Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema scanare Xerox Workcentre...

Premiile UCIN/2022

Cum dezactivez bara de navigare?
 sistem afore aton,eroare citire c...

Renunțam la tot pentru linis...

BSOD help - Windows 11 22H2

Ford Focus 1.6 benzina
 Șuierat scurt Volvo V50 2.0 ...

The Mother (2023)

The Last Of Us (2023)

Problema masina de spalat Gorenje...
 Upgrade Nvidia 1080Ti pentru 4k 1...

Sfaturi curatare incalzire pardos...

CI AM/FM Sanyo LA1201 ramas fara FM

Montare sau nu vana cu 3 cai!?
 

Important - instalare slack 10.1

- - - - -
  • Please log in to reply
21 replies to this topic

#19
Eminem

Eminem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 11.01.2004
multumesc
insa .. vreau un raspuns la intrebarea mea legata de placa de sunet.. se poate obtine un sunet bun si in linux? e chestia de la drivere.. merg doar 4 boxe (uneori).. mai mult 2 ..iar volumul sestat pe 100% la Master Digital si PCM este distorsionat .. desi nu stiu daca ar trebui..
am bagat alsa emu10k1.. insa....  :cursing:  poate nu am configurat bine
tot ce ma intereseaza este daca se poate asculta un sunet bun si in Slackware pe un Creative SB Live 5.1 + sistem Creative 5.1 ... asta ca sa stiu daca mai ma "chinui" sa il indrept  -_-
o zi buna  :notangel:

#20
yule

yule

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 13.04.2003
Din cate stiu eu, da se poate. Dar trebuie sa sapi pe net. Din pacate nu ma pricep, fiindca nu am 5.1

edit: vezi aici http://alsa.opensrc.org/SurroundSound

Edited by yule, 26 May 2006 - 07:31.


#21
cianura

cianura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,754
  • Înscris: 19.01.2004

View PostEminem, on May 25 2006, 23:31, said:

se poate auzi oare sunetul la fel de bine.. sau macar 80% bine.. ca cel din windows?  am o placa Creative SB Live 5.1 + sistem de boxe Creative inspire 5.1 .. in windows sunt f. multumit de ele... insa in linux nu am reusit sa aud subwoofer-ul  :cursing:
:worthy:
alsa zice ca se poate pt placa ta. Solutia e update la alsa si citirea documentatiei de pe site-ul alsa. Sorry, dar cum nu am asa ceva la mine pe computer, nu am cum sa iti dau mai multe detalii.

#22
Eminem

Eminem

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 206
  • Înscris: 11.01.2004
multumesc mult
sper sa mearga.. o sa mai incerc .. o sa mai caut si pe google
o zi buna ^_^

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate