Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Am vazut odata un film...

Problema scurgere apa rama termop...

Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290
 Sifon pe circuitul frigorific.

Vizibilitate Hard Disk nefolosit ...

Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus
 Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit

Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...
 Final Cut Camera

Z6III vs Z8

Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!
 

Samsung Galaxy S10

  • Please log in to reply
778 replies to this topic

#73
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,284
  • Înscris: 05.01.2006

View Postjack2ooo, on 04 noiembrie 2019 - 14:54, said:

La mine mergea bine amprenta si inainte, dar l-am trecut pe recunoastere faciala. Se misca foarte bine, deblocheaza imediat ce ma uit la el si nu mai trebuie sa-l "palpez" :)
Mai nasol este daca vrei sa-l deblochezi pe intuneric :D Nu mai merge.
[...] Sau daca pornesc camera foto, atunci trececi in modul Do not disturb si astfel nu mai scoate sunet la apasarea butonului de poza :)
Mie și noaptea îmi recunoaște fața - cred că la setare m-a întrebat sau era bifat ceva de luminozitatea ecranului...
Faină rutina la cameră, tocmai am setat și eu că era enervant zgomotul ăla câteodată.
N-am găsit cum să setez ca o aplicație să nu mai notifice audio după o oră (dar fără dnd sau alte opțiuni ce-ar afecta și alte aplicații) aveți vreo idee?

#74
geopsi

geopsi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,369
  • Înscris: 08.09.2006

View Postaboniment29, on 29 octombrie 2019 - 22:40, said:

Am primit un update la Biometrics. Vine cu niste instructiuni si ceva vorbe despre recentele probleme care au aparut in presa. Parca merge mai bine senzorul de amprenta...


Am vazut si eu, nu am simtit totusi diferenta in cazul updateului.
Eu folosesc folia aceea originala samsung, sunt la a doua deja pentru ca mi-a cazut pe jos si se dezlipise putin precedenta dar nu am avut probleme gen sa se deblocheze telefonul fara sa aiba nevoie. Senzorul mi se pare tot lent fata de cel de pe s9 dar mi se pare o viteza rezonabila avand in vedere ca pun instinctiv degetul si camera nu se mai intalneste deloc cu degetul meu :D.

#75
Eagle Raider

Eagle Raider

    try

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,963
  • Înscris: 29.04.2006
in ultima vreme intampin niste probleme, nu stiu daca am facut modificarile din greseala, mi s-a mai intamplat sa fie telefonul deblocat in timp ce vorbesc la telefon si sa imi modifice setarile.
unele apeluri mi se inchid automat dupa aproximativ 17 minute, dar nu mereu, de obicei la aceeasi secunda. o alta problema, desi ultima oara nu s-a mai manifestat de la update-ul de ieri. daca vorbesc la telefon si ma suna altcineva si vreau sa raspund noului apelant, ii raspund si ii inchide automat ca si cand as respinge, desi nu apare ca l-as fi respins.
reteaua este Vodafone cu VoLTE activ

#76
aboniment29

aboniment29

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 28.08.2019
Exista un loc unde pot vedea RAM-ul cum e folosit in timp real ? Si mai ales ce aplicatii il folosesc ?

Tot am 3,8-4,0 gb RAM ramasi liberi si asta fara nicio aplicatie deschisa. Daca ii dau optimize ajung la vreo 4,3-4,5 dar probabil ca daca deschid 1-2 aplicatii si le si inchid in cele din urma tot la 3 si ceva gb de ram ramasi ajunge...

#77
marselcj

marselcj

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,045
  • Înscris: 13.09.2007
Și la ce te ajută să vezi că ai cât mai mult RAM liber?

#78
emilcioran99

emilcioran99

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 07.06.2012
@aboniment29, apropo de RAM in android, nu uita dou lucruri:
- gestionarea RAM in linux/android nu este la fel ca la windows, ba din contra;
- expertii au o expresie apropo de RAM si linux/android: unused RAM is wasted RAM.
Cauta pe net detalii si vei vedea cum stau lucrurile.

#79
aboniment29

aboniment29

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 28.08.2019
RAM-ul liber il vad deja, logic. Vreau sa vad ce aplicatii folosesc RAM si cat folosesc. Sunt pur si simplu curios. Vreau sa vad daca e totul optimizat.

#80
emilcioran99

emilcioran99

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 07.06.2012
Ai deja posibilitatea asta.
Settings / Device care / Memory / View more.Posted Image

#81
aboniment29

aboniment29

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 28.08.2019
Nu e aia. Acolo imi arata ceva de genul 50-60 de mb de RAM cumulat iar sus cand dau optimize imi spune 600 de mb de exemplu, deci unde-s restu ?

#82
emilcioran99

emilcioran99

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 07.06.2012
Nu stiu ce-ai vazut tu, dar sigur nu te-ai uitat acolo unde trebuie.

Attached File  Screenshot_20191108-213246_Device care.jpg   75.31K   40 downloadsAttached File  Screenshot_20191108-213256_Device care.jpg   78.54K   33 downloads
Attached File  Screenshot_20191108-213304_Device care.jpg   80.17K   21 downloadsAttached File  Screenshot_20191108-213312_Device care.jpg   84.77K   18 downloads
Attached File  Screenshot_20191108-213323_Device care.jpg   86.41K   13 downloadsAttached File  Screenshot_20191108-213330_Device care.jpg   82.5K   12 downloads
Attached File  Screenshot_20191108-213338_Device care.jpg   81.67K   16 downloads

#83
uNNNk

uNNNk

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 752
  • Înscris: 04.11.2014
Memoria RAM actualizata in timp real se vede doar din setari dezvoltator -> servicii ce ruleaza.
Acolo se pot vedea doar aplicatiile in curs de rulare si cele salvate in cache, in niciun caz serviciile active (si ascunse) din categoria "sistem".

Attached Files


Edited by uNNNk, 08 November 2019 - 22:48.


#84
aboniment29

aboniment29

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 86
  • Înscris: 28.08.2019
Nevermind, acum am vazut ca merge sa dai in jos si le-am vazut si pe restul... se incarca un pic lista si de regula dadeam direct optimize si nu am vazut.

Inca o intrebare. Voi tineti activata optiunea aia cu dat sleep la aplicatii nefolosite ?

Sleep inseamna ca aplicatia ramane deschisa dar cand dau "alt tab" cum s-ar zice si intru in ea trebuie s-o incarce din nou, nu ?

#85
xcapefromhl

xcapefromhl

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,559
  • Înscris: 30.07.2009
A încercat câteva folia asta de sticlă? Am dat peste ea azi in Schipol. Si o mai si testau aia cu ciocanul.
Costa 30€

Attached Files



#86
emilcioran99

emilcioran99

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 07.06.2012
Pe S8+ am avut ultima oara folie de sticla pe telefon.
Am incercat atunci vreo 3-4 dintre cele de top si niciuna nu a fost satisfacatoare.
Totul era ok, atat timp cat erai la temperaturi cu +.
Daca ieseai afara si erau 0 grade sau sub, folia de sticla se contracta si efectiv nu mai avea efect touch-ul.
Nu puteai debloca telefonul, nu puteai raspunde la apel sau citi un mail in intregime.
Atunci am renuntat si de atunci folosesc doar folia de la Samsung (cea cu care vine telefonul) pana se zgarie sau se dezlipeste si apoi o inlocuiesc cu o alta identica. Posted Image

#87
cichity

cichity

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 907
  • Înscris: 18.03.2007
Si referitor la foliile de sticla pentru s10,este o problema cu amprenta.eu am la un p30,si practic nu merge cu folia de sticla.au aparut niste folii pe la buticurile de profil,cu gaura la amprenta.ceva mai urat nu am vazut.

Edited by cichity, 11 November 2019 - 21:04.


#88
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 399,717
  • Înscris: 08.10.2015
Nu am urmarit deloc topicul. Nu detin un S10 insa vreau sa imi cumpar cat de curand.

1. Vine din fabrica cu folie pe ecran? Este in regula folia? Auzisem ca ar incetini citirea amprentei, este mit?
2. Merita telefonul? Are ceva buguri pe aceasta serie cunoscute de producator?

#89
R_a_z_v_a_n

R_a_z_v_a_n

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 861
  • Înscris: 25.01.2007
@mkscorpion0,

1. Da, vine cu folie si este foarte in regula, n-are nicio problema cu amprenta.
2. Dpmdv merita, aqcum depinde si de la ce telefon vrei sa faci transferal, dar, da, merita. Buguri eu nu am la al meu S10.

#90
IloveHp

IloveHp

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 776
  • Înscris: 24.08.2012
Salut! Dupa aproape 2 ani cu un S8+ am zis ca este momentul sa trec si eu la S10. Decizia a fost foarte grea intre un S10 si un S10+ dar totusi am ajuns la concluzia ca un telefon ceva mai 'mic' este o alegere mai buna + ca S8+ nu imi incapea la incarcatorul wireless din masina...


Sincer sa fiu aveam asteptari mai mari, dar nu stiu sa va spun din ce punct de vedere. Nu o sa uit momentul cand am trecut de la S6 la S8+, era cu totul altceva, altceva... Se simtea cu adevarat un upgrade din toate punctele de vedere. Poate am avut asteptari prea mari sau nu stiu... As avea si eu cateva intrebari.

O chestie ce ma deranjeaza foarte tare este faptul ca nu am LED pentru notificari cand ecranul este stins/blocat. Am vazut pe YT diferite videoclipuri unde spuneau sa dai jos nu stiu ce aplicatie dar din cate am vazut si inteles, aplicatia respectiva functioneaza doar cu Always On Display impreuna. Adica in momentul in care ecranul o sa fie blocat/stins nu o sa se aprinda ecranul in jurul camerei pentru ca ai o notificare. Stiti voi vreo alta modalitate? Pentru mine cel putin este un must have.


Si acest ecran este la fel de sensibil ca cel de pe S8 cu burn in-ul? S8-ul l-am trimis de 2 ori in garantie pentru treaba asta...


In concluzie nu stiu daca am facut cea mai buna alegere. Poate ar fi trebuit sa astept sa apara S11 sau nu stiu, sa schimb brand-ul...

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate