![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Noul Mediabox Vodafone TV (Din data de 16.09.2020).
Last Updated: Aug 08 2023 23:49, Started by
PanaramaFlavia
, Jul 17 2020 18:00
·
53

Posted 17 July 2020 - 19:40

Lansarea comerciala mai incolo. Daca o sa am voie, poate o sa fac poze.
Mediaboxul functioneaza pe coaxial sau doar prin internet de la orice furnizor. Poti inregistra, derula orice program. Are Netflix, Youtube, Amazon etc instalat. Trebuie sa ai Vodafone Tv pe telefon sau tableta ca sa functioneze. Edited by PanaramaFlavia, 17 July 2020 - 19:42. |
Posted 17 July 2020 - 22:09

Astept de multa vreme un mediabox decent in locul verzei de Horizon. Eu am ramas cu DVR HD-urile, ca erau mai bune ca Horizon (in primul rand pentru ca nu trebuie sa trag cabluri de retea prin casa). Daca merge si pe coaxial si pe net, atunci chiar ar fi o treaba faina. Sper ca net inseamna si wi-fi, nu doar prin cablu de retea.
Inregistrare pe hard disk local sau in cloud? |
Posted 17 July 2020 - 22:42

Cel mai probabil înregistrările vor fi criptate și stocate pe o memorie externă sau un HDD intern (depinde și de mărimile acestui STB); de regulă pe vremea UPC înregistrările erau criptate și trebuia să fii abonat la postul respectiv pentru a vedea înregistrarea. Astfel dacă optai pentru alt pachet care nu are postul respectiv sau dezactivezi extraopțiunea care include acel post, pa și înregistrările de pe el.
Din câte văd, dacă merge doar prin Internet de la orice ISP, fără cablul coaxial UPC-Vodafone, poate fi cumpărat la liber... Sau se oferă doar abonaților UPC-Vodafone DVB-C? Oare va fi în grilă măcar un canal 4K pentru a nu fi degeaba acest receiver? |
Posted 17 July 2020 - 22:44

Înregistrările mai mult ca sigur o să fie în cloud, așa se face deja în țările unde operează VF.
Cum degeaba? Sunt deja 3 canale în grilă. |
Posted 17 July 2020 - 22:48

Mai bine un net mai bun decât încă o conserva. Dar poate vine și ala.
Horizon a fost o mișcare eșuată în România. |
|
Posted 17 July 2020 - 23:03

Posted 17 July 2020 - 23:22

PanaramaFlavia, on 17 iulie 2020 - 19:40, said:
Lansarea comerciala mai incolo. Daca o sa am voie, poate o sa fac poze. Mediaboxul functioneaza pe coaxial sau doar prin internet de la orice furnizor. Poti inregistra, derula orice program. Are Netflix, Youtube, Amazon etc instalat. Trebuie sa ai Vodafone Tv pe telefon sau tableta ca sa functioneze. Acesta? [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/m962HiCYcTo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 18 July 2020 - 00:00

Asta este [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3cFMoHgIfJs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Hfb9gicmkLc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Gata tv pt toata lumea chiar si in zonele unde nu exista infrastructura de fix pe coaxial. Doar sa ai internet si atat ![]() Edited by PanaramaFlavia, 18 July 2020 - 00:13. |
Posted 18 July 2020 - 02:09

ssss, on 17 iulie 2020 - 22:42, said:
Oare va fi în grilă măcar un canal 4K pentru a nu fi degeaba acest receiver? |
Posted 18 July 2020 - 07:05

Dacă îl vor baga in teste la câțiva abonați, cum au făcut și cu Horizon, sper să ajungă pe mâna câtorva persoane capabile, sa îl testeze cu adevărat și să nu îl ia doar de dragul de a se lăuda pe forum.
|
|
Posted 18 July 2020 - 08:55

Posted 18 July 2020 - 09:49

Acum am vazut ca se postase mai sus mediaboxul in cauza, ce pot zice....ala din link-ul meu este mai aratos parca.....Vodafone Germania.
|
Posted 18 July 2020 - 11:02

Pare cam mare ala din linkul tau (daca n-are HDD nu inteleg de ce e asa mare), dar arata bine.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users