![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Plugin marketplace bun
Last Updated: Jun 09 2020 17:29, Started by
Raz03
, Jun 09 2020 16:33
·
0

Posted 09 June 2020 - 16:33

Bună ziua,
Ce plugin-uri Wordpress recomandați pentru realizarea unei platforme marketplace Woocommerce? M-ar interesa ceva cât mai simplu de utilizat pentru vânzător, fără prea multe formulare și date (obligatoriu cu posibilitate de personalizare a formularelor), iar procesul de încărcare al produselor să fie cât mai simplu cu putință. De asemenea, m-ar mai insteresa să pot crea categorii de vânzători (bronze, silver sau premium de exemplu), în funcție de abonamentul plătit la înregistrare (și aici încă nu știu cu ce se mănâncă, dar la o privire în mare pe Google nu pare prea complicat lucrul cu un plugin de subscriptions). Eventual, dacă are cineva idei sau alternative mai bune, sunt deschis la propuneri. |
Posted 09 June 2020 - 17:24

iti trebuie o tema wordpress WOOCOMMERCE si dupa instalate pluginuri WOOCOMMERCE
|
Posted 09 June 2020 - 17:29

Am temă cu plugin Woocommerce preinstalat. Mă interesa fix un plugin Woocommerce pentru marketplace.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users