Medicament(e) răceală
Last Updated: Jan 16 2020 22:46, Started by
arthasfleo
, Dec 17 2019 18:21
·
0

Posted 17 December 2019 - 23:28

Vitamina C in timpul racelii
Chestii cu albastru de metilen cind ma doare gitul Ceaiuri Fructe, legume (ardei) In ultima vreme testez o chestie: agat o cirpa umeda prin camera ca sa maresc umiditatea. Se pare ca aerul umed impiedica atasarea virusilor pe caile respiratorii si evolutia bolii. Inca nu stiu sigur daca e asa. Edited by Dihorul Razboinic, 17 December 2019 - 23:29. |
Posted 18 December 2019 - 00:23

Nurofen răceală și gripă. A funcționat la mine de fiecare dată, deci nu a fost o coincidență, cum am crezut inițial. Secretul? Când am primele simptome de răceală, stare de moleșeală, durere în gât sau ceva de genul iau una, maxim două. Dacă nu iau la timp nu mai are rost să iau, mai bine las să-și urmeze cursul răceala.
Edited by caiuscorneliu, 18 December 2019 - 00:24. |
Posted 18 December 2019 - 00:27

Raceala nu are tratament. Insa se iau medicamente pt. efectele secundare: febra, dureri etc. dar nu rezolva fondul problemei. |
Posted 18 December 2019 - 10:41

la inceputul acestui an am avut gripa. aia nasoala, de au murit nu stiu cati din cauza ei.
medicul de familie mi-a recomandat sa iau imunorezistan forte de la plantextrakt, pe langa tratamentul propriu-zis al simptomelor (febra, durere de cap). m-a pus pe picioare in 2 zile, de atunci il recomand tuturor, este un remediu foarte eficient in raceli si gripa, alaturi de medicamentele care se prescriu/recomanda de obicei in astfel de afectiuni. conteaza si cum reactioneaza organismul fiecaruia, eu am observat ca la mine. in cazul durerilor sau febrei, are efect paracetamolul, nu ibuprofenul. |
Posted 18 December 2019 - 10:52

Nurofen răceală și gripă. A funcționat la mine de fiecare dată, deci nu a fost o coincidență, cum am crezut inițial. Secretul? Când am primele simptome de răceală, stare de moleșeală, durere în gât sau ceva de genul iau una, maxim două. Dacă nu iau la timp nu mai are rost să iau, mai bine las să-și urmeze cursul răceala. Ingrediente: Fiecare comprimat filmat contine 200 mg ibuprofen, 30 mg clorhidrat de pseudoefedrina Nurofen Răceală și Gripă - 23.00 RON Ingrediente: Conține 200 mg ibuprofen și 30 mg pseudoefedrină Sursa preturi si ingrediente: http://comenzi.farmaciatei.ro Trageti singuri concluziile. ![]() Edited by alekz31, 18 December 2019 - 10:53. |
Posted 27 December 2019 - 08:00

E mai ieftin din cauza ca e generic fabricat in Bragadiru.
|
Posted 03 January 2020 - 11:51

Deși nu cred in gemoterapie de anul trecut de când iau Extract de coacăz negru nici măcar nu am strănutat. Cercetez in continuare daca nu cumva e o coincidență sau chiar are efectul preparatul number one din gemoterapie.
|
Posted 10 January 2020 - 15:15

la inceputul acestui an am avut gripa. aia nasoala, de au murit nu stiu cati din cauza ei. medicul de familie mi-a recomandat sa iau imunorezistan forte de la plantextrakt, pe langa tratamentul propriu-zis al simptomelor (febra, durere de cap). m-a pus pe picioare in 2 zile....
Deși nu cred in gemoterapie de anul trecut de când iau Extract de coacăz negru nici măcar nu am strănutat. Cercetez in continuare daca nu cumva e o coincidență sau chiar are efectul preparatul number one din gemoterapie. |
Posted 10 January 2020 - 16:55

Dana, am urmat exact sfatul și tratamentul recomandat de medicul de familie, imunorezistan a fost ca supliment pe lângă tratament. Din păcate am avut chiar gripa (nu eram vaccinata) , am fost mai mulți colegi de birou bolnavi în același timp. Probabil norocul meu a fost ca nu sunt bolnăvicioasa de felul meu, nu am luat medicamente prea multe de-a lungul timpului, posibil sa am un sistem imunitar relativ ok.
|
Posted 16 January 2020 - 22:46

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users