![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
retargeting pe prestashop
Last Updated: Aug 14 2019 16:44, Started by
star20
, Aug 14 2019 14:03
·
0

Posted 14 August 2019 - 14:03

salut, am si eu o problema la un site pe prestashop, reclamele prin retargeting au reduceri foarte mari. din ce am discutat cu cei de acolo: "Voi aveti functia sendproduct implementata corect pe toate produsele. Singurul lucru care nu functioneaza este faptul ca in baza voastra de date aveti setat promo price=price. Promo price trebuie sa fie mai mic daca produsul este la reducere sau 0 daca produsul nu este la reducere. Promo se refera la noul pret al produsului in urma reducerii nu la valoarea reducerii in sine."
unde setez promo price = zero, ma puteti lamurii ei nu ai putut? |
Posted 14 August 2019 - 14:26

Dar ti-au zis si acolo ca ai nevoie de niste cod care sa modifice pretul in functie de reducere. Mai bine puneai toata conversatia si in engleza.
Vorbeste cu aia care ti-au implementat functia sendproduct, ei trebuie sa stie. |
Posted 14 August 2019 - 14:27

conversatia e in romana. si atat este i-am intrebat eu mai exact ce cod trebuie sa inserez si unde, si nu au stiut sa zica, doar. mi-au dat un link aici:
https://retargeting....om/send-product |
Posted 14 August 2019 - 15:01

Alea sunt niste exemple rudimentare.
Daca tot ce vrei e sa setezi promo price = 0, intri in baza de date cu phpmyadmin (din cpanel). Dar asta iti elimina global reducerea, pentru altceva ar trebui sa gasesti un programator care cunoaste prestashop ca sa extinda codul. |
Posted 14 August 2019 - 16:44

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users