Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Muzica trance

Soluție incalzire apartament...

Culori fire la boxele de jogger

Autorizatie Birou Acte Auto
 Parbriz defect

Ajutor cercetare lucrare de diser...

M-am culcat cu un tip și apo...

Facultate din Bucuresti posibil o...
 Eroare steering

Recomandare service pentru repara...

Premier Energy se listeaza la bursa

Unde recomandati un CT cu Casa de...
 Adaptare masina pentru o persoana...

Bios laptop Myria MY8315

Folie display laptop in Bucuresti?

Incalzire cu Boiler cu PDC + IPAT...
 

Difuzor aromaterapie PNI HU180 pentru uleiuri esentiale - Suport, Testare, Pareri

* * * - - 3 votes
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,831
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat produsului: Difuzor aromaterapie PNI HU180 pentru uleiuri esentiale, cu ultrasunete, 400 ml, timer, 7 culori LED, inchidere automata, Wood Grain
suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale posesorilor, utilizatorilor, viitorilor utilizatori.

[ https://www.pni.ro/media/catalog/product/cache/949d51c48d65f2e67a8d66492b5143dc/P/N/PNIHU180_3_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]





[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6192/difuzor-aromaterapie-pni-hu180-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Umidifica, purifica si parfumeaza


Difuzorul de uleiuri esentiale PNI HU180 poate fi folosit pentru a imbunatati calitatea aerului dintr-o incapere. Alegeti aroma preferata si va veti bucura de un somn mai odihnitor. Cu o intensitate a zgomotului mai mica de 35dB, va puteti odihni in liniste invaluiti de o aroma naturala si placuta. Va recomandam sa folositi doar uleiuri esentiale 100% naturale.

Lumina de noapte


Difuzorul PNI HU180 este dotat cu 3 leduri RGB. Puteti alege una dintre cele 7 culori disponibile sau puteti alege schimbarea automata a culorilor si intensitatea luminoasa pentru a creea un ambient intim si relaxant.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6191/difuzor-aromaterapie-pni-hu180-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6193/difuzor-aromaterapie-pni-hu180-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Temporizare (1h, 3h, 6h)


Difuzorul PNI HU180 permite programarea functiei de vaporizare la 1 ora, 3 ore, 6 ore sau functionare continua. Dupa o utilizare continua de maxim 4 ore, asteptati cel putin 60 de minute inainte de a repune dispozitivul in functiune, pentru a evita defectarea placii cu vibratie ultrasonica.

Protectie lipsa apa


Cand apa din rezervor este epuizata, produsul se va opri automat pentru a preveni arderea componentelor electrice, astfel incat sa va simtiti mai in siguranta cand il folositi.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6194/difuzor-aromaterapie-pni-hu180-4.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Caracteristici
Tip umidificare Ultrasunete
Tensiune alimentare DC24V / 500mA
Putere 9W
Capacitate rezervor 400 ml
Material carcasa Plastic
Capacitate purificare aer 30 ml/h
Dimensiune 165 X 165 X 140 mm
Greutate 527 g
Leduri Da, 3 leduri, 7 culori
Frecventa 2.4MHz
Nivel zgomot 35dB(A)
Suprafata recomandata 20-30mp
Protecţie lipsa apa Da
Oprire automata Da
Lungime cablu 150 cm
Pachetul contine
Difuzor Da
Alimentator Da
Cupa de dozare a apei Da
Manual utilizare Da

----------------------------------------------------------------------------------------
Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia mai are de 1 an, activitate pe topicurile dedicate acestei game de produse si nu numai, si cu experienta in domeniu continuam oferta de achizitie cu 50% reducere pentru testare si postare review pe acest forum/topic, si cu posibilitatea returnarii produsului, si a contravalorii, daca nu sunt multumiti de produs.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il testeze, si de ce nu daca le place sa il pastreze cu un real avantaj/discount de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului

Oferim pentru testare 10 produse cu discount de 50% pentru membrii forumului interesati de produs

Orice membru vechi sau nou de pe acest forum poate folosi codul de reducere PNI10 pe site-ul www.pni.ro si primeste automat 10% discount la orice comanda la orice produs.

Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori

Attached Files


Edited by suport_PNI, 08 December 2020 - 08:48.


#2
alionte

alionte

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 977
  • Înscris: 23.06.2005
Dupa parerea mea ,titlul trebuia sa fie umidificator cu ultrasunete.Nu  e totuna sa folosesti ulei esential dizolvat in apa(citeva picaturi) cu a folosi doar ulei esential. Performantele obtinute sint diferite.dar trebuie altfel de aparat pentru folosirea exclusiva a uleiului esential.din cite am citit ,acela functioneaza cu aer comprimat.

#3
simy24

simy24

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 01.03.2007
Am văzut câteva difuzoare de aroma de-a lungul timpului.
Funcția de purificare a aerului este minima.
Însă este de preferat pentru o casa frumos mirositoare în detrimentul difuzoarelor cu agent propulsor gen Glade sau AirWick, cu atât mai puțin celor de 3-4-5 lei cu origine necunoscuta. Nu cred că va surclasa aparatele electrice cu lichid/gel, dar iarăși nu știm ce efect poate avea pe termen lung cocktailul acela de substanțe chimice încălzite..
In concluzie:un ulei esențial, fie el și Solaris,combinat cu apa..ce efect negativ poate avea?
Bonus funcția de lumină de veghe,controlabilă în atâtea și atâtea variante.
Recomand totuși folosirea de apa demineralizata, ultimul difuzor de genul asta -ceva imens in forma de ou cu ventilator și filtru de praf incorporat acumulase ceva depuneri calcaroase de la apa de robinet.. Încă funcționa dar ventilatorul facea zgomot deranjant așa că a fost tras pe linie moartă.
Probabil voi incerca și varianta aceasta..

#4
simy24

simy24

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 01.03.2007
După cum spuneam nu m-au răbdat degețelele și l-am pus in cos! Iar astăzi am primit produsul!
Deși nu pare WoW sistemul este genial ca și utilitate. Apă și câteva picături de ulei esențial.. Doar câteva! Și l-am pornit! Scoate un abur rece, dar cu jet constant. Așa cum spuneam consider că este o alternativa cât de cât sănătoasă la majoritatea aerosolilor..
Culorile pot fi setate individual,sau are o funcție random care le schimba. Aceasta însă e utila doar seara, pt că intensitatea luminoasă nu este foarte mare. Dar clar este de efect!
Designul este drăguț,deși parca puțin cam bloncos! Mergea un pic mai finuț.. Dar asta e doar chestie de gusturi..
Așa cum spuneam sunt extrem de mulțumit de cum împrăștie parfum în încăpere. Am mai avut câte ceva de aromoterapie dar acesta este cel mai cel! Și vorbesc extrem de serios! Nu o sa regretați nici o clipă achiziția!
Acum ce mi-aș fi dorit să facă și nu face.. Mi-aș fi dorit să aibă o funcție "automata" care să pornească aparatul la 1,3 sau 6 ore pentru 10-15 minute pentru a pastra prospetimea-asa cum fac aparatele Glade/Air wick. Pentru că aș vrea când deschid ușa casei sa fiu întâmpinat de un parfum proaspăt ..nu sa pornesc eu aparatul și apoi să înceapă să difuzeze miresme. In felul asta ușor ușor te obișnuiești cu mirosul și nu mai pare atât de fresh..
Cu siguranță ar trebui că cei de la PNI sa implementeze acest feature in următorul lot comandat.. Nu cred sa fie mai mult de câțiva dolari implementarea acestei funcții de către oblici! Și atunci cu siguranță voi mai comanda câteva pentru uz propriu și le voi recomanda și tuturor prietenilor sa comande acest aparat extrem de practic. Practic va deveni cea mai buna alternativa pentru înmiresmarea caselor!
Așadar..puteți să-l comandați cu încredere! Chiar merita! Iar voi- PNI- puneți mana și implementați recomandarea mea și garantat veți avea un Best seller. Eventual pe o culoare ceva mai închisă, cu o textura a lemnului mai fina! Și atunci clar nu va avea rival!

#5
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,831
  • Înscris: 21.01.2013

 simy24, on 26 februarie 2020 - 23:01, said:


Acum ce mi-aș fi dorit să facă și nu face.. Mi-aș fi dorit să aibă o funcție "automata" care să pornească aparatul la 1,3 sau 6 ore pentru 10-15 minute pentru a pastra prospetimea-asa cum fac aparatele Glade/Air wick. Pentru că aș vrea când deschid ușa casei sa fiu întâmpinat de un parfum proaspăt ..nu sa pornesc eu aparatul și apoi să înceapă să difuzeze miresme. In felul asta ușor ușor te obișnuiești cu mirosul și nu mai pare atât de fresh..


"Difuzorul PNI HU180 permite programarea functiei de vaporizare la 1 ora, 3 ore, 6 ore sau functionare continua. Dupa o utilizare continua de maxim 4 ore, asteptati cel putin 60 de minute inainte de a repune dispozitivul in functiune, pentru a evita defectarea placii cu vibratie ultrasonica."

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6193/difuzor-aromaterapie-pni-hu180-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#6
simy24

simy24

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 01.03.2007
Da. Am înțeles asta.
Dar ce înseamnă: pornești aparatul din butonul din dreapta și se aprinde ledul corespunzător pentru 1 h, 3h, 6h sau manual -pana i-l oprești sau se termina apa. Așadar dacă selectezi 1 h aparatul va vaporiza 1 ora și se va opri!
Eu consider mai utilă o funcție de temporizare. Adică l-ai pornit și funcționează pentru un interval prestabilit, gen 15 minute , după care să facă o pauza de 1,2,3 ore după care să vaporizeze iarăși 15 minute și tot așa..
Sper că m-am făcut înțeles de data asta..


#7
remshm

remshm

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 138
  • Înscris: 01.02.2007
Salutare tuturor,

Am achizitionat acest aparat si pot zice ca sunt destul de impresionat de el, mai am in casa un aparat cu aceasta functie , dar muuult mai scump .

Ce-mi place la acest aparat:
- faptul ca este programabil la 1/3/6 ore
- lumina ambientala multicolora ce se poate seta (este fenomenala)
- forma acestuia, imi place enorm de mult forma de butoias
- culoarea, imitatie de lemn (superb lucru)
- capacul, care este in forma unei flori de nufar ce lumineaza si el
- sunetul (zici ca esti langa o apa curgatoare, foarte linistitor seara dupa ce te pui in pat)

Contra:
- "presiunea" de evaporare nu este foarte mare si de aceea dureaza un pic sa se imprastie mirosul in toata casa (aparatul de la cealalata firma este ceva mai puternic in aceasta privinta, dar si pretul este de aprox. 8/9 ori mai mare, deci cu acei bani imi puteam umple casa de difuzoare de aromaterapiue de la PNI :) )

Ce mi-ar place sa vad in plus la acest aparat
- mi-ar place sa-l pot temporiza sa porneasca si sa se opreasca in functie de cum il programez eu, astfel sa fie un aer proaspat si frumos mirositor inclusiv cand nu sunt acasa sau cand ma intorc de la serviciu
-mi-ar place sa existe si o varianta cu acumulator, pt a putea fi purtat si in locurile unde nu am acces la 220v

Concluzie:

La final as vrea sa spun ca raportul calitate/pret este unul foaaarte bun si aparatul reuseste sa impresioneze pe oricine, indiferent de gusturile pe care le are.

Multumesc celor de la PNI pt ca mi_au dat sansa sa probez acest aparat.

PS: urmneaza sa dau comanda de inca 1 aparat si pt parintii mei :)

#8
razvandanutz

razvandanutz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 10.01.2008
Salut,
Folosesc aparatul de aproximativ o luna si pana acum sunt multumit de el.
La pretul asta face exact ce scrie in manual.
Intr-un living nu foarte mare, mirosul se simte destul de repede.
Este foarte silentios, pe timpul zilei nu il auzi.

Singurul lucru negativ, la pretul asta, e legat de marime. E un pic cam mare.

#9
MateiIonescu

MateiIonescu

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 18.10.2020
Link-ul din Topic dedicat produsului: nu functioneaza, ajunge intr-o pagina 404.

#10
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,831
  • Înscris: 21.01.2013

 MateiIonescu, on 05 decembrie 2020 - 06:41, said:

Link-ul din Topic dedicat produsului: nu functioneaza, ajunge intr-o pagina 404.

S-a remediat problema

#11
clorel_utnapishtim

clorel_utnapishtim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 05.09.2020

 remshm, on 29 februarie 2020 - 13:08, said:


- lumina ambientala multicolora ce se poate seta (este fenomenala)
- forma acestuia, imi place enorm de mult forma de butoias
- culoarea, imitatie de lemn (superb lucru)
- capacul, care este in forma unei flori de nufar ce lumineaza si el
- sunetul (zici ca esti langa o apa curgatoare, foarte linistitor seara dupa ce te pui in pat)


Imitatie de lemn, capac in forma de nufar care lumineaza, sunet de apa curgatoare, lumina multicolora. Nu filtreaza aerul, ci emite un miros care sa le acopere pe cele existente. Pe scurt suna a made in China, foarte potrivit pentru curtea majestatii sale regele Cioaba.

#12
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,831
  • Înscris: 21.01.2013
O sa fiti surprins, chiar este fabricat in China, la fel ca peste 90% din electronicele si electrocasnicele pe care le aveti in casa.

Acum unde se potriveste, tine doar de gustul personal. Si persoana sus mentionata este tot un cetatean al acestei tari ca si dumneavoastra si are aceleasi drepturi de a se bucura de aromaterapie.

#13
O-O

O-O

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 23.04.2012
Cand apare pe stoc?

#14
clorel_utnapishtim

clorel_utnapishtim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,870
  • Înscris: 05.09.2020

View Postsuport_PNI, on 10 decembrie 2020 - 08:26, said:

O sa fiti surprins, chiar este fabricat in China, la fel ca peste 90% din electronicele si electrocasnicele pe care le aveti in casa.

O sa fiti surprins, nu e cazul meu: majoritatea electrocasnicelor din casa mea sunt fabricate in US.

#15
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,831
  • Înscris: 21.01.2013
Asteptam in continuare solicitarile dumneavoatra de testare.
Si de ce nu poate chiar o comparatie cu un produs fabricat in alta tara (cum este US de exemplu).
Atat eu cat si multi alti doritori ai acestui produs suntem curiosi si despre o comparatie de preturi vs calitate intre acest produs si alte produse similare.

#16
O-O

O-O

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 59
  • Înscris: 23.04.2012
Dețin acest aparat de vreo 2 saptamanii și este ok!.  Este calitativ si foarte usor de folosit. Materialul din care este confectionat, este plastic imprimat cu o textura de lemn.(pare  a fi rezistent)
Colorile se vor schimba automat. Face fata cu succes unui apartament cu 2 camere.La o utilizare de minim 2 ore intr- o camera se vede diferență.(Calitatea uleiurilor este FOARTE IMPORTANTA)
L-am primit in 2 zile,  cei de la pni.ro sunt prompti
Pro:
-design modern
- lumina ambientala perfecta
-distribuie miros placut in camera
-este silentios
-este programabil la 1/3/6 ore
-dimensiuni perfecte, nici prea mic nici prea mare.
-capacitatea rezervorului destul de mare 400 ml
-imi place cum clipoceste
- jet de abur  puternic
- are vas de masurare a apei
Contra:
-era utila o telecomanda!
Recomand cu incredere acest produs!

Attached Files



#17
daciagty

daciagty

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.05.2008
Inițial am comandat pt masina un HU200 de la PNI, însă după ce soția l-a văzut și după ce ne-am convins de eficienta lui, am decis sa comandam și un HU180  pentru locuința, bineînțeles și încurajați de discountul oferit de suport_PNI.
Comanda și expedierea au mers foarte repede, ceva de genul “azi am lansat comanda, iar a doua zi am primit coletul in Oradea”... aici au (din nou) un mare plus atât echipa PNI, cât și curierul.
Pro:
- pt un volum de aprox 60mc este suficient!
- Abundenta și consistenta “aburului” este ok
- Faptul ce se poate programa îl consider un avantaj
- consumul redus de ulei/parfum volatil
- PREȚUL (chiar și prețul întreg, fără discount) !!!
Contra : încă nu am găsit un inconvenient care sa constituie un dezavantaj.
Clar este un difuzor foarte bun, deși la prețul acesta am avut inițial câteva rezerve ... însă l-am comparat cu un difuzor de la IMKER și ... surpriza: are același volum de “abur”. Într-adevăr, dacă păstram termenul de comparație, se sesizează o diferența de calitate a materialelor între cele doua mărci, însă diferența nu este atât de mare încât sa închine balanța pt difuzorul mai scump ....


#18
ady_123456

ady_123456

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.03.2015
Bună ziua. Mai este valabila oferta?Mulțumesc

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate