![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
8K - standard oficial pt TV
Last Updated: Sep 28 2019 20:55, Started by
MediumPlayer
, Sep 24 2019 08:59
·
0

Posted 24 September 2019 - 10:22

Au dublat rezoluția și gata? Glumești cred. Edited by MediumPlayer, 24 September 2019 - 10:36. |
Posted 24 September 2019 - 10:53

Au dublat rezolutia si gata: 7680 x 4320. Continua prostirea omenirii. Au dublat-o atat pe verticala cat si pe orizontala. Adica incap patru ecrane 4k in cel de 8k; sau 16 ecrane full HD in 8k. Eu nu pricep frustrarea ta. Am pus pe hartie si mi-a iesit rezolutia corecta pentru 8K. Ce-ti mai trebuie?! HDR?! Este si ala. Imi place ca nici unul nu spuneti ca aveti in casa posturi tv in 1080i. Adica aveti jumatate din frame-uri la cat?! 25Hz? 12,5Hz per jumatate de frame?! Nici macar refresh-ul nu corespunde cu standard-ul FullHD. |
Posted 24 September 2019 - 11:26

E vorba de marketing-ul din spate. 7680 nu inseamna 8K (8000, sau 8192, ca sa fim mai corecti). Nici 3840 nu inseamna 4K, dar hai, putem fi indulgenti. Ideea e ca, pe masura ce se tot dubleaza rezolutiile, pacaleala e din ce in ce mai mare.
Iti plac murele? ![]() Iar pe televiziuni nu ne putem baza sa tina pasul. Rezolutiile astea mari vor fi folosite de/pt alte tipuri de continut video. La fel cum e cu 4K acum, de-abia incep sa rasara posturi pe care se vad sport si documentare. La 7,6K va fi si mai greu. Edited by MediumPlayer, 24 September 2019 - 11:32. |
Posted 24 September 2019 - 11:37

Ii pun deoparte sa reduca din costuri, pixelii inseamna bani, fiecare costa acolo o fractiune de cent sau ceva de genul asta, dar daca se fura sute de mii de pixeli la fiecare ecran si se produc milioane de ecrane, se ajunge apoi la niste sume considerabile. Ar putea sa ii dea si ei ca rezerve in caz ca ti se mai arde cate unul...sa poti sa-ti inlocuiesti singur acasa pixelul cand se arde...asa cum faceai cu lampile la tv-urile vechi. |
Posted 24 September 2019 - 11:39

Interesant este consumul de energie al unui 8K.....la 140 diagonala un Samsung 8K consuma peste 300W in timp ce un OLED la aceeasi diagonala consuma putin peste 100W....de preturi nici nu mai vb.
https://www.displays...rison/df91d07b2 La 207 diagonala un 8K Samsung consuma aproape 600W ![]() |
Posted 24 September 2019 - 11:44

E vorba de marketing-ul din spate. 7680 nu inseamna 8K (8000, sau 8192, ca sa fim mai corecti). Nici 3840 nu inseamna 4K, dar hai, putem fi indulgenti. Ideea e ca, pe masura ce se tot dubleaza Cred ca ai o problema de intelegere! 4k sau 8k nu inseamna biti sau bytes. Scalarea 1k, 4k sau 8k se face ca la dimensiunea colilor de hatie: A1, A2, A4, A5 etc. Cauta pe Gogu. Vezi ca a explicat cineva pe pagina precedenta de unde a iesit 1920 si 1080. |
Posted 24 September 2019 - 11:45

8K, marketing pentru botaniști ! Și eu am pus botu” să-mi iau un tv 4K de 55 și acu” fug în dormitor să mă uit la un Sharp Full HD vechi de vreo 7 ani care îmi oferă o scalare mai bună a imaginilor 1080i !
![]() |
Posted 24 September 2019 - 11:49

Cred ca ai o problema de intelegere! 4k sau 8k nu inseamna biti sau bytes. Scalarea 1k, 4k sau 8k se face ca la dimensiunea colilor de hatie: A1, A2, A4, A5 etc. Cauta pe Gogu. Vezi ca a explicat cineva pe pagina precedenta de unde a iesit 1920 si 1080. |
Posted 24 September 2019 - 11:51

Mi-a plăcut aia cu: se fură consumatorul la pixeli
![]() Care consumi pixeli bah? ![]() |
Posted 24 September 2019 - 11:55

Ar putea sa ii dea si ei ca rezerve in caz ca ti se mai arde cate unul...sa poti sa-ti inlocuiesti singur acasa pixelul cand se arde...asa cum faceai cu lampile la tv-urile vechi. |
Posted 24 September 2019 - 12:03

Acum e drept ca la un CRT il inlocuiai mai lejer pixelul ca era mare si nu era lipit, la un 8K iti trebuie microscop si ai naibii pixeli ca mai sunt si lipiti intre ei ...
|
|
Posted 24 September 2019 - 12:21

In primul rand ca discutam de progresul tehnic , care noroc ca nu tine cont de doleanțele unora dintre noi
Nu de alta......, dar cred ca si in prezent după respectivii tot la CRT-uri eram Rezoluția 8K a aparut ca o necesitate in marketing pt marile panouri existente pe stadioane Este exact cum ne uitam comparativ in trecut la un film pe un sport de 31cm si un diamant de 63cm - Cred ca stitii pe care se vedea mai bine Oricum tendinta actuala a producătorilor de tv -uri este ca cele mai dotate/performante tv -uri sa aibe de la 50" în sus Deci daca noile tv -uri de 8k vor avea diagonala de la 55"/60" in sus .......este si in asentimentul producătorilor de tv -uri Deocamdată prg tv 8K exista pe satelit , asa cum sa intamplat la inceputul formatului 4K Prb in 8K este ca , codecul HEVC nu este atat de optimizat pt noua rezoluție si din câte știu eu , mi-e sa nu se repete povestea noilor tv -uri 4K care nu se putea vizualiza imagine , fiindcă nu avea implementat codec-ul necesar |
Posted 24 September 2019 - 12:29

8K, marketing pentru botaniști ! Și eu am pus botu” să-mi iau un tv 4K de 55 și acu” fug în dormitor să mă uit la un Sharp Full HD vechi de vreo 7 ani care îmi oferă o scalare mai bună a imaginilor 1080i ! ![]() Cum poti scala ceva ce are deja rezolutia nativa a panoului pe care afisezi? Poate are panoul Sharp-ului latenta mai mare si percepe ochiul tau imaginea mai fluida. Stii tu: o linie da, alta ba; frame-ul urmator o linie ba alta da. |
Posted 24 September 2019 - 12:39

Cred ca ai o problema de intelegere! 4k sau 8k nu inseamna biti sau bytes. Scalarea 1k, 4k sau 8k se face ca la dimensiunea colilor de hatie: A1, A2, A4, A5 etc. Cauta pe Gogu. Vezi ca a explicat cineva pe pagina precedenta de unde a iesit 1920 si 1080.
Eu am inteles ce-ai zis tu, tu ai inteles ce-am zis eu? Ce fraier am fost ca n-am pus in titlu, in paranteza, 7,7K. ![]() |
Posted 24 September 2019 - 12:44

Candva vazusem pe internet ca unii sunt curiosi cum s-ar vedea o imagine in 16K.
Pina sa se implementeze 8K in toata lumea, va trece mult timp. Abea e pe piata 4K. Un TV cu 8K e foarte scump. |
Posted 24 September 2019 - 12:45

Posted 24 September 2019 - 12:53

Ca sa lamurim problema, poftim: https://www.extremet...-the-same-thing Ce fraier am fost ca n-am pus in titlu, in paranteza, 7,7K. ![]() Aaaaaaa: "The term “4K” originally derives from the Digital Cinema Initiatives (DCI), a consortium of motion picture studios that standardized a spec for the production and digital projection of 4K content." Deci esti frustrat ca toate panourile produse vreodata nu s-au construit pe baza unor standarde obscure care au vrut sa aibe puterile numarului "2" pe orizontala. Ma refer de la HD Ready in sus. |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users