Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Caut splitter semnal satelit

Instalatii sanitare

Program de slabire cu succes gara...

Reconditionare cada baie din fonta
 Problema imprimanta

Here goes nothing

BCR sau Raiffeisen

Visual Studio 2022 instaleaza Epi...
 Sfat alegere parbriz

EMAG - recenzii false facute de ei?

Recomandare telefon 900-950

Nivel de trai
 Semnal bun da'... prost

De ce statiile de radio FM nu ren...

Pe unde pot sa gasesc statistici ...

Este reconditionat acest laptop?
 

iOS 14

- - - - -
  • Please log in to reply
1261 replies to this topic

#1225
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Yep, ca practic ne-a dublat limita de credit.

#1226
IrrelevantWhiteMan

IrrelevantWhiteMan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,472
  • Înscris: 06.10.2015
La mine bateria pe 14.6 tine mult, mult mai bine.
59% cu exact 2 ore ecran (iphone X)

#1227
StefanN1234

StefanN1234

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 21.04.2020
Cum pot muta conversațiile de pe whatsup de pe Android pe iphone?
Soluții testate, dacă se poate, ca am încercat deja câteva, fără succes.

#1228
Satrupmanaconasule

Satrupmanaconasule

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 154
  • Înscris: 27.03.2021
Ce ai incercat ?

#1229
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 35,578
  • Înscris: 19.04.2009

View PostStefanN1234, on 31 mai 2021 - 21:29, said:

Cum pot muta conversațiile de pe whatsup de pe Android pe iphone?
Soluții testate, dacă se poate, ca am încercat deja câteva, fără succes.
exista o aplicatie, cu plata, care face asta. https://www.wazzapmi...or.com/#welcome

#1230
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Credeti ca va mai aparea vreun update pentru ios 14 sau va urma ios 15 ?

#1231
razzvann

razzvann

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,971
  • Înscris: 07.01.2006
mai urmeaza ios 14.7

#1232
Pololica

Pololica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,806
  • Înscris: 04.01.2015
14.7 sigur.

14.8 nu cred ca vom vedea, intrucat 15 ar iesi (in varianta beta) luna asta.

#1233
Spal01

Spal01

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 193
  • Înscris: 16.01.2020
Am facut de curand update la ios 14.6 si am observat ca atunci cand primesc primul mesaj pe FB Messenger, se aude sunetul by default de la messenger dar de la al2lea mesaj se aude sunetul pe care il am la instagram la mesaje.
Daca intru pe messenger la not&sounds nu mai pot schimba tipul sunetului.
Mai are cineva problema asta?

#1234
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Nu e de la iOS problema asta cu sunetul
E vina aplicatiei

#1235
IrrelevantWhiteMan

IrrelevantWhiteMan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,472
  • Înscris: 06.10.2015
Da sigur. Si pe Android face la fel aplicatia nu?

#1236
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010
Ce treabă are cu Android? Error 404: logic not found!

#1237
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,554
  • Înscris: 08.10.2015
Stiu sigur ca nu e de la iOS ca nu actualizez OS-ul pe fiecare telefon
Pe unul am 14.5, pe altul 14.6, pe altul 14.4 si 14.4.1
Acu vreo luna jumate o venit un update la messenger si de atunci pe toate primul mesaj are sunetul de messenger iar al doilea mesaj are sunetul de twitter/instagram
Deci..... nu e de la iOS
Nu prea are sens comparatia cu Android
Cumva aplicatiile impart acelasi codebase, SDK, API si etc pe toate OS-urile? nu prea cred
Daca se strecoara vreun bug pe aplicatia de Android nu e neparat sa fie si pe iOS sau invers

Edited by MembruAnonim, 16 June 2021 - 23:16.


#1238
IrrelevantWhiteMan

IrrelevantWhiteMan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,472
  • Înscris: 06.10.2015
Am zis de android pentru ca un prieten detine ambele sisteme de operare.
- pe android nu este acest bug;
- pe ios 14.6 este prezent bug-ul;
- NU a avut bug-ul pe ios 14.5;
- legat de mine, nici eu NU am avut acest bug pe 14.5, a aparut instant dupa update-ul la 14.6, atat pentru iPhone X cat si pe iPad-ul gen. 6.


View Postr_ionescu, on 16 iunie 2021 - 22:56, said:

Ce treabă are cu Android? Error 404: logic not found!
Nu te da rotund ca sincer, nu cred ca esti!
Citeste logica mea, apoi vino cu un raspuns de genul celuia postat de tine, mai sus!

Edited by IrrelevantWhiteMan, 17 June 2021 - 05:58.


#1239
r_ionescu

r_ionescu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,470
  • Înscris: 07.07.2010
E atât de greu să realizezi că  sunt aplicații diferite de vreme ce rulează pe platforme diferite? Fiecare cu bug-urile ei! :lol:

#1240
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,345
  • Înscris: 14.06.2006
Pentru cei care se plictisesc si vor sa se joace putin:

"Here’s a funny bug: a security researcher has found that a carefully crafted network name causes a bug in the networking stack of iOS and can completely disable your iPhone’s ability to connect to Wi-Fi.
On Twitter, Carl Schou showed that after joining a Wi-Fi network with a specific name (“%p%s%s%s%s%n”), all Wi-Fi functionality on the iPhone was disabled from that point on.

Once an iPhone or iPad joins the network with the name “%p%s%s%s%s%n”, the device fails to connect to Wi-Fi networks or use system networking features like AirDrop."

https://twitter.com/...on-your-iphone/

Edited by December, 20 June 2021 - 06:56.


#1241
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
Eu am o problema cu wifi-ul. Se conecteaza, pe messenger, instagram, whatsapp pot sa trimit mesaje dar daca intru pe mail si alte aplicatii, nu se conecteaza.

Datele mobile merg.

Am resetat setarile de retea si tot nu merge.

Edited by Razvan125, 21 June 2021 - 10:28.


#1242
Razvan125

Razvan125

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,365
  • Înscris: 03.02.2016
Am dat intr-un final restart la router si acum merge. Dar e ciudat pentru ca doar pe iphone aveam problema asta. Celalalte dispozitive mergeau bine.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate