Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...

Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)
 

Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G - Suport, Testare, Pareri

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Topic dedicat produsului
Sistem de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 Wifi GSM 3G cu monitorizare si alerta prin Internet,SMS, apel vocal

suport tehnic, informatii, detalii, testare si pareri ale posesorilor, utilizatorilor sau viitorilor utilizatori.

Telecomanda PNI SafeHouse HS190 pentru sistem de alarma wireless

[ https://www.pni.ro/media/catalog/product/cache/949d51c48d65f2e67a8d66492b5143dc/P/N/PNIA019_1_6.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]



Aplicatie dedicata pentru Smartphone


Fiind un sistem modern de alarma PNI SafeHouse HS550 poate trimite notificari si alerte direct pe smartphone, si poate fi controlat si configurat cu ajutorul aplicatiei dedicate: PNI SafeHouse HS550 . Aceasta este disponibila atat pentrutelefoanele smart cu Android cat si pentru iOS . Astfel indiferent unde va aflati, veti fi anuntat instant de catre sistem, in cazul in care se produce un eveniment .

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5645/0-app-qr-code.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sistem complet gata de utilizare


Sistemul de alarma wireless PNI SafeHouse HS550 contine toate accesoriile pentru instalarea si utilizarea imediata. Pachetul contine un senzor de miscare fara fir, un senzor de usa fara fir, 2 telecomenzi, 2 cartele TAG, si o sirena de interior pentru alertare sonora de 120 dB.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5540/1-kit-complet-gata-de-utilizare.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Protectie totala a locuintei


Sistemul ofera o protectie totala a locuintei, oferind utilizatorului control total si monitorizarea in timp real a sistemului si a evenimentelor inregistrate. Aplicatia dedicata pentru smartphone si meniul disponibil pe unitatea centrala ofera informatii in timp real facil si intuitiv atat local cat si la distanta, despre alertele si evenimentele inregistrate pentru fiecare tip de senzor instalat. Adaugam la aceasta categorie si functia functia de monitorizare si comunicare audio in timp real cu zona protejata, prin intermediul conexiunii GSM.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5541/2-home-protection.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Gama completa de accesorii compatibile


Pe langa accesoriile si senzorii uzuali de miscare si de usa/fereastra, PNI completeaza gama de accesorii optionale cu urmatoarele produse, absolut necesare intr-o locuinta moderna :

1. Senzor de miscare PIR PNI SafeHouseHS003 fara fir ;   2. Priza inteligenta PNI SafeHouse HS710 fara fir ;

3. Senzor de fum PNI Safe House HS260 fara fir ; 4. Detector de inundatie PNI SafeHouse HS520 fara fir;

5. Senzor de gaz PNI SafeHouse HS110 fara fir;   6. Telecomanda PNI SafeHouse HS190;

7. Contact magnetic PNI SafeHouse HS002 fara fir;

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5542/3--accesorii.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Zone diferite in functie de obiectiv si destinatie


Fiecare zona sau camera dintr-o locuinta are nevoie de un senzor diferit si dedicat pentru un anume eveniment. Asfel putem configura parametrii unui senzor astfel in cat sa stim in orice moment daca s-a deschis un geam, o usa, daca a fost detectat fum, gaz sau apa, sau daca a fost detectata miscare intr-o anumita incapere.

Astfel avem in configurare nume predefinite pentru fiecare senzor adaugat: usa, fereastra, dormitor, living room, balcon, perimetral, incendiu, gaz sau inundatie.

Si avem si tipuri de zone predefinite pentru fiecare senzor adaugat: perimetral, total, 24 ore, sonerie, inchis, 24 ore silentios, perimetral fara intarziere, total fara intarziere

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5547/7---tipuri-multiple-de-zone.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Mod dual de alertare la distanta : Wifi/Internet si GSM 3G


Sistemul de alarma poate transmite alertele catre utilizatori in 2 moduri, oferind astfel fie optiunea de a alege cel mai potrivit mod, fie un sistem redundant de backup, in cazul in care una din conexiune nu este disponibila temporar: 1. prin GSM prin SMS si apel telefonic catre numerele de telefon configurate in sistem; 2. prin Wifi/Internet catre aplicatia dedicata PNI SafeHouse HS550 instalata pe smartphone-ul utilizatorului.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5544/5---dual-mode-alerts-and-control.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5553/6-easy-app-remote-control.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Protejeaza-ti locuinta in mod automat


Ai uitat sa activezi sistemul de alarma la plecare?

Ai ajuns de la servici si ai intrat in locuinta fara sa dezarmezi sistemul de alarma ?

Stai linistit, PNI SafeHouse HS550 are optiunea de armare / dezarmare automata la orele dorite in functie de programul dumneavoastra: plecare / revenire de la servici sau de ce nu chiar si seara tarziu / dimineata devreme folosind armarea perimetrale.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5543/4--smartphone-app-armare-dezarmare-automata.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Controleaza electronicele / electrocasnicele de la distanta din aplicatia de Smartphone


Pe langa functia principala de sistem de efractie/alarma, PNI SafeHouse HS550 vine si cu o functie moderna, extrem de cautata astazi, si anume controlul de la distanta din aplicatia de mobil a prizelor si releelor de 230V compatibile. Astfel puteti porni/opri din aplicatia de mobil pana la 8 aparate electronice / electrocasnice, care sunt conectate la accesoriile optionale fara fir : Priza PNI SafeHouse HS710 si Releul PNI SafeHouse HS810.

[ https://cdn.mo.ro/leaflets/5548/8---control-prize-si-relee-din-smartphone.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Caracteristici generale
Zone wireless 90 zone
Zone cablate 3 zone
Comunicator GSM 3G
Numere de telefon comune 5 numere
Ecran Color 2,4 inch
Acumulator intern unitate centrala Da, 500 mAh
Ceas de timp real Da
Control de la distanta Da
Monitorizare alimentare Da
Aplicatie dedicata Da
Alimentare unitate centrala 5V / 1A
Dimensiuni 180x115x20 mm
Frecventa comunicare 433 MHz
Cititor RFID Da
Wifi Da
Priza inteligenta Maxim 8
Temperatura utilizare 0 ~ +50 grade C
Pachetul contine
Unitate centrala Da
Detector de miscare wireless Da
Contact magnetic wireless Da
Telecomanda 2 buc
Sirena Da
Alimentator Da
Suport montaj Da
Tag RFID 2 buc, 125 kHz

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pentru membrii forumului  ce au vechime pe Softpedia si activitate pe topicurile dedicate Sisteme de securitate si monitorizare video, Sisteme de control acces si cu experienta in domeniu pastram oferta de a transmite GRATUIT acest produs  in teste pentru 2 saptamani, cu rugamintea ca dupa returnare sa posteze pe acest forum un review.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il tina macar in teste, si de ce nu daca le place sa il achizitioneze cu o reducere de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori de Sisteme de securitate si monitorizare video.

Attached Files


Edited by suport_PNI, 08 April 2021 - 08:08.


#2
suport_PNI

suport_PNI

    Active Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 1,827
  • Înscris: 21.01.2013
Reminder: va rog sa plasati comanda pe http://s9.ro/pgj si sa folositi codul de reducere pt. membru forum
review-softpedia-50% - aceasta reducere se poate oferi la primii 10 useri.

Membrii forumului au reducere 10% la orice produs achizitionat de pe site-ul www.pni.ro
PNI10

Silviu

#3
FlyHigh_ppp

FlyHigh_ppp

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.06.2007
Buna ziua, am achizitionat acest produs, il am de aprox. 3 saptamani.
De cateva zile, nu mai trimitea nici o notificare nici pe wifi nici pe gsm.  Azi dimineata a reinceput sa trimita notificari... Din cate am mai gasit pe net, se intampla destul de des sa nu mai trimita notificari, ceea ce este destul de neplacut daca merg de acasa si nu trimite alarma pe mobil in caz de efractie. Nu se poate remedia aceasta problema definitiv?
A doua chestie, nu prinde semnal gsm cu cartela de abonament DIGI... desi semnalul pe telefon cu aceeasi cartela este full si este LTE sau in cazuri rare 3G, exact in acelasi loc din casa. Am prins semnal gsm cu o cartela VDF, dar foarte slab, max o liniuta si era in perioada in care nu trimitea notificari. Se stie ceva despre functionarea cu cartela DIGI? Frecventa sau altecele?

#4
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,531
  • Înscris: 30.08.2017
Am achizitionat acest produs acum aproximativ doua saptamani, iata opinia mea:

Sistemul a venit la pachet cu sirena interioara, senzor deschidere usa si senzor miscare. Pe langa acestia am cumparat senzor fum si senzor inundatie.

Configurarea initiala e simpla si se poate face atat din panoul de alarma cat si prin aplicatie. Recomand panoul de alarma deoarece are mai multe optiuni. Configurarea s-a facut usor iar senzorii au fost rapid gasiti de sistem.Raza pana la care bate pare generoasa, de exemplu mi-a detectat senzorul de fum aflat la mansarda (adica P+2).

Odata amplasati senzorii, m-am tot jucat pe parcursul a cateva zile cu sistemul si, pana acum, multumit de rezultat. Am avut tot timpul ca reper varianta similara de la Hikvision care costa dublu si vine cu accesorii mult mai scumpe.

Functionalitati:

-conexiune wifi - pe wifi stie doar 2.5 ghz cum ma asteptam si se foloseste la controlat prin intermediul aplicatiei si transmis notificari. Aici am intalnit primele probleme: notificarile au luat o pauza de cateva sile si, atunci cand merg, uneori se primesc cu intarziere (aplicatia are prostul obicei de a deloga userul si atunci bye bye notificari)
-conexiune GSM - permite transmiterea de notificari prin SMS si apel telefonic precum si controlul de la distanta. Este de departe optiunea preferata pentru notificari. Sunt in general mai rapide si, daca SMS este activat, intai se transmite acesta apoi vine apelul telefonic (aici se genereaza un delay care poate ajunge si la 30 secunde. Fara sms maxim 10 secunde). Atat prin SMS cat si prin apel telefonic se poate arma/dezarma sistemul. Prin SMS se mai poate verifica si statusul armarii. Se pot introduce mai multe numere de telefon catre care sa fie transmise SMS/apeluri, cu posibilitatea de a mentiona ce va primi fiecare; apelul telefonic poate fi folosit si pentru a comunica cu persoana care a declansat alarma
-baterie inclusa - daca sistemul este decuplat de la energia electrica, mai functioneaza 1-2 ore fara curent; transimte si o notificare in acest sens atat in aplicatie cat si prin SMS
-3G - nu am reusit sa configurez, nu este explicat in manual cum se face
-anti tamper - daca panoul este scos din perete, se declanseaza alarma

Armare/dezarmare
- armare/dezarmare prin card RFID (foarte utila daca nu vrei sa dai parola altor persoane); poate arma doar total, nu si perimetral
- armare/dezarmare prin telecomanda - permite armare atat totala cat si perimetrala si are buton SOS
-armare/dezarmare din tastatura - trebuie mai intai deblocata tastatura apoi apasat butonul dezarmare
-armare/dezarmare prin telefonul mobil - atat din aplicatie cat si prin SMS sau apelul telefonic daca a sunat alarma

Alarma

In cazul declansarii alarmei, aplicatia in mod normal va trimite notificari pe cele 3 canale: notificare aplicatie, SMS, apel telefonic.  Notificarea in aplicatie functioneaza cand are chef si poate fi, oricum, ratata. Cel mai important mi se pare apelul telefonic care este transmis pana cand sistemul este dezarmat (de exemplu, respingerea apelului va determina sistemul sa sune din nou)

Accesorii

-unul dintre motivele achizitiei il reprezinta plaja bogata de accesorii si pretul redus al acestora
-la prima vedere sunt eficiente in detectie si nu am intalnit probleme; am testat inclusiv senzorul de fum si cel de inundatie si au declansat rapid alarma
-sirena interioara este foarte puternica si deranjanta daca te afli in aceeasi incapere
-senzorul de fum a detectat cam in 20 secunde o hartie care ardea sub el; pe langa notificarea generata de aplicatie, are si avertizare acustica foarte puternica
-exista optiunea de a conecta senzori cu fir, dar nu am testat
-senzorii au acoperire generoasa si au functionat inclusv la doua nivele distanta de unitate

Aplicatia android

-sunt doua aplicatii, una in Google Play si a doua pe site; este de fapt aceeasi , doar ca cea de pe site este branduita PNI
-are prostul obicei sa te delogheze periodic si pot fi ratate notificarile;
-notificarile uneori se transmit alteori nu; in lipsa GSM poti sa ratezi usor notificarile de alarma

Concluzie:

La banii dati mi se pare best buy, cu conditia de a folosi notificarile prin SMS/Apel telefonic. Fara GSM, sistemul este aproape inutil, avand riscuri mari de a rata alarme/notificari. Comparativ cu sistemul de la Hickvision, este semnificativ mai ieftin, in special pe partea de senzori, insa nu beneficiaza de o aplicatie la fel de performanta. Aici este de vazut si in ce masura aplicatia existenta va beneficia de suport, mai ales ca nu e detinuta de catre PNI. Un plus il constituie faptul ca sistemul poate fi administrat si fara aplicatie (prin SMS/tastatura)

Un alt minus il vad in faptul ca unitatea centrala este utilizata si ca panou pentru dezarmare. Nu se poate achizitiona separat cititor RFID sau tastatura, cum e la Hickvision

Edited by george_alexandru, 27 July 2020 - 16:23.


#5
FlyHigh_ppp

FlyHigh_ppp

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.06.2007
Cum ai setat nr. de telefon pt notificare prin gsm? +40... sau 0040... sau direct nr de telefon? Ca la mine nu vrea sa trimita notificare prin gsm... Momentan este setat 07...
De la care operator de telefonie mobila ai cartela pt centrala? Ca la mine cu DIGI nu prinde semnal.

#6
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,531
  • Înscris: 30.08.2017
Numarul l-am setat normal, 0730.... Am folosit cartela Vodafone. Ocazional apare ca nu e semnal, dar am testat si merge, deci cred ca e doar o problema de afisare.

#7
FlyHigh_ppp

FlyHigh_ppp

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.06.2007
Asa este, merge si cu Digi. Am setat sa faca doar apel telefonic si functioneaza.

#8
sorcerxl

sorcerxl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 29.08.2009
De curand am achizitionat o alarma PNI HS550 : https://www.pni.ro/s...ne-cablate.html

Attached File  176518738_794234107885065_2218749317106092847_n.jpg   169.11K   4 downloadsAttached File  176297048_500456871140806_9124633913870325222_n.jpg   152.71K   5 downloadsAttached File  176798705_1376725522705955_1501779334450994741_n.jpg   163.78K   5 downloads

Prima impresie e destul de buna, nu am avut nici o problema cu instalarea. Partea wireless merge usor, partea cablata trebuie sa pui niste rezistente pe bucla de detectie (este schema in manual). Meniul e un pic ciudat pe partea de butoane pana te obisnuiesti. Sirena initial mi s-a parut prea mica, dar suna destul de tare. Kitul vine insotit de 2 telecomenzi, 2 rfid-uri, un senzor de miscare wireless, un senzor wireless de deschidere geam / usa, mufa cu fire pt senzorii cu fir, 3 rezistente si suruburi de montaj. Suplimentar am mai comandat eu 1 senzor wifi de miscare si 3 senzori de miscare cu fir.
Momentam o am montata pe bucataria de vara si garaj sesizand imediat orice miscare si nu detecteaza miscari nedorite (adica eu  am usa cu geam si nu declanseaza senzorul la miscarea din curte , decat in momentul cand ai intrat in incapere.
Urmeaza conexiunea la internet , dar momentan nu am net acolo.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate