[exista] aplicatie GPS dinamica?
Last Updated: May 22 2020 18:14, Started by
Piscopescu
, May 22 2020 16:14
·
0

Posted 22 May 2020 - 16:14

Firma de curierat cauta aplicatie GPS dinamica, adica:
1. la inceputul turei de "difuzare" fiecarui curier i se introduce de la distanta(presupun ca interfata web de administrare ar face treaba) lista de adrese pe care urmeaza sa le viziteze, intr-un mod ergonomic so to speak ![]() si 2. in functie de starea traficului rutier, sa se realizeze o optimizare suplimentara a traseului - online. Exista asa ceva ca produs de "raft"? Multumesc. |
Posted 22 May 2020 - 16:30

Pentru cei vechi asta ar fi inca o chestie pe care s-o ignore, obisnuindu-se deja cu un traseu si invatand zona respectiva iar pentru cei noi, inca o grija in plus. De regula, asta se invata din mers cand plecai pe zona cu unul mai vechi pentru ca apoi sa-ti faci traseul in functie de n motive (unul dintre acestea n e si ala "care tipa mai tare" la care GPSul intra in fibrilatii si se opreste).
![]() Pe hartie e simplu si s-a tot incercat dar in realitate, e destul de dificil de pus si in practica si sa fie si util. Acum, strict din punctul de vedere al aplicatiei, nu stiu sa fie. |
Posted 22 May 2020 - 17:54

Posted 22 May 2020 - 18:14

Cred ca google al meu a mers bine azi, era printre primele 5 rezultate: navigation for courier company
La tine poate trebuie reinstalat sau ceva.... Edited by dionenina424, 22 May 2020 - 18:15. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users