Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Gratar/tigaie pentru friptura - p...

Se pot utiliza imaginile generate...

Alternativa la Paint pe Ubuntu

Recomandare WYSIWYG HTML Editors
 Alegere aspersoare

Despre Japonia - tara pe care nu ...

ICSee din sursa sigura sau echiva...

Exista vreo metoda sa pasez contu...
 Acumulator 3.7v

Andaluzia sau Tara Bascilor

reparatie camin vizitare put

Pragurile minime de raportare pen...
 Anevrism de aorta ascendenta

Dovada adresei de resedinta

Tulsa King (2022 - )

Tv box android fara "servicii...
 

Samsung nu importa canale la UPC (Vodafone)

- - - - -
  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
psychoxit

psychoxit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 10.06.2010
Buna ziua. Am un televizor Samsung, cod model UE55MU6200), achizitionat in 2018 dar pana anul asta in ianuarie am avut televiziune de la telekom si am putut sa import canalele si sa le modific prin acel programel samychan, iar din luna ianuarie de cand sunt la UPC (Vodafone) nu imi apare posibilitatea sa import canale (in meniu aveam la home->setari->se difuzeaza->setari expert optiunea de import cand eram la telekom) . Am incercat sa rescanez posturile iar la operator sa pun "altele"  dar imi gaseste putine canale iar acelea le pot importa pe stick.... E o optiune ceva la UPC pentru a face asta sau ce ar trebui ca sa am optiunea de import? Daca s-a mai discutat acest lucru pe forum imi cer scuze, nu am gasit. Multumesc.

#2
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,492
  • Înscris: 06.11.2014
Cum adica, putine? Ai selectat Cablu? Sau ai selectat Antena, si prinzi doar analogicul?

#3
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,728
  • Înscris: 01.12.2001
De unde vrei sa le imporți? Ai făcut o lista preferata în pc și vrei sa o imporți? Ce dorești sa faci?

Pe stick le e porți din TV. Modifici în pc și apoi imporți pe TV.
Nu poți sa imporți pe stick.

#4
macette

macette

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,554
  • Înscris: 19.09.2008
De ce nu introduci parametrii de retea pentru orasul tau (vezi pag 6/7). O sa ti le gaseasca pe toate.

Edited by macette, 18 April 2020 - 23:32.


#5
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Asta e valabil doar daca tv-úl e in lista lor de tv-uri compatibile. Daca nu, nu. Si-atunci, nu alegi "altele" ci alegi o tara care are si DVB-C in setari. Spania, Olanda,.... Iar la optiuni retea, alegi "full scan".

Edited by myshyk, 19 April 2020 - 07:48.


#6
iZet

iZet

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,492
  • Înscris: 06.11.2014
La tv-urile actuale ale brandurilor consacrate nu mai trebuie schimbata tara pentru grila digitala (mai mult ca sigur ca nici la brandurile No name). Asta se facea pe vremuri, cand Romania nu era pe lista tarilor cu DVB-C, si astfel activai tunerul digital din componenta tv-ului. Acum, pentru receptia posturilor digitale e de ajuns sa selectezi Cablu - Digital - OperatorX/Alti operatori - Complet. Multa lume selecteaza insa Antena si din cauza asta prind doar cele 40...60 posturi analogice.

Edited by iZet, 19 April 2020 - 08:09.


#7
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,242
  • Înscris: 27.06.2007
ca sa iti gaseasca lista completa trebuie introdus ID-ul de retea (in functie de localitate) plus frecveta 306000 Mhz

#8
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,468
  • Înscris: 29.04.2010
306 mhz? Parca VF UPC are posturi in digital incepand cu 146 mhz!

#9
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,242
  • Înscris: 27.06.2007
306 mhz este frecventa pt. cautarea automata;
daca dai cautare completa iti apar posturi regionale din alte judete pe care nu le poti viziona/decoda

#10
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,728
  • Înscris: 01.12.2001
Pui
Frecventa 306000
Modulație 256
Rata 6900
ID rețea 31*** cât e la tine
Găsește vreo 200 canale pe digital.

Dar care e problema? Import lista sau scanare rețea? Îs 2 diferite.

#11
Uxabal

Uxabal

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 19.04.2020
Ce legatura are import/export/editare canale cu operatorul tv ?!
Chestia cu import tine de model televizor.
Din ce povestesti tu acolo, ai problema cu scanarea posturilor - nu le gaseste pe toate.
La operator ai pus "altele", dar la "mod scanare" ai pus "complet" ?

#12
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,728
  • Înscris: 01.12.2001

 dorin_2k, on 18 aprilie 2020 - 23:28, said:

De unde vrei sa le imporți?
Asta e întrebarea primordială!.
Ori face o confuzie mare.

#13
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,045
  • Înscris: 26.09.2010
Daca scanează cu operator UPC mi se pare că nu merge export la lista.


Dă-i scanare manuala, să înceapă cu 130 /256qam / 6900. Abia după merge exportată lista.

#14
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,728
  • Înscris: 01.12.2001
Merge export chiar și dacă e scanat cu operator UPC.
Însă el vrea IMPORT. De unde? Nu se stie

#15
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,045
  • Înscris: 26.09.2010
Sigur se referă la faptul că vrea să transfere lista de posturi de pe tv pe un stick, sa le ordoneze cu vreun editor și apoi să le introducă in tv.

Edited by innesat, 19 April 2020 - 20:23.


#16
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,728
  • Înscris: 01.12.2001
Ăla e EXPORT.


#17
psychoxit

psychoxit

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 10.06.2010
Imi cer scuze nu m-am exprimat corect. Da, vreau sa export (de pe televizor pe stick).
1.Am selectat Digital, Am introdus datele retelei, Operator UPC, iar la cautare nu aveam decat optiunea Rapid, fara completa. Am dat scanare asa si cand am intrat sa export pe usb nu aveam optiunea de exportare. Atasez poze cu pasii.
https://ibb.co/0VcNMj0
https://ibb.co/w7bXwr9
https://ibb.co/LDF5Dw6
https://ibb.co/5r3ttGG
2. Am selectat Digital, Operator altele, iar la mod cautare am putut adauga complet. Am dat sa imi scaneze, mi-a gasit intr-adevar vreo 328 posturi digitale, pot exporta pe usb, dar cand dau sa vad ce emisiuni se difuzeaza tv imi apare in ungureste sau alte diacritice din alte limbi. Am verificat si limba de sistem (sper ca asta trebuia verificata) si imi apare romana. Atasez poza
https://ibb.co/DbZSjG8
https://ibb.co/hHwTRY0

Am schimbat limba CI din romana in Engleza si cea a televizorului tot in engleza si am dat din nou cautare (operator altele- cautare completa) dar la fel se vede. Ce imi recomandati sau daca mai sunt nevoie de informatii suplimentare sa imi spuneti. Scuze pentru informatiile gresite. Multumesc anticipat

#18
innesat

innesat

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 8,045
  • Înscris: 26.09.2010

 dorin_2k, on 19 aprilie 2020 - 20:30, said:

Ăla e EXPORT.

Și eu ce am scris câteva postări mai sus?? Omul e începător, nu stăpânește termenii.


@initiator, încearcă o scanare completa, fara sa selectezi operator UPC. Merge export, cum de altfel ai observat si tu, dar vei avea probleme cu diacriticele. Așa că ai de ales: ori ordinea UPC cu toate posturile și EPG corect, ori ordinea ta, și probleme cu diacriticile la EPG, dar le ordonezi cum vrei tu.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate