Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik

Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade
 Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...
 Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani
 Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964
 

Numa bune de luat pe balta

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Un subiect nou si o incercare a noastra de a realiza un topic pentru pasionatii de senzatii tari.
Suntem cativa in echipa PNI pasionati de aceasta activitate si ne-am gandit sa va punem la dispozitie o parte din "intrumentele" folosite
pe balta atunci cand campam peste noapte sau mai multe zile, care ne pot usura activitatea pe timpul noptii, cu posibilitatea de a le achizitiona reduse cu 50% .

Sistemul solar fotovoltaic PNI GreenHouse H01 30W cu acumulator 12V/7Ah, USB/Radio/MP3, 2 becuri LED este bine venit atunci cand vrei sa poposesti mai multe zile pe balta, usor de instalat si de folosit.

[ https://cdn.mo.ro/products/20238_smsn.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sistemul solar poate fi utilizat in camping, in rulota, la pescuit, dispune de incarcare USB sau 12V pentru electronice mici pe perioade de pana la 12 de ore in functie de consumatori. Contine 2 becuri cu LED si are urmatoarele atu-uri: design deosebit, dimensiuni reduse, aplicabil pe perete, acumulator de capacitate mare, sistem de protectie la supratensiune si suprasarcina, stand-by automat, si LED-uri de informare stare incarcare si dispozitiv. In plus unitatea de incarcare are radio FM si MP3 player incorporat, pentru asculta muzica favorita oriunde va aflati.



[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5751/img6411-8.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Economie de energie 80%



Cu o putere de 10W, panoul solar poate incarca acumulatorul unitatii centrale in aproximativ 7 ore de soare puternic si are o durata de viata de aproximativ 25 ani.



Sistemul solar fotovoltaic PNI GreenHouse H200, acumulator Litiu 3 becuri, iesire USB/12V/230V/200W,portabil, panou solar

[ https://cdn.mo.ro/products/24869_smsn.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sistem solar fotovoltaic PNI GreenHouse H200 cu acumulator Litiu-Ion, 3 becuri, numeroase iesire de alimentare USB/12V/230V/200W si panou solar portabil face din acest produs sa fie unul complet. Poate fi utilizat in camping, la pescuit, in rulota, sau in orice aplicatie mobila pentru iluminat si incarcare/alimentare pentru electronice mici pe perioade scurte de timp in functie de consumatori.





Lanterna frontala PNI Adventure F75 cu led 6W, 600 lm, din aluminiu, cu acumulator si incarcator magnetic cu USB





[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5688/lanterna-incarcare-magnetica-3.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Usoara si confortabila



Cu o greutate de numai 63 grame, lanterna de cap PNI Adventure F75 exercita mai putina presiune asupra capului. Banda elastica si reglabila permite fixarea lanternei in modul cel mai confortabil. Puteti regla rapid circumferinta benzii, astfel incat sa o adaptati fie ca o purtati vara peste o palarie sau iarna peste o caciula groasa atunci cand mergeti la pescuit si ramaneti peste nopate.

[ https://cdn.mo.ro/products/23113_smsn.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Lanterna frontala de cap PNI Adventure F75 este potrivita atat pentru adulti cat si pentru copii. Poate fi folosita cand citesti pe timp de noapte, mergi cu cainele la plimbare, pentru pescuit, vanatoare, jogging, ciclism, camping, drumetii, speologie sau chiar pentru reparatii urgente pe timp de noapte.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5687/lanterna-incarcare-magnetica-2.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Lanterna PNI Adventure F30 din aluminiu cu led 30w incarcator si 2 acumulatori, 8000mAh inclusi, 3000 lumeni, 520m, IP65



Lanterna tactica, 3 faze, comutator cu fir inclus



Lanterna tactica PNI Adventure F30 vine cu un comutator pe coada nou dezvoltat; simplu apasati butonul pentru a trece intr-unul din cele 3 moduri, nivelele mare-mediu-off, stroboscop si dim (scaderea intensitatii luminoase). Lanterna este echipata cu un led Cree XHP70 de 30W, cu un circuit de randament ridicat. Kit-ul include doi acumulatori Li-Ion 26650 de 4000mAh ce ofera o autonomie extinsa de pana la 1.8 ore, un incarcator dual pentru birou si un comutator suplimentar cu fir pentru controlul de la distanta a lanternei.



[ https://cdn.mo.ro/products/24341_smsn.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



PNI Adventure F30 este o lanterna LED de dimensiuni medii realizata din aliaj de aluminiu special creata pentru acei utilizatori care au nevoie de o lanterna puternica cu performante mari in domeniul militar, politie, vanatoare, cautare. Lanterna are o lumina foarte puternica, lumineaza la o distanta foarte mare, are un fascicul ideal, si un punct la distanta perfect. Intensitatea maxima a lanternei este de 3000 lumeni, iar distanta maxima de iluminare este de 520 m.

Lanterna LED reincarcabila PNI Adventure F30, de mare putere este extrem de versatila. Aceasta lanterna putand fi folosita atat in activitati profesionale (aeroport, fabrici, santiere navale, service auto etc), activitati tactice profesionale (paza si protectie, politie, armata, salvare, smurd, salvamont etc) cat si in activitati casnice si outdoor (natura, camping, drumetii, cort, casa, masina etc).



Utilizand comutatorul cu care vine la pachet, PNI Adventure F30 poate fi folosita la fel ca o lanterna frontala sau lanterna de cap atunci cand cconditiile o impun.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5752/2463970.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Regland intensitatea luminoasa, PNI Adventure F30 poate fi montata si ca lanterna de bicicleta, pe un suport adecvat dimensiunilor acestea, fara deranja persoanele din sens opus .

Daca ne indepartam de colegii de balta pentru o pozitionare mai buna, putem pastra legatura cu ajutorul statiei radio UHF portabila PNI PMR R30

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/6344/untitled-1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]




Conexiune hands-free


PNI PMR R30 Pro permite conectarea unor casti cu microfon cu 2 pini tip Kenwood facilitand utilizarea statiei radio in sistem hands-free (fara maini).

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/2808/2-pini-kenwood.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/2809/canale-pmr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Canale


Statie radio UHF portabila PNI PMR R30 Pro dispune de 8 canale PMR si 8 canale pre-programate. In plus, puteti codifica atat emisia cat si receptia cu coduri de securitate, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Functii profesionale


PNI PMR R30 Pro ofera utilizatorilor functii multiple: Squelch automat presetat pe nivelul 5, Scanare canale, functie disponibila pe canalul 16, TOT (Timeout timer) presetat la 180 secunde si Monitorizare canale.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/4532/functii-pmr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/4533/acumulator-statiepmr.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Acumulator 1200mAh incorporat


Statiile PMR au o functie complexa de economisire a bateriei ce permite prelungirea vietii acumulatorilor cu peste 50%. PNI PMR R30 Pro este dotat cu astfel de functie si cu un acumulator Li-Ion de 1200mAh.

Conector micro USB pentru incarcare rapida


Acumulatorul statiei PNI PMR R30 Pro poate fi incarcat prin incarcatorul de birou inclus in pachet sau cu ajutorul unui cablu USB conectat la un adaptor 230V sau direct la un computer.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5407/statie-pmr-r30-pro.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Software pentru programarea statiei


Functiile statiei PNI PMR R30 Pro pot fi personalizate cu ajutorul software-ului PNI PSR230 ce poate fi achizitionat separat.

Distanta de lucru
Zona urbana ~ 3 Km
Camp deschis ~ 10 Km
Frecventa si canale
Frecventa PMR (UHF) 446 MHz
Canale 16 canale (8 + 8 preprogramate)
Caracteristici generale
Coduri securitate Da
Ecran LCD Nu
Putere de emisie 0.5 W
Alimentare Acumulator Li-Ion 3.7V 1200mAh
Autonomie 5/5/90 Pana la 8 ore
Temperatura de lucru -26°C ~ +60°C
Numar pini accesorii audio 2 pini (tip PNI)
Lungime antena 75 mm
Caracteristici speciale
Indicator de baterie descarcata Da
Economizor automat de energie Da
Monitorizare canale Da
TOT (Time Out Timer) Da
Mufa microUSB Da, pentru incarcare
Pachetul contine
Statie radio 1 buc
Suport centura Da, 1 buc.
Acumulator 1 bucata (1200 mAh)
Manual de utilizare Da
Incarcator de birou Da
Antena Da
Snur Da, 1 buc.
Casca cu microfon Da


Asteptam completari la acest topic din partea voastra, sau ce produse ati dori sa testati la pescuit din gama noastra de produse si mesaje in privat pentru cei care doresc sa testeze pe rand produsele nostre.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia mai are de 1 an, activitate pe topicurile dedicate acestei game de produse si nu numai, si cu experienta in domeniu continuam oferta de achizitie cu 50% reducere pentru testare si postare review pe acest forum/topic, si cu posibilitatea returnarii produsului, si a contravalorii, daca nu sunt multumiti de produs.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il testeze, si de ce nu daca le place sa il pastreze cu un real avantaj/discount de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.

Oferim pentru testare 10 produse cu discount de 50% pentru membrii forumului interesati de produs.
Orice membru vechi sau nou de pe acest forum poate folosi codul de reducere PNI10 pe site-ul www.pni.ro si primeste automat 10% discount la orice comanda la orice produs.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori.

Edited by suport_PNI, 13 January 2020 - 10:19.


#2
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
"Lanterna frontala PNI Adventure F75 cu led 6W, 600 lm, din aluminiu, cu acumulator si incarcator magnetic cu USB".

Cum este incarcatorul magnetic cu USB ?

Sau este doar un cablu USB cu prindere magnetica ?

Edited by bumpocbum, 13 January 2020 - 10:30.


#3
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Uite-l cum e vecine.

Attached File  PNIADVF75_4_1.jpg   106.24K   13 downloadsAttached File  PNIADVF75_5_1.jpg   64.04K   10 downloads

Ca mufa de la Magsafe de la Apple.

Ț-o fo lene să dai un click acolo ?

#4
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Am vazut poza mai tarziu. Speram sa fie un sistem de incarcare. Ceva gen dinam.

#5
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Sistem fotovoltaic de pescuit pe balta noaptea ? O idee excelenta ! Ce pescuiti mai exact ?

#6
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Probabil pești.
De asta te duci la pescuit să prinzi pești.

Dacă vrei alte animăluri te duci la vânătoare.

Ce te miri așa vecine, sunt pescari pasionați care stau cu săptămânile pe baltă, e nevoie de curent.
Sistemul fotovoltaic e ca să genereze curent ziua nu noaptea, noaptea folosești becurile de la el.

Matale pescuiești pe întuneric sau cu infraroșu ?

Edited by waterman, 13 January 2020 - 11:33.


#7
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,807
  • Înscris: 03.02.2007
Ceva de biciclete aveți? Lumină, încărcător solar de pus pe rucsac, sau ceva de genul.

#8
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Au lanterne colegule.
Par deștepte, nu mă pricep.

https://www.pni.ro/e...e/lanterne.html

#9
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,807
  • Înscris: 03.02.2007
Alea de biclă sunt mai plate. E important să țină mult, să poți merge 7-8 ore pe întuneric. Am ceva bun, un Gaciron , vroiam să mai văd alternative.

https://www.facebook...199088777396862

#10
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004

 waterman, on 13 ianuarie 2020 - 11:31, said:

Probabil pești.
De asta te duci la pescuit să prinzi pești.

Dacă vrei alte animăluri te duci la vânătoare.

Ce te miri așa vecine, sunt pescari pasionați care stau cu săptămânile pe baltă, e nevoie de curent.
Sistemul fotovoltaic e ca să genereze curent ziua nu noaptea, noaptea folosești becurile de la el.

Matale pescuiești pe ĂŽntuneric sau cu infraroșu ?

      Deci, in miezul iernii la miezul noptii esti pe balta la pescuit.

#11
waterman

waterman

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,372
  • Înscris: 17.05.2004
Dar ce are ?

Crezi că se pescuiește numa' vara și de la 08:00 la 16:00 ?

#12
partenerul

partenerul

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 336
  • Înscris: 23.12.2019

 cspot, on 13 ianuarie 2020 - 13:56, said:

  Deci, in miezul iernii la miezul noptii esti pe balta la pescuit.
Pasiunea nu are limite. Omul harnic isi face iarna car si vana sanie.

#13
blade0blade

blade0blade

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 833
  • Înscris: 29.09.2015
Pescuitul se face la orice ora, pe orice anotimp.

#14
underb

underb

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,491
  • Înscris: 08.03.2015
Panoul solar nu va functiona conform descrierii.
Randamentul de incarcare la plumb e de vreo 70% deci bateria la cei 84Wh nu se va incarca in 7 ore cu un panou de 10W nici macar in conditii ideale.

Frontala e de uz general, nu pt pescuit pt ca nu are nici led UV sa incarci accesoriile fosforescente si nici LED rosu.

#15
jimi91

jimi91

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,929
  • Înscris: 08.01.2018
Nu merg doar la balta. Sunt bune oriunde :)

Arthur va demonstreaza

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Eee08tyVKss?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#16
Digix

Digix

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,807
  • Înscris: 03.02.2007

 cspot, on 13 ianuarie 2020 - 13:56, said:

  Deci, in miezul iernii la miezul noptii esti pe balta la pescuit.
Ce să-i faci, dacă atunci mușcă!

 jimi91, on 13 ianuarie 2020 - 17:29, said:

Arthur va demonstreaza
Hai că nu mă mai uitasem demult la Arthur!

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate