![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Important - instalare slack 10.1
Last Updated: May 26 2006 14:43, Started by
soare
, Mar 21 2006 09:56
·
0

Posted 26 May 2006 - 07:24

multumesc
insa .. vreau un raspuns la intrebarea mea legata de placa de sunet.. se poate obtine un sunet bun si in linux? e chestia de la drivere.. merg doar 4 boxe (uneori).. mai mult 2 ..iar volumul sestat pe 100% la Master Digital si PCM este distorsionat .. desi nu stiu daca ar trebui.. am bagat alsa emu10k1.. insa.... ![]() tot ce ma intereseaza este daca se poate asculta un sunet bun si in Slackware pe un Creative SB Live 5.1 + sistem Creative 5.1 ... asta ca sa stiu daca mai ma "chinui" sa il indrept ![]() o zi buna ![]() |
Posted 26 May 2006 - 07:28

Din cate stiu eu, da se poate. Dar trebuie sa sapi pe net. Din pacate nu ma pricep, fiindca nu am 5.1
edit: vezi aici http://alsa.opensrc.org/SurroundSound Edited by yule, 26 May 2006 - 07:31. |
Posted 26 May 2006 - 14:01

se poate auzi oare sunetul la fel de bine.. sau macar 80% bine.. ca cel din windows? am o placa Creative SB Live 5.1 + sistem de boxe Creative inspire 5.1 .. in windows sunt f. multumit de ele... insa in linux nu am reusit sa aud subwoofer-ul ![]() ![]() |
Posted 26 May 2006 - 14:43

multumesc mult
sper sa mearga.. o sa mai incerc .. o sa mai caut si pe google o zi buna ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users