idiot ca al fantomei este nu doar reprobabil,  ci și semn al unor probleme mult mai grave.
Cred că ar fi bine ca oamenii care citesc asemenea experiențe să tragă niște învățăminte.


Fantoma s-a comportat asemenea unui escroc sentimental.   A impresionat o femeie pe net și i-a fubiptut creierii înainte de a o băga în pat.   Apoi a dispărut și acum,  cel mai probabil,  se concentrează pe o altă victimă. Pentru el este ca un sport.   Nu sexul este miza, ci fiorul vânătorii. Un ritual.

Apropo,  mă bate gândul să scriu un fel de ghid al măsurilor de auto-protecție atunci când ți se aprind călcâiele după vreun  zburător sau zburătoare.
EXACT ! Asta tot încercam și eu să explic - n-aș fi ajuns pe un forum, să expun povestea dacă povestea ar fi fost normală... ! Am fost și părăsită, am avut și incompatibilități, am părăsit și eu - toate cazurile s-au rezolvat pe moment, simplu, rațional, fără forum ! Posted Image Sunt un om rațional, dincolo de aspectele emoționale. Este prima oară când ajung atât de afectată încât nu contenesc să expun experiența. Și cred în continuare că dacă ar avea impact mai mare, ar ieși la suprafață și alte fete care au avut de-a face cu ACEST  șarlatan particular, cu o tehnică particulară ! Ghidul ăla ar prinde bine, să știi !!!

View PostCr1spy, on 27 septembrie 2020 - 08:02, said:

Deci el are o mare problema cu evaluarea sa ca barbat, cu faptul ca femeile compara/ "cantaresc" si "aleg".
Probabil se invarte undeva in jurul ideii de iubire neconditionata (absoluta), in care evaluarile si etichetarile nu ar trebui sa existe. De fapt a spus si ea, ca despre "spiritualitate" au discutat, in general.
Ar fi mai multe de spus, dar mie nu-mi place sa scriu mult. Poate continua ea ideea, care consta in diferenta dintre "ales" si "ALESUL".
DAAAAAAA !!!! EXACT !!! Posted Image Nu mai zic că povestea pe care mi-a relatat-o în detalii, într=un moment „cheie” (când simțea că începeam să-i scap din mreje) era fantasmagorică și implica o altă femeie, care-l afectase iremediabil cândva....  

View Posthoneybee, on 27 septembrie 2020 - 11:32, said:

Si tacerea e un raspuns.
Doi oameni, care se plac reciproc, n-au nevoie de prea multe cuvinte. Cu atit mai putin de dat explicatii a doua zi.
Nu se aplică și în situația când 3 săptămâni folosești toate cuvintele din ”Îndrumătorul bărbatului ideal”. După așa ceva, tăcerea se interpretează drept ”are treabă acum”.  Posted Image Posted Image Posted Image  

View PostCovertTwo, on 27 septembrie 2020 - 16:17, said:

Partida aia de sex o fi fost dezamagitoare pt om așa că si a vazut de drum.
Ce explicații să mai dea ? Ca nu i place cum se fte ?
E vreunul mai spontan, i s a pus pata că nu si gata.
Scuză-mă că te corectez, dar poate în viitor te va ajuta să nu te faci de râs prin vreo discuție reală: e o soluție „imbecilistică” să faci predicții strict pe baza sexualității tale personale, una probabil fără prea multe satisfacții. Adicătelea... dacă tu (pare că) ai anumite sensibilități în zona asta, nu toți au genul ăsta de impedimente și probleme. Ai aterizat ca musca-n exit-ul unui mamifer și ai prezentat un verdict de care habar nu ai. Posted Image Am și scris pe la început despre aspectul ăsta, deci nu aia era ”problema” tipului din experiența mea. Dar tu alergi după puncte pe forum. Salut !


Între mine și manipulator se stabilise o nouă întâlnire. Probabil tot nocturnă, nu cred că m-ar fi dus la cofetărie.... Posted Image  Dar acea întâlnire am cam pierdut-o eu când am luat-o razna prea devreme și, într-adevăr, am forțat niște mesaje și m-a blocat în urma acelei atitudini a mea. M-a blocat mai devreme decât probabil avusese în plan... Posted Image  Sau poate nu am provocat eu nimic, poate omul chiar căuta motive să încheie, dar fără să spună asta. Nu retrag nimic din ce am afirmat până acum legat de comportamentul lui psihopat - știu bine pe ce îmi întemeiez afirmația. Omul în niciun caz n-ar fi avut niciun fel de disponibilitate pentru mai mult decât o relație sexuală. Fără celelalte implicări de care mi-a vorbit 3 săptămâni și cu nevoia permanentă de a-și menține puterea și relația păpușar-victimă.

Bun, acum mai am o singură problemă.... Posted Image A dispărut orice urmă de fascinație față de N E M E R N I C .  Posted Image Acum nu mă mai trezesc cu gânduri legate de textele lui. Acum mă trezesc cu o furie pe care nu vreau s-o înăbuș. Problema acum e că îmi trec tot felul de gânduri ghidușe legate de ”echilibrarea situației”.... Posted Image  Și sunt sigură că nu sunt prima femeie care după suferință, se ridică din pat, își pune o pereche de tocuri, se uită încrezătoare în oglindă și zice ”payback, bitch !”....  Posted Image Posted Image Posted Image

#292
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002
payback's a bitch, pisoi.

#293
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,492
  • Înscris: 21.04.2014
Ina, sa-ti imaginezi ca o aplicatie pe telefon te-ar ajuta sa-l gasesti pe Mr. Intergalacticulcazutinlimbadupatine, iar el sa intre ca un mielusel pe pajistea ta si sa behaie "da!" in fata ofiterului de stare civila, e ca si cum i-ai cere unei vecine sa-ti ghiceasca in cafea numerele cistigatoare la loto. :D

Cum sa nu-ti dai seama ca e un gargaragiu ? Cine are timp de stat atitea ore la telefon, cind ar fi putut sa se urce in masina/tren/avion si sa te viziteze macar pentru o ora in alea 3 saptamini ? :facepalm:

Majoritatea celor care folosesc acea aplicatie sint interesati de un flirt, de o ghidusie pentru o noapte, de tras o teapa financiara, de alungat plictiseala si ... cam atit. Nimic serios.

Fii fericita ca nu te-a lasat leftera, ca n-ai sfirsit batuta/mutilata si mai ales, nu uita de ce ai primit lectia asta de la viata ! :)










#294
razor01

razor01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,071
  • Înscris: 01.03.2016

View Postina2605, on 27 septembrie 2020 - 18:59, said:

Gen prezenta despre sine niște aspecte cu trimiteri la mituri și basme, dădea exemple în care i s-a confirmat că era ”zmeu”, apoi întorcea totul la 180 grade și arunca ”hint-uri” de genul ”dar șmecheria e să știi cine e zmeu și cine nu e”....

Astea sunt texte cu care te dai la muncitoarele de la Apaca...

View Postina2605, on 27 septembrie 2020 - 18:59, said:

Și sunt sigură că nu sunt prima femeie care după suferință, se ridică din pat, își pune o pereche de tocuri, se uită încrezătoare în oglindă și zice ”payback, bitch !”....

Da, pentru ca imaturitatea sexuala se combate cel mai bine cu perpetuarea acestui gen de comportament. Posted Image

#295
ina2605

ina2605

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 20.09.2020

View Posthoneybee, on 27 septembrie 2020 - 19:57, said:

Ina, sa-ti imaginezi ca o aplicatie pe telefon te-ar ajuta sa-l gasesti pe Mr. Intergalacticulcazutinlimbadupatine, iar el sa intre ca un mielusel pe pajistea ta si sa behaie "da!" in fata ofiterului de stare civila, e ca si cum i-ai cere unei vecine sa-ti ghiceasca in cafea numerele cistigatoare la loto. Posted Image
Cum sa nu-ti dai seama ca e un gargaragiu ? Cine are timp de stat atitea ore la telefon, cind ar fi putut sa se urce in masina/tren/avion si sa te viziteze macar pentru o ora in alea 3 saptamini ? Posted Image
Majoritatea celor care folosesc acea aplicatie sint interesati de un flirt, de o ghidusie pentru o noapte, de tras o teapa financiara, de alungat plictiseala si ... cam atit. Nimic serios.
Fii fericita ca nu te-a lasat leftera, ca n-ai sfirsit batuta/mutilata si mai ales, nu uita de ce ai primit lectia asta de la viata ! Posted Image
Nu am argumente.... : ) Sunt o naiva din fire, am mai spus asta. Nu aveam asteptari de la o aplicație.... CU siguranță nu căutam să fiu cerută de nevastă acolo, hai, ce naiba.... DA=Eram si eu pe acolo, cum erau și alții. Probabil unii se afla acolo cu scop. Eu, nu.... Eu nu eram acolo cu scop.... Nu așteptam ca acea aplicațtie, unde am găsit o multitudine de imbecili cărora le-am dat block de la ” :* :* :* cf bby ” să mi-l aducă pe ”ĂLA, ACELA”.... S-a întâmplat. Ce nu e ok e felul cum s-a desfasurat ”intalnirea”.... : )

View Postrazor01, on 27 septembrie 2020 - 20:01, said:

Astea sunt texte cu care te dai la muncitoarele de la Apaca...
Asadar... Efectiv.... sunt o muncitoare de la Apaca, fara sa am vreo treaba cu asta. :( :( :(  NU, nu mi s-au mai zis d-alea.... Posted Image

#296
ina2605

ina2605

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 145
  • Înscris: 20.09.2020

View Posthoneybee, on 27 septembrie 2020 - 19:57, said:

Majoritatea celor care folosesc acea aplicatie sint interesati de un flirt, de o ghidusie pentru o noapte, de tras o teapa financiara, de alungat plictiseala si ... cam atit. Nimic serios.

Nu EU l-am abordat pe el cu povestea universului, ci el pe mine. Daca vroia ceva NESERIOS, ca toti ceilalti care intra acolo cu sperante de un flirt, o ghidusie de 1 noapte, o teapa financiara, de ce __+WYWU_QQ  a stat 3 saptamani cu texte  ? 3 săptămâni nu înseamnă TIMP SERIOS ?

#297
razor01

razor01

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,071
  • Înscris: 01.03.2016

View Postina2605, on 27 septembrie 2020 - 21:41, said:

Asadar... Efectiv.... sunt o muncitoare de la Apaca

Daca atat ai inteles din ce-am scris eu, ce sa zic, pune-ti tocurile, uita-te putin in oglinda si treci la treaba ca sigur gasesti un naiv, bine intentionat, pe care sa te razbuni!

View Postina2605, on 27 septembrie 2020 - 21:47, said:

Daca vroia ceva NESERIOS, ca toti ceilalti care intra acolo cu sperante de un flirt, o ghidusie de 1 noapte, o teapa financiara, de ce __+WYWU_QQ  a stat 3 saptamani cu texte  ? 3 săptămâni nu înseamnă TIMP SERIOS ?

Probabil a fost refuzat de prea multe ori si era speriat ca ramane iar cu c.. vreau sa zic cu buza umflata. E ca la box, cand nu esti sigur de decizia arbitrilor, dai tot ce poti sa castigi prin K.O.

#298
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,252
  • Înscris: 22.11.2009

View PostCovertTwo, on 27 septembrie 2020 - 16:17, said:

Partida aia de sex o fi fost dezamagitoare pt om așa că si a vazut de drum. :)
Ce explicații să mai dea ? Ca nu i place cum se fte ?
E vreunul mai spontan, i s a pus pata că nu si gata.
Adevarul este, ca-i greu ptr unul invatat sa spuna, nu-mi place cum te f.ti, sa reformuleze:
- Nu exista compatibilitate/atractie intre noi...
E ca si cum ar trebui sa invete sa vorbeasca in klingoniana... Si invers, cand aude asa ceva, sta blocat si tot incearca neuronii sa conecteze circuitele si pauza... nu-si poate da seama unde-i problema.

Edited by Cr1spy, 28 September 2020 - 08:01.


#299
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
poate el a simțit-o ca e instabilă si nu a vrut s o facă să se arunce n fața tramvaiului 31

#300
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,252
  • Înscris: 22.11.2009
Vezi ca m-am prins ce urmaresti tu...

#301
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,492
  • Înscris: 21.04.2014

View Postrazor01, on 27 septembrie 2020 - 20:01, said:


Astea sunt texte cu care te dai la muncitoarele de la Apaca...


Fara doar si poate ca s-a intilnit cu fantoma lui Petre Ispirescu. :D

#302
honeybee

honeybee

    tougher than the rest

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,492
  • Înscris: 21.04.2014

View Postina2605, on 27 septembrie 2020 - 21:47, said:



Nu EU l-am abordat pe el cu povestea universului, ci el pe mine. Daca vroia ceva NESERIOS, ca toti ceilalti care intra acolo cu sperante de un flirt, o ghidusie de 1 noapte, o teapa financiara, de ce __+WYWU_QQ  a stat 3 saptamani cu texte  ? 3 săptămâni nu Ă®nseamnă TIMP SERIOS ?

Ma mir ca tu, care n-ai intrat cu un scop anume pe aplicatie, consideri ca el ar fi fost prezent acolo cu ginduri serioase. :rolleyes:

Pentru unul care n-are alta ocupatie, alea 3 saptamini au fost un timp de stat la povesti. Un timp de tatonari sa vada cit de usor ii pici in plasa. Nu trebuie sa fi ghicitor in stele, ca sa-ti dai seama de lucru asta. :)



View PostCr1spy, on 28 septembrie 2020 - 08:00, said:


Adevarul este, ca-i greu ptr unul invatat sa spuna, nu-mi place cum te f.ti, sa reformuleze:
- Nu exista compatibilitate/atractie intre noi...
E ca si cum ar trebui sa invete sa vorbeasca in klingoniana... Si invers, cand aude asa ceva, sta blocat si tot incearca neuronii sa conecteze circuitele si pauza... nu-si poate da seama unde-i problema.

Asta era zmeu. N-avea gindirea unui pamintean. Zmeii sint invatati sa arunce cu buzduganul in poarta si sa s-o tina in captivitate pe Ileana Cosinzeana pina apare Fat-Frumos sa o salveze. :D

Bine ca nu se credea Luceafarul ! :lol:

#303
Alex432

Alex432

    sit at big tables

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,212
  • Înscris: 28.05.2020

View PostFlyMe2, on 27 septembrie 2020 - 16:21, said:

Adevarul e ca dintr-o legatura asa napraznica nu poti iesi cu camasa nesifonata.
E chiar asa napraznic daca te-a refuzat cineva inca de la inceput?

De ce crezi ca s-a inventat aparatul de calcat?

#304
sylvius

sylvius

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,400
  • Înscris: 01.01.2007

View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

Ma opresc, ca nu mai stiu oricum ce e cum ....


Draga Ina, voi fi laconic si punctual:

Posted Image


View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

O fantoma online. Un magician, un zmeu, un extraterestru si singura persoana care m-a pus la pamant, KO 100% ! Posted Image


Nu exista asa ceva. Nici "magicieni", nici zmei, sau extraterestri.

Ai fost tu prea vulnerabila si esti prea usor de impresionat... Posted Image


View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

Chiar am intrat in polemici cu un prieten, care mi-a spus ca genul asta de vrajeala e obisnuita si nimic iesit din comun. ..  

Are dreptate prietenul tau.

Again - te-ai lasat tu prea usor vrajita de vorbe mestesugite si de ceea ce ti-ai fi dorit tu, sa fie, in subconstient si anume - "alesul", "unicul"...

Ti-ai pierdut uzul ratiunii, in favoarea fanteziei si te-ai lasat prada fantasmelor.



View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

O voce hipnotica, niste texte nemaiauzite, o atmosfera nemaintalnita. Efectiv imagineaza-ti (tu, fata....) ca apare in fata ta idealul, din ABSOLUT TOATE punctele de vedere, in detalii pe care doar tu le stii si le imaginezi. Ăla apare în viața ta, IDEALUL în detalii.

Povesti... Posted Image

Voce hipnotica, texte, atmosfera de mister...
Nu exista asa ceva, irl.

Si nu exista ideal. Ar trebui sa stii asta.
Nu exista om perfect. Nimeni nu e perfect - nici eu, nici tu, nici... "el".

Ar fi trebuit sa iti dea de gandit chiar acest fapt. Sa te puna in garda, sa iti ascuta simturile. Sa te faca sa fii mai rezervata, mai circumspecta si sa te faca sa iti pui intrebari pertinente, daca esti un om rational, cerebral si echilibrat emotional.

Insa ti-ai dorit asa ceva. Ai dorit sa fii sedusa de un "Mr. Nobody" perfect si misterios, asteptat demult, iar vrajile lui, anonimatul, cuvintele bine alese, tonul vocii si misterul s-au pliat perfect pe asteptarile tale.

Si te-ai "deschis" ca o floare in fata lui, devenind victima sigura.

Ai "inflorit", ca sa-l citez pe Marin, craiul ariei... Posted Image



View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

Si apoi dispare, iar mai apoi incepe cu sarcasm si batjocura, iar apoi incepe si cu amenintari. Posted Image


Mda.

Batjocura si sarcasm.
Amenintari ! ...

Si tu dupa toate astea, tu ai mai stat la discutii cu el, in loc sa fugi mancand pamantul...

Nici atunci nu ti-a fost clar cum sta treaba cu gagiul misterios si perfectiunea intruchipata...



View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

Ma rog, vrajelile cu numerologie si imaginatia dusa la extrem ... imi dau seama ca erau partial umflate ... Dar ce te faci cand VRAJEALA LUI COINCIDE CU REALITATEA VIETII TALE ?! Posted Image Cum mai faci atunci diferenta intre "partenerul ideal" si "povesti de adormit copiii" ?

Numerologie, sure ! ...
Zodii, compatibilitate, astral... cunoastem.

Care realitate ? Posted Image
Ce anume, 'coincide', cand ti-a livrat chestii generale ?

Ti-a ghicit data nasterii, ca David Copperfield ?

Te-a simtit vulnerabila in anumite puncte si pe anumite subiecte si te-a manevrat cum a vrut el.
Ti-a spus ceea ce ai vrut tu sa auzi. Ti-a livrat abureli...


View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

Omul mi-a facut povestea vietii si a Universului care ne-a adus impreuna, gen,

Ti-a facut pe naiba, "povestea vietii si a Universului", care v-a adus impreuna...

Nu exista asa ceva.

Si-a batut joc de tine, aia a facut. Te-a "facut" din vorbe. S-a jucat cu mintea ta si a profitat de naivitatea ta in online, fara nici un pic de respect sau empatie.
Pentru ca a gasit un teren prielnic, din pc. de vedere emotional.

Adica ai simtit tu ca ceva e in neregula cu vrajelile lui si e nefiresc, dar ai mers inainte, sperand ca...


View Postina2605, on 20 septembrie 2020 - 23:16, said:

...apoi m-a blocat peste tot, pe telefon si pe retele de socializare. Dupa 2 luni, m-a deblocat. I-am scris din nou, la deblocare, evident... Posted Image))) Era firesc ! M-a blocat din nou.,,


Nu, nu era deloc, firesc, nici evident, sa ii scrii din nou, dupa deblocare !

De ce i-ai scris din nou, dupa ce te-a fript odata ?

Adica si-a batut joc de tine, te-a AMENINTAT (!) Posted Image , te-a umilit, blocandu-te in batjocura, iar tu ii scrii din nou, abia asteptand asta, right ?

Mijto !... Posted Image

...


Well, in concluzie, draga mea Ina - ti-ai cam facut-o cu mana ta.

Alta data sa nu mai fii atat de naiva si imatura.

Omul s-a distrat cu tine ( nu conteaza de ce - o fi fost vreun psihopat, vreun infantil, vreun descreierat nebun sau criminal in serie, whatever ), iar tu nici acum nu ai priceput clar cum sta treaba si acum suferi din cauza asta, deschizand topicuri pe Lolpedia.

Zi-i mersi ca esti intreaga si nu transata in vreun geamantan, pe la vreo margine de padure, iar data viitoare sper sa iti vina mintea la cap si chiar daca iti cauti dragostea in online, sa fii mai precauta, mai putin naiva si mai ales sa nu mai cauti si sa nu mai pui prea mare pret, mai ales pe perfectiunea anonima, aparuta subit, ca din neant... Posted Image  


Dragostea... o cautam, da, dar altfel, prin lucruri serioase.

Posted Image

Bafta !... Posted Image

Edited by sylvius, 29 September 2020 - 09:55.


#305
Marcel_P

Marcel_P

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,113
  • Înscris: 08.02.2013

View PostCr1spy, on 28 septembrie 2020 - 08:00, said:

Adevarul este, ca-i greu ptr unul invatat sa spuna, ............................
- Nu exista compatibilitate/atractie intre noi...    ......................  

Corb la corb, nu-şi scoate ochii! Probabil din acest motiv, "fantoma" a primit etichete de psihopat, manipulator, etc., în timp ce iniţiatoarea se victimizează.
Dar, în 99,99% din cazuri, femeia e "di_vină"! Guilty tot timpul. Posted Image Arată bine, miroase bine, ... o adevărată ispită umblătoare pe tocuri, care te provoacă să păcătuieşti toată noaptea. Ce i se poate imputa "fantomei" este faptul că-i un puştan care n-a avut curajul s-o privească în ochi şi să-i spună - Piei ispită sexy! "Dracu' gol" cu bucle îi poate lua temporar minţile unui bărbat. Posted Image
Faptul că el a avut curaj să se elibereze din farmecele ei, nu-i apreciat de către nimeni. Din contra, feministele îl blamează pentru că a revenit pe calea cea dreaptă - de celibatar. Posted Image A calculat vreo doamnă cantitatea de tărie sufletească a unui bărbat care renunţă benevol la sărutările fierbinţi şi îmbrăţişările pătimaşe ale unei femei? Puţin probabil! Dar nu veţi reuşi să faceţi calcule exacte, pînă cînd nu vă schimbaţi mentalitatea - bărbatul nu-i sclavul tău sexual. Singura soluţie, încă o revoluţie în dormitor. A sosit timpul să avem şi noi migrene înainte de culcare. Posted Image

Edited by Marcel_P, 29 September 2020 - 10:14.


#306
FlyMe2

FlyMe2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 825
  • Înscris: 30.01.2019

View PostAlex432, on 29 septembrie 2020 - 07:05, said:

E chiar asa napraznic daca te-a refuzat cineva inca de la inceput?

De ce crezi ca s-a inventat aparatul de calcat?
Nu ai inteles, lasa...

View PostMarcel_P, on 29 septembrie 2020 - 10:13, said:

img]https://forum.softpe...fault/smile.png[/img] A calculat vreo doamnă cantitatea de tărie sufletească a unui bărbat care renunţă benevol la sărutările fierbinţi şi ĂŽmbrăţişările pătimaşe ale unei femei? Puţin probabil! Dar nu veţi reuşi să faceţi calcule exacte, pĂŽnă cĂŽnd nu vă schimbaţi mentalitatea - bărbatul nu-i sclavul tău sexual. Singura soluţie, ĂŽncă o revoluţie ĂŽn dormitor. A sosit timpul să avem şi noi migrene ĂŽnainte de culcare. Posted Image
:)))))

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Facebook (1)

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate