Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Recomandarea vacanta in Romania

Comarnic-bombardament cu pietre

Cat de lung sa fie biroul meu?
 Scutire impozit angajati industri...

Citire schema instant apa calda

Tv vs Consola

dobandire licenta de taxi
 Solutii incarcare telefon ce vine...

Intrebare op anaf

Redirectionare apeluri... de iesi...

palmier areca
 M-am culcat cu instructorul de la...

smartwatch LTE

Recomandare boxa portabila dintre...

Prietenul meu m-a parasit pentru ...
 

Soft Samsung J3 2017

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
IorgaEduard

IorgaEduard

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 02.04.2020
Salut, de curand m am ales cu un Samsung J3 2017 de la fostul angajator si din pacate nu prea pot face prea multe cu el, in ideea ca e blocat doar sa pot accesa doar anumite functii. Agenda, Mesaje, Calendar, Ceas si Calculator. Imi apare ceva de Kiosk, Wifi nu pot activa din cauza politicii de securitate si multe alte functii la fel, nici hard reset nici nimic. Intrebarea mea este...Pot sa il fac sa ma folosesc de el sa bag cartela sau ma las la mana mea? Multumesc

#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,083
  • Înscris: 01.01.2010
Ii rescrii softul cu Odin.

#3
IorgaEduard

IorgaEduard

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 02.04.2020
Voi incerca sa vad ce mi iese. Am tot citit diverse tutoriale dar imi era sa nu ma lovesc de anumite politici de securitate...gen...sa nu  pot trece mai departe de anumiti pasi pana nu scap de acest 'block'.

#4
Moshu_ro

Moshu_ro

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 21.03.2007
Ce cont de gmail are pe el? al tau personal sau al firmei? sti parola la acel cont? Trebuie data o resetare doar, dar la prima repornire iti va cere sa te loghezi cu acel cont. (si in cazul resoftarii cu odin iti va cere acel cont - eu asa stiu, poate gresesc) daca sti parola te loghezi pana porneste apoi stergi acel cont si introduci unul personal si e ca nou.

#5
IorgaEduard

IorgaEduard

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 02.04.2020

View PostMoshu_ro, on 28 iulie 2020 - 21:26, said:

Ce cont de gmail are pe el? al tau personal sau al firmei? sti parola la acel cont? Trebuie data o resetare doar, dar la prima repornire iti va cere sa te loghezi cu acel cont. (si in cazul resoftarii cu odin iti va cere acel cont - eu asa stiu, poate gresesc) daca sti parola te loghezi pana porneste apoi stergi acel cont si introduci unul personal si e ca nou.

Din pacate sunt datele firmei din care nu cunosc nimic....nici mail nici parola......deci nu se poate face nimic...

#6
IorgaEduard

IorgaEduard

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 02.04.2020
Nici macar in Download Mode nu pot intra...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate