![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Este compatibil cu Samsung Tab S5e pentru conectare la TV sau monitor prin HDMI ?
Last Updated: Aug 12 2019 17:33, Started by
GT_Xpress
, Aug 09 2019 20:05
·
0

Posted 09 August 2019 - 20:05

Salut.
Imi puteti spune daca pot conectat Samsung Tab S5e la TV sau monitor prin Pad pentru Dex mode pentru Windows si OSX, compatibil cu Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus si Samsung Galaxy Note 8: https://www.emag.ro/...rch-Action=view Vreau sa folosesc modul Dex si sa conectez la monitor sau TV prin cablu HDMI. Nu vreau sa fac comanda la cave anume si sa constat ca nu este compatibil si sa nu dau banii degeaba. Tableta Samsung Tab S5e are USB-C. P/S: Aici am gasit pe pagina producatorului mentiunea de Samsung Tab S4 dar eu vreau sa stiu e compatibil si cu S5e. https://www.samsung....cable-ee-i3100/ Edited by GT_Xpress, 09 August 2019 - 20:25. |
Posted 09 August 2019 - 22:12

Asa ca am trimis comanda. O sa revin si voi spune daca e ok dupa ce primesc produsul si il testez. Si scuze de rigoare daca am repetat intrebarea si in alt loc ca sa primesc raspuns. |
Posted 11 August 2019 - 20:55

deci divaisu ala merge asa cum trebuie? Si eu sunt interesat sa iau asa ceva si am vazut ca au preturi foarte variate. Nu imi e urgent dar daca a apartut ocazia.
|
Posted 12 August 2019 - 07:59

deci divaisu ala merge asa cum trebuie? Si eu sunt interesat sa iau asa ceva si am vazut ca au preturi foarte variate. Nu imi e urgent dar daca a apartut ocazia. |
Posted 12 August 2019 - 14:41

Hub Thunderbolt 3, Convertor USB 3.1 Type C la HDMI 4K, USB 3.0 si USB Type C, HOPE R
E la vânzare la eMAG. |
Posted 12 August 2019 - 17:33

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users