Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
conservare cirese la transport
Last Updated: Jun 12 2020 12:33, Started by
vldsnz97
, Jun 11 2020 20:20
·
0
#19
Posted 12 June 2020 - 05:47
#20
Posted 12 June 2020 - 05:54
Nu. Am fost acum cativa ani intr-o ferma unde trimiteau cirese atat la export cat si pentru piata interna. Cotnari. Cele pentru intern erau in ladite urcate direct in camioane frigorifice. Cele pentru export erau puse in niste butoaie mari, albastre, peste care se turna apa in combinatie cu un lichid. Fara vreun gust specific. Spun asta deoarece le-am gustat si pe cele din butoaie. Dar am fost avertizati sa nu luam din butoaie pentru ca ne vom strica la burta de la substanata folosita pentru conservare.
|
#21
Posted 12 June 2020 - 07:48
#22
Posted 12 June 2020 - 11:48
Da mai ...
Se transporta in butoaie si rezista mai mult timp decat credeti Am avut partide de marfa din Republica Moldova pentru Italia si Grecia Ciresele se conserva provizoriu in apa sarata si cu ajutorul gazului sulfuros - chestia aia alba de care pomenea cineva este sare si/sau sulf. Se mai poate folosi si apa sulfurata direct Atentie - a nu se confunda cu apa sulfuroasa - aia e altceva Cum se procedeaza ? - se oparesc (foarte putin) - se adauga gaz sulfuros (pentru conservare) - se baga in apa sărată. Daca transportul dureaza mai mult se pot adauga si ceva conservanti Butoaiele veneau din Republica Moldova in camioane Odata ajunse in portul Constanta, transferam butoaiele din camion in container Containerele le incarcam pe vapor si ... gata Conservate la modul asta, ciresele rezista cam 4-5 luni Sper ca v-am lamurit |
#23
Posted 12 June 2020 - 12:33
Naijax, on 12 iunie 2020 - 11:48, said:
Da mai ... Se transporta in butoaie si rezista mai mult timp decat credeti Am avut partide de marfa din Republica Moldova pentru Italia si Grecia Ciresele se conserva provizoriu in apa sarata si cu ajutorul gazului sulfuros - chestia aia alba de care pomenea cineva este sare si/sau sulf. Se mai poate folosi si apa sulfurata direct Atentie - a nu se confunda cu apa sulfuroasa - aia e altceva Cum se procedeaza ? - se oparesc (foarte putin) - se adauga gaz sulfuros (pentru conservare) - se baga in apa sărată. Daca transportul dureaza mai mult se pot adauga si ceva conservanti Butoaiele veneau din Republica Moldova in camioane Odata ajunse in portul Constanta, transferam butoaiele din camion in container Containerele le incarcam pe vapor si ... gata Conservate la modul asta, ciresele rezista cam 4-5 luni Sper ca v-am lamurit Nu se mureaza de la sare? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users