![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Conectare 2 jack-uri la un laptop
Last Updated: Jul 22 2019 06:45, Started by
jack8965
, Jul 21 2019 20:33
·
0

Posted 21 July 2019 - 20:33

Salut, scuze daca am gresit categoria unde postez, am un sistem 2.1 care se conecteaza prin cablu jack si inca 2 boxe separate care la fel, tot prin cablu jack se conecteaza, intrebarea mea este daca le pot conecta pe ambele simultan la laptop? am doar o iesire pentru casti si una pentru microfon.. multumesc!
|
Posted 21 July 2019 - 20:39

Da.
Cam asa arata(exista si cu fir): https://store.synthr...m_Mono_Splitter Asta e mono si e pt exemplificare. Iti trebuie stereo(daca vrei stereo). Edited by Wzzz, 21 July 2019 - 20:41. |
Posted 22 July 2019 - 06:45

Splitter jack stereo se cheama ce vrei tu. Recomand varianta cu fire nu monobloc.
Gasesti la orice magazin gen Altex sau in orice hypermarket. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users