![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Important - instalare slack 10.1
Last Updated: May 26 2006 14:43, Started by
soare
, Mar 21 2006 09:56
·
0

Posted 26 May 2006 - 07:24

multumesc
insa .. vreau un raspuns la intrebarea mea legata de placa de sunet.. se poate obtine un sunet bun si in linux? e chestia de la drivere.. merg doar 4 boxe (uneori).. mai mult 2 ..iar volumul sestat pe 100% la Master Digital si PCM este distorsionat .. desi nu stiu daca ar trebui.. am bagat alsa emu10k1.. insa.... ![]() tot ce ma intereseaza este daca se poate asculta un sunet bun si in Slackware pe un Creative SB Live 5.1 + sistem Creative 5.1 ... asta ca sa stiu daca mai ma "chinui" sa il indrept ![]() o zi buna ![]() |
Posted 26 May 2006 - 07:28

Din cate stiu eu, da se poate. Dar trebuie sa sapi pe net. Din pacate nu ma pricep, fiindca nu am 5.1
edit: vezi aici http://alsa.opensrc.org/SurroundSound Edited by yule, 26 May 2006 - 07:31. |
Posted 26 May 2006 - 14:01

se poate auzi oare sunetul la fel de bine.. sau macar 80% bine.. ca cel din windows? am o placa Creative SB Live 5.1 + sistem de boxe Creative inspire 5.1 .. in windows sunt f. multumit de ele... insa in linux nu am reusit sa aud subwoofer-ul ![]() ![]() |
Posted 26 May 2006 - 14:43

multumesc mult
sper sa mearga.. o sa mai incerc .. o sa mai caut si pe google o zi buna ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users