Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Bar zona rurala
Last Updated: Jan 30 2020 01:30, Started by
davidcocian
, Jan 28 2020 17:10
·
0
#1
Posted 28 January 2020 - 17:10
Salut, in lunile ce urmeaza o sa deschid un bar in zona rurala, acesta fiind singurul din aceea zona, am experienta in ceea ce priveste partea de barman (4 ani in domeniu) stiu cu ce sa mananca partea asta, ca sa zic asa, ce nu prea stiu e partea de “business” ca sa zic asa, cum fac un adaos? In functie de ce? Ce fel de alcool se consuma in zona rurala? (Despre cei 4 ani pe care i am in spate in domeniul asta, am lucrat doar in restaurante din oras iar ceea ce se serveste si se prepara in oras, in materie de alcool, preparate de bar nu prea are legatura cu ceea ce e intr-o zona rurala. Mi ar prinde bine niste sfaturi dupa cum am spus, intocmirea unui adaos, ce fel de bauturi sa achizitionez pentru comercializare, multumesc anticipat!
|
#2
Posted 28 January 2020 - 17:40
La bombele de tara se consuma alcool ieftin. Asta e cam singurul criteriu care conteaza.
Si sa poata fi luat pe datorie, asa ca pregateste-te sa dai pe "caiet". |
#3
Posted 28 January 2020 - 17:47
Bere la halba,vin vărsat la 4 lei litrul, spirtoase la pet de 2 litri, astea s baza, 90 % din stoc.
10 % ceva mai select, nu știi cum pică primarul, seful de post si trebuie să le pui ceva în fața. |
#4
Posted 28 January 2020 - 17:48
E clar ca la tara nu vei avea clienti cu prea multe pretentiii in materie de bauturi alcoolice . Cu posirci ieftine ii multumesti pe cel putin 90% dintre ei . Eventual 1-2 bauturi acolo ceva mai ''scumpe'' pt don' primar etc.
Edited by Vlad_22, 28 January 2020 - 17:52. |
#5
Posted 28 January 2020 - 17:53
Nu uita de un ciomag iar mesele si scaunele sa fie rezistente la scandaluri.
|
#7
Posted 28 January 2020 - 17:58
Depinde, dacă deschizi un bar în Florești sau în Bragadiru, mai poți avea parte și de clienți serioși, poate corporatiști cu domiciliul în aceste comune, cu serviciu în Cluj sau în București.
Mai știi ?! |
#8
Posted 28 January 2020 - 17:59
Ba ej' nebun ...
La tara, in Romania, e alta planeta Bautura trebuie sa aiba doar 2 calitati ; - sa fie multa - sa fie ieftina (chiar gratis) Cele mai ieftine posibil otravuri sunt bine venite A ... sa nu uit ... pentru inceput, ia vreo 10 de caiete de la librarie O sa-ti trebuiasca |
#10
Posted 28 January 2020 - 18:16
Si un nume percutant la ,,bar,,. Ex(exista pe bune): La ultimul leu
|
|
#11
Posted 28 January 2020 - 18:26
... ba "minunea din caana galileii" unde a transformat isus apa in vin
|
#12
Posted 28 January 2020 - 18:32
vai dar ce parere aveți de gospodarii țării românești.. (
|
#13
Posted 28 January 2020 - 18:44
Nici nu se pune problema, am si inceput demersurile pentru aparate si terminal pariuri sportive, “bile” s.a.m.d
Monopol cu dulce Saniuta Unirea Delicatesele astea? 😛 Am auzit de tactica asta la sate cu “pe caiet” , pana la o adica, de la sat sunt si eu, si nu prea intetionez a da “pe caiet”, in trecut a mai fost un bar tot ceva de genul in sat, si din cate am inteles, tipul s a cam falimentat pentru ca a dat prea mult pe datorie, n o sa fie si cazul meu ) Edited by Dany_Darke, 28 January 2020 - 19:44. |
#14
Posted 28 January 2020 - 18:57
As mai lua in calcul cati asistati sociali sunt in satul respectiv. Era o stire cu un sat unde primarul i-a trimis la munca si s-au inchis cateva baruri.
Daca lucreaza multi si isi permit, poti sa vinzi si ceva mai scump. Daca sunt multi asistati da-le orice posirca si 10% produse mai scumpe pentru "vizite", cum zic si colegii de mai sus. Nu uita sa le pui o masa si cel putin o cutie de table. Edited by Maryus89, 28 January 2020 - 18:58. |
#15
Posted 28 January 2020 - 19:00
idem cu ce au zis colegii. acum trebuie sa te uiti si la cateva alte aspecte. barul tau e intr-o comuna aflata pe o ruta foarte aglomerata si utilizata aflata in apropiere de orase? daca da , si ai si barul la drumul principal , poti sa iti pui si cateva bauturi mai selecte pentru ca mai trec afaceristi care au nevoie de racorire , sau pur si simplu persoane cu venituri mai mari.
daca nu , atunci mergi linistit pe bere ieftina. si vorba celor de mai sus , ia scaune si mese rezistente la lovituri , vor fi n scandaluri intre tinerii din localitate. sau intre interlopii aferenti zonei. sau idee si mai fericita, leaga mesele si scaunele cu niste lanturi groase. lant care sa permita miscare insa nu prea multa. |
|
#16
Posted 28 January 2020 - 19:10
Daca bagi si vreo doua camere de luat vederea,poti sa faci concurenta la "Las Fierbinti".
|
#17
Posted 28 January 2020 - 19:11
toate cele de mai sus sunt adevarate. in plus:
- doar bar, in zona rurala, nu prea merge. trebuie combinat cu un magazinas ceva. daca esti intr-o zona sub urbana, un sat legat de oras, poate merge, in ruralul clasic, un sat uitat de lume, oamenii nu prea au bani, asa ca barul e prea putin. daca esti si intr-o zona unde se face vin la greu, naspa... - nu cred ca mai merge berea la halba. la sticla si la pet. - prietenie maxima cu primarul. el da ajutoarele sociale, din care tu o sa faci profit. pe caiet. - prietenie si cu postasul. cand vin pensiile, intai vine la tine, se aduce caietul la zi, si restul se remite pensionarului, de drept. - de fapt iti trebuie prietenie cu toti functionarii din sat. astia au bani, pot fi clienti seriosi, in rest banii sunt scumpi rau la tara... - adaosul o sa fie cat iti permiti. daca Bobita pune prea mult, lumea se duce la Oaie. asa e in film, asa e si in realitate. - trebuie sa tii curat. asta impune un pic de respect, pana se bat. cat despre nume, care trebuie sa reflecte oarecum si obiceiurile casei, am vazut pe vremuri un restaurant care se numea "Imparat si proletar". Deasupra era un bar scump, dedesupt era un restaurant "plimba tava". tu alegi ! Edited by strongsss, 28 January 2020 - 19:13. |
#18
Posted 28 January 2020 - 19:19
Bagi cel mai ieftin si mai tare alcool + bere ieftina, gen Noroc si alte bălării d-astea. Eventual și o Timișoreana pentru ziua se salariu când vrea omul sa se respecte.
Neapărat sa pui la dispoziție si un produs de creditare...aka plata pe datorie si sa investești într-un registru pentru evidenta liniilor de credite... adică un caiet ordinar de matematica. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users