Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio

Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...
 Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Probleme accesare nr test telefon

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 

Femeia cuplată - off limits sau nu?

- - - - -
  • Please log in to reply
172 replies to this topic

#19
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,845
  • Înscris: 01.11.2005

View PostFlat, on 27 februarie 2020 - 14:16, said:

1. nu ar trebui sa fie reactia de respingere? adica daca unul ofera mai mult femeia isi tradeaza barbatul pe care l-a ales?

si 2. nu ar trebui sa fie jignita de faptul ca un barbat considera ca ea ar fi atat de 'usoara' incat sa fie ademenita sa insele? adica nu are principii?
1. Nu. De ce ? Asta cu alesul nu sunt de acord. Adica nu ea alege pe el. E o chestie reciproca. Asa cum ea l-a ales pe el, si el a ales-o pe ea.
2. In primul rand ea l-ar crede pe el curvar daca stam sa o luam dupa principii...

#20
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
1. alegere reciproca, da. se presupune ca atunci cand esti intr-o relatie nu mai ai ochi pt altcineva. daca vrei pe altcineva, te desparti si dupa aia poti sa accepti avansuri. am mai auzit si teoria conform careia "femeia nu da drumul la o craca pana nu se agata de alta". eu nu as fi chiar asa de acord. multe femei insa se complac in relatii toxice

2. pai si ce curvar e ok? deci de 2 ori jignita, un curvar care o crede usuratica. un barbat elegant care ar primi stirea ca e cuplata ar zice "ma scuzati doamna, nu am vrut sa va creez neplaceri, va urez o seara placuta"/. si apoi e de datoria ei sa revina dupa ce se departe de barbatul ei

#21
MikeSpike

MikeSpike

    Cinic real

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,682
  • Înscris: 22.01.2015
Daca s-ar putea citi putulicile(M/F) ca ziarele ,,,au mama!    Ar transmite astia cu stirile 24/24 fara sa se repete cazuri noi.   Se merge pe incredere. Nu se intreaba. Uneori raspunsul doare.   Si pe un minim de discretie.  Si niciodata in ,,backyards,,.    Si rar,max 3 ori pe an. Fara implicare sentimentala.  Sexbuddy.

#22
EMPP

EMPP

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,785
  • Înscris: 12.01.2018
numai cele întrebate nu răspund intrebării

#23
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015
Femeia nu moare până nu vede cel puțin macar a doua sculă în viața . E o axioma nu o ipoteză . Indiferent că arată bine, rău, cel puțin înca una vede.
Unele se opresc la asta, dar foarte puține, altele folosesc oportunități și ocazii, exact ca și bărbații .
Zenul și liniștea interioară  e al acelora care pricep de la început chestia asta . Restul dezvoltă gelozii mormide, urmăresc și agasează toată viața partenerul .
Dar o femeie care are  o atracție pentru un bărbat rezolvă cazul în Indiferent de pericole, era și o vorbă populară, și cu tine de mana daca e până acolo, pentru că e infinit mai ușor de păzit un cărd de iepuri decât femeia când o arde pitulicea .

#24
Oxigen1234

Oxigen1234

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,675
  • Înscris: 21.07.2011
'ba-baeti, pe topic de fete, intrebare pentru fete, tot numai voi raspundeti ???

nu vi se pare suspect ca fetele si aici "va dau cu"  ignore ?

#25
Flat

Flat

    Bugetar Esențial

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,875
  • Înscris: 23.06.2006
stiu asta Gingis
dar ele nu ar face asta daca barbatii nu ar zgândari treaba

nu exista un cod al onoarei intre barbati? sa nu poftesti la femeia altuia?

#26
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,252
  • Înscris: 22.11.2009

View PostFlat, on 27 februarie 2020 - 14:16, said:



nu ar trebui sa fie reactia de respingere? adica daca unul ofera mai mult femeia isi tradeaza barbatul pe care l-a ales?

si 2. nu ar trebui sa fie jignita de faptul ca un barbat considera ca ea ar fi atat de 'usoara' incat sa fie ademenita sa insele? adica nu are principii?
Treburile astea se rezolva foarte simplu, prin semnale, nu prin conversatii explicite. Cele care sunt obisnuite sa raspunda la avansuri, desi sunt intr-o relatie, sunt pe receptie. Celalalte nu, nu se prind decat foarte rar.

#27
bibi2014

bibi2014

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 24.05.2014
Sunt femei care nici nu se uita la tine ca sunt maritate, sunt altele care abia asteapta ceva mai bun asa ca poti avea diverse reactii. Mai sunt si cele care stau cu unu asa, ca sa fie. Din comoditate, ca nu au ceva mai bun fie s-au consolat ca nu exista ce si-au dorit ele etc. Astea din urma ar putea fi deschise la o legatura cu tine dar trebuie sa stii cum sa le abordezi. Poti gasi femei bune si in felul asta dar trebuie sa ai ceva rabdare. Chiar daca iti spun ca nu vor sa insele si etc. daca continua sa vb. cu tine, fie si amical, inseamna ca testeaza apele. In functie de rezultatul testului il lasa pe ala si se combina cu tine (daca sunt mai cu principii) fie incep sa il insele (pe astea nu le recomand ca parteneri de cursa lunga).

Edited by bibi2014, 27 February 2020 - 15:14.


#28
gushpi

gushpi

    cârcotaș

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,113
  • Înscris: 17.01.2012
ce de „fete” își dau cu părerea...

#29
corina_geo

corina_geo

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,093
  • Înscris: 30.09.2008

View PostClub27, on 27 februarie 2020 - 14:16, said:

Tot sub soţul ei a fost. Nu trebuie aşa ceva, asta nu duce la bine.
Esti catolic zelos? Posted Image

#30
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,920
  • Înscris: 01.01.2010
Am avut o perioada inc are faceam deplasari de genul 600 Km de casa. La 2-3 luni, aveam 5 astfel de zile si intalneam acolo, oameni din toata Europa.
Mergeam la training, ziua cursuri, de la 15, dupa masa, program de voie. Ce am vazut eu acolo (barbat insurat, nascut-crescut intr-un oras mic), m-a speriat.
Respect toti oamenii pe care ii stiu si despre care am suficiente informatii, dar, odata cu feminismul acesta, am ajuns sa vada femeie intr-o lumina, nu asa...romantica.
Putem fi oricine aici, puteti citi sau nu, crede sau nu.
De-a lungul timpului, recunosc ca am flirtat si eu cu doua femei. Ce inseamna asta? Am vorbit cu ele chestii pe care nu le vorbesti cu o alta femeie, dar asta a fost tot. Ei, pe langa acestea cu care am rezonat eu (si daca aveti ceva experienta de viata, stiti cum este cand rezonezi cu ALTcineva), mult mai multe mi-au facut avansuri, desi nu sunt genul care face glume sexuale, care arunca priviri sau merge la vanatoare. Mi-au propus femeile acestea, chestii pe care eu nici nu le-as discuta cu altii. Si atentie, vorbesc despre femei maritate, cu casa, masa, copii.  
Ideea este ca intotdeauna, femeile dau tonul. Rar reusesti sa inciti o femeie, sexual, din priviri, cu barbatii insa este floare la ureche. Noi ne impiedicam asa tare de ambalaj, incat ne dam seama ca desi am facut sex cu ea, nu o cunoastem deloc. Se spune ca exista limite la tradare. pentru mine, chestiile fizice, sarut...si mai departe, nu se fac.E la fel de gresit sa flirtezi, sa arati cuiva altceva decat esti dispus sa dai, dar...nimeni nu-i perfect.
Acum cateva luni, merg sa iau niste accesorii pentru mobila. Cred ca este vreun an de atunci, prin iarna trecuta, ca era zapad ape jos. Este un fel de depozit unde ma aflam eu. Intru, cu telefonul in mana, fesul pe cap, adidasi, jeans de treaba, exact de-ti venea sa-mi dai un leu. Incep sa citesc lista, doamnei de la tejghea. Produsele pe stoc, grozav, am de plata X. Cat imi pregatea chestiile acelea, eu ma uitam pe la scule, am o pasiune pentru asa ceva si oricum, era 17:55, la 18 inchidea, deci eram singur in magazin. La un moment dat ma striga, produsele sunt gata. La tejghea, o doamna, eu i-am zis in gand domnisoara, care nu arata deloc a vanzatoare. Ma gandeam ca sunt filmat, pentru ca tipa ma privea de parca nu mai vazuse barbat de un an. Platesc si ma intreaba daca ma grabesc. Eu, tamp cum sunt, ca nu prea ma pricep la aluzii, ii zic ca de unde, am tot timpul din lume. Tipa zambeste scurt si ma intreaba daca nu vreau sa beau o cafea cu ea. Nu stiu ce inseamna pentru voi propunerea asta, dar mie, invitatia asta si orarul intors pe dos in usa, cu textul INCHIS, mi-a aprins toate becurile. Ulterior, am aflat ca tipa era mare patroana si avea o avere inestimabila (pentru sarantocul de mine). Probabil ca era plictisita si voia sa se distreze.
I-am multumit pentru invitatie, dar i-am aratat verigheta si i-am zis ca daca ne eram prieteni, as fi fost OK cu asta, altfel  nu vreau sa transmit mesaje gresite. Bineinteltes ca, in mintea ei m-a jignit, dar nu-mi pasa, eu...joc intr- singura echipa.
Oricum, femeile sunt cele care initiaza orice, fie direct, fie indirect. Ne place sa ne flatam ca le agatam cu replici idioate (de parca astea-s cazute din pom), sau ca cine stie cum le pacalim. Adevarul este altul si eu cred ca am ajuns sa-l stiu, asta pentru ca am invatat, inca de mic, la modul greu.
Daca esti insurat. este irelevant statutul ei. Daca este casatorita, sa nu uiti ca un fraier, acolo undeva, o iubeste. No ceau!

#31
GingisHan2015

GingisHan2015

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,349
  • Înscris: 23.02.2015

View PostFlat, on 27 februarie 2020 - 14:47, said:

stiu asta Gingis
dar ele nu ar face asta daca barbatii nu ar zgândari treaba

nu exista un cod al onoarei intre barbati? sa nu poftesti la femeia altuia?
Există .Și se respectă . Viața moderna actuală  este diferită față de viața din  vechime.barbatii și femeile lucră împreună, sunt deplasări, sunt teambealdinguri, sunt n ocazii de în care se afla la distanță de cuibul conjugal .
Familia în care scârție  relația  este prima expusă . Omul este un mamifer poligam . Încorsetat în cutume și tradiții, dar poligam prin definiție .
Nu mai există vremurile in care stătea femeia cu bărbatul ales de familiile soților, bun, rău, murea alaturi de el de bătrânețe, necunoscand poate niciodată fericirea personala .
În Occident sunt tot mai frecvente relațiile deschise, neoficiate tradițional la primărie sau la taica popa .

#32
on64

on64

    DEGEABA, RAMAN O LEGENDA!!!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,760
  • Înscris: 17.03.2012
am avut si eu o colega de munca, luata de mica, de primul iubit, avea vreo 15 de relatie cu el, dar am fost prea betacuck ca sa incerc ceva

#33
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009
Ar trebui să l dea dracului din prima si daca ala mai insista să i tragă si două palme. Asta ar fi reactia ideală.
În realitate femeia te înșeală în majoritatea cazurilor dacă are ocazia.
Așa că cel mai bine este să nu aveți încredere deloc in femei mai ales după ce trec primii 5 ani sa zicem.
Ca măsuri de de prevenție
-sex cat mai mult
-căutați să nu o supărați
-faceti in asa fel să simtă ea ca sunteți cu ochii pe ea ca pe butelie.
-faceti in asa fel ca ea să stie ca înșelatul în relație este pentru dv ceva de neiertat si în mod sigur se lăsa cu urmari grave.
-daca totuși aveți cea mai vagă bănuială, atunci înșelați o si dv cum prindeti ocazia pentru a nu v a pare rău.
În rest rugăciune.


#34
Club27

Club27

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 440
  • Înscris: 20.02.2020

View PostAnn0nyym0us, on 27 februarie 2020 - 14:25, said:

Si dacă barbata-sau fubipte mai bine ca tine,sa vezi ce îți plonjează ție self-esteem-ul. Mai ales dacă femeia e imposibil de sinceră si directă.

Cu femeile casatorite sa nu te incurci, am zis.
Daca nu am paţit neplăceri majore până acum, asta doar că am avut mult noroc.

#35
claudia313

claudia313

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,001
  • Înscris: 28.09.2012

View Postsilesax, on 27 februarie 2020 - 16:53, said:


-daca totuși aveți cea mai vagă bănuială, atunci înșelați o si dv cum prindeti ocazia pentru a nu v a pare rău.
În rest rugăciune.

Tu vorbesti serios???? Daca se dovedeste ca banuiala ta aia vaga e neintemeiata? Numa' asa, sa nu ramai dator?

#36
silesax

silesax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 47,162
  • Înscris: 15.10.2009

View Postclaudia313, on 27 februarie 2020 - 17:26, said:



Tu vorbesti serios???? Daca se dovedeste ca banuiala ta aia vaga e neintemeiata? Numa' asa, sa nu ramai dator?
Și dacă se dovedește ca nu era doar o bănuială? te oftici tu sau io?


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate