![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Placa de beton pentru piscina supraterana
Last Updated: Jan 31 2023 14:45, Started by
marxsovignon
, Sep 16 2020 18:01
·
0

Posted 21 October 2020 - 23:12

Deci daca a mai facut cineva placa din beton pt piscina supraterana, poate lasa niste sfaturi referitoare la constructie si alte tipsuri eventual. Cu multumiri.
|
Posted 25 October 2020 - 03:32

Ar mai fi varianta ca in loc de placa betonata sa pun pavele pe un strat de nisip. Ar fi bune, rezista la greutatea de 25 tone?
|
Posted 25 October 2020 - 04:02

Eu as turna beton armat, acoperit cu un strat generos de nisip. Nisipul va fi prietenos cu piciorusele copiilor cand se balacesc! Pt suporti se gasesc solutii usor. Cred ca nisip si in jurul piscinei ar fi OK, cu neajunsul de a fi carat in piscina pe talpi.
|
Posted 12 November 2020 - 18:19

Pana la urma am facut o placa de beton 6x6 m, cu plasa de buzau de 6.
Astept sa vina primavara si sa o vopsesc, am inteles de pe net ca vopseaua epoxidica ar fi buna. |
Posted 31 January 2023 - 14:45

Buna ziua, cum s-a comportat placa ? A trecut bine peste iarna ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users