![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Izolare scris in format pdf sau Irfan View 64
Last Updated: Apr 09 2020 19:17, Started by
Kean
, Apr 08 2020 15:45
·
0

Posted 08 April 2020 - 17:44

@odastramosilor in cazul asta, @Kean nu doreste sa extraga acel text ca si text (da, abby ar fi fost bun pentru aia). e nevoie de pastrarea atributelor lui si doar a lui (adica nu intereseaza si eventualele linii ale corpului avionului). 1 - el il vrea scalabil deci vectorial 2 - nu le are cu tehnica, deci isi va prinde urechile intai sa decupeze textul, sal curete, iar apoi din InkScape sa-l converteasca asa cum a zis colegul mai inainte cel mai simplu Kean e sa identifici tipul fontului (sunt forumuri gen TPU unde iti raspund. Am cautat si eu mai demult denumirea unui font) apoi faci rost de el si introduci din harta de caractere textul dorit. Sau cu tastatura. ala il vei salva in format svg dintr-un soft gen inkscape sau doc/odt, depinde ce vrei sa faci cu el dupa - e f simplu ma rog, eu asa as face in locul tau. bafta! |
Posted 08 April 2020 - 17:44

Muhaha, buna asta.
Seamana cu aia: "nu stiu io d-asta, sint de la tara" ![]() In afara de cuvintul "font", tot restul sint cuvinte din limba romana si NU din domeniul IT. In loc de "font" puteai sa spui "literele sa fie exact la fel". Dar mai indoiesc ca nu stii ce e ala "font". Si, cum am zis deja, puteai sa spui CARE text si CE vrei sa faci cu el.
cel mai simplu Kean e sa identifici tipul fontului Nu prea merge, stai linistit. Am testat daj aun site specializat, nu a gasit nimic. |
Posted 08 April 2020 - 17:55

![]() kean, vezi daca poti folosi ce gasesti in arhiva. e un fisier eps si un pdf. ![]() |
Posted 08 April 2020 - 21:38

Posted 09 April 2020 - 09:02

E in pdf, pot sa trag de el sa-l lungesc sau sa-l comprim cat vreau eu de mult. Mie mi se pare ca arata complet jalnic textul ala extras, literele au marginile zici ca-s mincate de ciini. Si, cum deja am spus, nu conteaza ca esti batrin si nu esti IT-ist. Povesteste cu cuvintele tale ce ai nevoie, fix problema ta. Faci greseala pe care o fac multi: incearca sa dea ei jumatate din solutie, cum isi inchipuie ei ca s-ar rezolva, desi sint complet paraleli cu subiectul |
Posted 09 April 2020 - 12:25

Mai bine de atat greu la ce rezolutie mica are poza. Redesenat de cineva sau aplicat un font potrivit.
|
Posted 09 April 2020 - 19:17

v2.
[ https://i.imgur.com/bYLu3Nk.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users