Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
KVM Switch, e PC's

Ce planta este asta?

Garnitura WC

Problema pornire Audi A4 B7 1.6 ALZ
 Orange - probleme site (chiar acc...

Cum procedez sa pun grilajul la l...

Upgrade Ryzen 5 3600 -> Ryzen...

Tranzacție card Sodexo, neno...
 Plecare din țara cu asigurar...

Cum le-a dat la marii IT-ișt...

Schimbare difuzoare Ford Fiesta MK5

Special Ops: Lioness (2023)
 Celule LFP

Ati reusit careva sa obtineti cod...

Cum sa... "Blocare aspersor s...

ANAF si OLX
 

Ce tehnologii foloseste reteaua DIGI (informații setări)

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
Am in meniul telefonului disponibile setarile de mai jos, ce ar trebui sa aleg pentru Digi?

Attached Files


Edited by gumball3000, 03 October 2019 - 15:06.


#2
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
io zic sa nu-ti bagi gherutele in setarile radio...

Edited by dygey, 03 October 2019 - 15:09.


#3
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,747
  • Înscris: 03.02.2005
Digi foloseste doar:
3G = WCDMA
4G = LTE

Asadar doar combinatiile care cuprind astea doua variante, dar cel mai bine lasa telefonul pe default.
Pentru ca acolo unde nu ai semnal de la Digi sa poti folosi 2G-ul altora pentru apeluri de urgenta.

#4
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 65,804
  • Înscris: 15.06.2004
Sau poate ai nevoie de Roaming...

Lasa-l Default/Auto.

#5
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
Acum e setat pe TD-SCDMA/CDMA/UMTS, nu are altceva pt auto
Nu stie 2G digi, deci nu imi trebuie nici in setari, nici pt urgente, ca nu stau in cucuietii din deal.

Edited by gumball3000, 03 October 2019 - 15:18.


#6
Neaceasca85

Neaceasca85

    Ciuma verde este mai rea decat ciuma rosie.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 84,635
  • Înscris: 14.10.2008
2 G poate fi necesar doar in roaming.

#7
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
CDMA vad ca e folosit doar in SUA, la noi doar defunctul Zapp era pe CDMA

View PostNeaceasca85, on 03 octombrie 2019 - 15:19, said:

2 G poate fi necesar doar in roaming.
N-are roaming cartela

TD-SCDMA observ ca e pt china
https://www.google.c...6/td-scdma/amp/

#8
A-ONE

A-ONE

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,519
  • Înscris: 28.09.2017

LTE /CDMA /UMTS-auto PRL sau Global Auto, e cel mai bine.

Edited by A-ONE, 03 October 2019 - 15:26.


#9
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
Mda, cred ca nici nu tine cont de setarea aceea, am pus lte only si tot in 3g sta

Am setat si GSM only si tot se conecteaza pe 3G chiar si daca pun airplane mode pe on ai apoi pe off

Chestia e ca mi se pare ca mananca fin baterie cam mult reteaua asa cum era setat default

Edited by gumball3000, 03 October 2019 - 15:48.


#10
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,485
  • Înscris: 13.01.2011
Eu am așa.
Ce ai mîncat la M"ac? :D

Attached Files



#11
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
Am si io setarea aia, dar nu-mi convine, io vreau 3g/4G cum aveam si pe un telefon mult mai antic.

N-am mancat nimic (stricat) la Mc, doar am instalat aplicatia de curiozitate Posted Image)

Edited by gumball3000, 03 October 2019 - 19:15.


#12
crisstonne

crisstonne

    Stoic™

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,485
  • Înscris: 13.01.2011
Am văzut sigla, mă gîndeam că ai stat pe wi-fi, la ei.

.

Attached Files



#13
StefanRO

StefanRO

    Hai noroc straine

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,485
  • Înscris: 06.03.2018
La mine pe A8 2018 sta pe LTE/UMTS auto (PRL)

#14
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,854
  • Înscris: 18.04.2008
2G-ul este util pentru 112 în unele cazuri!!!

#15
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
da, in cele fara semnal, nu ma intereseaza

View PostStefanRO, on 04 octombrie 2019 - 17:19, said:

La mine pe A8 2018 sta pe LTE/UMTS auto (PRL)
pare cel mai ok

Edited by gumball3000, 05 October 2019 - 14:34.


#16
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,902
  • Înscris: 16.03.2011

View Postgumball3000, on 05 octombrie 2019 - 14:34, said:

da, in cele fara semnal, nu ma intereseaza


pare cel mai ok
si daca nu e semnal decat 2g?

#17
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,644
  • Înscris: 24.09.2006
am renuntat la idee, ca nu pare sa tina cont ce setez acolo

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate