Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
telefon fix cu cartela SIM plus e...

Comercianti (inclusiv PFA) obliga...

Recomandare cazare tranzit, 1 noa...

Inchidere stalpi in placa de la u...
 Acceleratie sacadata Vespa 300ccm

Microfon pentru un Sony A6100?

Chiar asa de prosti sunt englezi?

La mulți ani @xperia_ray!
 Circular Makita de negasit in RO

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...

Exceptii reale/aparente de la pri...
 Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...

EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...
 

allview p5 pro eroare soft

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009
buna ziua

am si eu o problema cu un smartphone allview p5 pro i am scris un custom rom cu sp flash tool ultima versiune si imi apare o dunga pe mijloc

el buteaza normal se aude sunetul cand da sa apara logo numai ca mi apare dunga din imagini dupa care se stinge

mai exista vreo sansa sa l aduc la viata are cineva vreo idee un firmware original al lui este modelul cu 2 simuri va multumesc!

Attached Files



#2
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010
http://ticket.allview.ro/open.php

https://www.getdroid...5-pro-firmware/

Sau iti iei altul cu 100 lei.

Edited by breitner, 22 May 2019 - 16:41.


#3
Ciubex

Ciubex

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 9,908
  • Înscris: 03.02.2005
Trebuie sa-i cauti si sa-i rescrii firmware-ul original.
Du-l eventual la un service sa-ti rescrie firmware-ul.

Edited by Ciubex, 22 May 2019 - 16:51.


#4
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010
La service nu scapa fara 100 de lei asa ca ori il rescrie singur (link pus de mine) ori isi ia altul (daca vrea sa pastreze modelul).

#5
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
De unde ai gasit tu custom rom la telefonul ala ?
De ce ai scris un costom rom ?
Presupun ca nu ti-ai facut backup la android original !! :)

#6
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009

 breitner, on 22 mai 2019 - 16:33, said:


nu merge linkul cu stock rom

cred ca am gresit ca n am debifat de la inceput preloader si i am dat delete all + download oare asta sa fie sau de la firmware

 buyonevideo, on 22 mai 2019 - 17:17, said:

De unde ai gasit tu custom rom la telefonul ala ?
De ce ai scris un costom rom ?
Presupun ca nu ti-ai facut backup la android original !! Posted Image

am avut cont de google pe el de aia am incercat sa l resoftez

#7
Tehnicianul090370

Tehnicianul090370

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,711
  • Înscris: 18.10.2018

 deep_throat876, on 22 mai 2019 - 16:22, said:

buna ziua

i am scris un custom rom cu sp flash tool ultima versiune si imi apare o dunga pe mijloc



La mine contra-cost (chitanta+factura), lasa mesaj pe privat daca esti interesat.
Trebuia sa-ti vezi de treaba,acuma... alege,plata sau vreun binevoitor sa te ajute daca are ce-i trebuie si rabdarea sa-ti explice.Vezi sa nu-i bulesti placa de baza daca nu te pricepi deloc.Inca mai ai sanse sa-l repari dar NU gratis, cel putin NU la mine.

#8
breitner

breitner

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,819
  • Înscris: 17.05.2010

 deep_throat876, on 22 mai 2019 - 17:25, said:

nu merge linkul cu stock rom


https://www.blogthet...load-stock-rom/
https://www.ineedrom...stock-firmware/

#9
tioopedi

tioopedi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,769
  • Înscris: 01.12.2018

 deep_throat876, on 22 mai 2019 - 17:25, said:

am avut cont de google pe el de aia am incercat sa l resoftez
Care-i legatura intre contul google si softul telefonului?
Aceeasi ca stampila primariei si sula calului?

Edited by tioopedi, 22 May 2019 - 19:25.


#10
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Nu stia parola contului de google, logic Posted Image
Dar, sa aiba petarda aia de olviu FRP ?!
Adica, un simplu factory reset si aia e, nu ?!

Edited by buyonevideo, 23 May 2019 - 16:51.


#11
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009

 buyonevideo, on 23 mai 2019 - 16:51, said:

Nu stia parola contului de google, logic Posted Image
Dar, sa aiba petarda aia de olviu FRP ?!
Adica, un simplu factory reset si aia e, nu ?!

meniu service era in chineza

#12
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Asa, si ?!
Exista poze si google translate.
Si eu am rezolvat vreo 2 in chineza fara probleme.

#13
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009

 breitner, on 22 mai 2019 - 19:13, said:


lam incarcat pe asta si nu merge imi apare la fel banda alba pe mijloc

#14
genius

genius

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,514
  • Înscris: 23.11.2004

 buyonevideo, on 23 mai 2019 - 16:51, said:

Dar, sa aiba petarda aia de olviu FRP ?!
Depinde de versiunea de android mai mult decât de ce model e .

 buyonevideo, on 23 mai 2019 - 16:51, said:

Adica, un simplu factory reset si aia e, nu ?!
Nu prea .

 deep_throat876, on 22 mai 2019 - 16:22, said:

un firmware original al lui
Apărea logo de Telekom ?

#15
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Mie dunga aia imi pare ami mult defect hardware decit de soft.
Poate a fost doar coincidenta ca a crapat taman cind te jucai tu la soft (tot nu am inteles de ce ai schimbat softul si treaba cu contul google si chineza.....)
Incearca sa stringi / presezi INCET su CU GRIJA telefonul, pe toate partile / marginile / colturile... CU GRIJA AM ZIS.

Edited by buyonevideo, 24 May 2019 - 13:53.


#16
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009

 genius, on 24 mai 2019 - 13:19, said:

Depinde de versiunea de android mai mult decât de ce model e .

Nu prea .


Apărea logo de Telekom ?

nu de allview

 buyonevideo, on 24 mai 2019 - 13:52, said:

Mie dunga aia imi pare ami mult defect hardware decit de soft.
Poate a fost doar coincidenta ca a crapat taman cind te jucai tu la soft (tot nu am inteles de ce ai schimbat softul si treaba cu contul google si chineza.....)
Incearca sa stringi / presezi INCET su CU GRIJA telefonul, pe toate partile / marginile / colturile... CU GRIJA AM ZIS.

deci telefonul a functionat ok pana sa i dau un factory reset  dupa care tlf avea cont de google pe el si nu stiam parola si username i am scris softul din linku de mai sus si cand l am aprins mi a aparut ce se vede in poze deci telefonu se aprinde se aude melodia de intro cu imaginea din poze

#17
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009

 deep_throat876, on 24 mai 2019 - 14:53, said:

nu de allview



deci telefonul a functionat ok pana sa i dau un factory reset  dupa care tlf avea cont de google pe el si nu stiam parola si username i am scris softul din linku de mai sus si cand l am aprins mi a aparut ce se vede in poze deci telefonu se aprinde se aude melodia de intro cu imaginea din poze
se pare ca e un defect de hardware

#18
deep_throat876

deep_throat876

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 98
  • Înscris: 28.08.2009
i am bagat un rom de p6 l am amutit de tot nu mai comunica deloc cu pc mai merge facut ceva in afara de gunoi

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate