Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Soft in Python

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005
Salutare,
Am si eu nitica de ajutor in acest limbaj de programare. Ma pricep doar la VB si VB.NET asa ca aici sunt pe dinafara dar sunt sigur ca pentru unii e floare la ureche.
Sa expun si problema: Am un multimetru cu functia de osciloscop - UT81B. E ok, isi face treaba.
Acest multimetru are si comunicare cu PC printr-un cablu optic. Doar ca softul original e made in china...adica cam varza.
Am tot cautat dar nu am gasit un executabil ok pentru acest multimetru in schimb am vazut ca cineva a incercat un proiect in Python. Vad si o poza deci clar a ajuns la faza de executabil - asa cred.
Ideea este ca desi aici exista codul python, nu ma pricep sa prelucrez acel cod ca sa obtiv un fisier exe.
Ma poate ajuta cineva cu compilarea acestui fisier. In principiu daca as cauta as gasit pasii si tot ce trebuie dar sincer sa fiu nu am chef sa stau sa instalez nu stiu ce software doar pentru compilarea unui fisier si sincer sa fiu nici timp de cercetare nu prea am.

Aici este pagina si codul pyton. Se poate face ceva ?
Multumesc anticipat.

Edited by tehnics, 21 April 2019 - 18:16.


#2
kabanIbucii

kabanIbucii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 05.02.2019
https://medium.com/d...er-d1df9170e263
Eu am vrut sa ti-l fac dar codul e in python 2 si eu am doar python 3 pe calc asta

#3
MarianG

MarianG

    be that as it may

  • Grup: Moderators
  • Posts: 31,440
  • Înscris: 10.08.2005
avand codul python poti face executabil
http://www.pyinstaller.org/
https://pypi.org/pro...auto-py-to-exe/

personal as porta codul in VB

Edited by MarianG, 21 April 2019 - 18:42.


#4
kabanIbucii

kabanIbucii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 05.02.2019
Si conteaza si pe ce sistem de operare vrei sa il folosesti
Daca vrei windoze, compilezi pe windoze Nu va merge pe linux sau macos

#5
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005

 MarianG, on 21 aprilie 2019 - 18:40, said:

avand codul python poti face executabil
http://www.pyinstaller.org/
https://pypi.org/pro...auto-py-to-exe/

personal as porta codul in VB
Mda, dar acolo tot trebuie sa dau jos PIP-ul...adica tot eu trebuie sa compilez softurile alea...
daca as cunoaste sintaxele in Python le-as trece in VB...dar uite ca nu le stiu.

 kabanIbucii, on 21 aprilie 2019 - 18:41, said:

Si conteaza si pe ce sistem de operare vrei sa il folosesti
Daca vrei windoze, compilezi pe windoze Nu va merge pe linux sau macos
Windows 10 64 bit

#6
kabanIbucii

kabanIbucii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 05.02.2019
Pai in win probabil nu va merge
Vad in cod signal.SIGINT
https://stackoverflo...windows-machine

Incearca asta

Attached Files



#7
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005
Nu merge.
L-am rulat si din CMD si imi da asta.Daca il rulez din windows, se deschide si inchide instant.

Attached Files


Edited by tehnics, 21 April 2019 - 20:46.


#8
kabanIbucii

kabanIbucii

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 05.02.2019
Yep, sorry
Chiar nu intentionez sa instalez modulele alea
Dar daca chiar vrei, poti !

#9
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005
Te inteleg. Tocmai de asta am cerut ajutor aici, ma gandeam ca cineva are tot ce trebuie deja instalat si doar sa compileze acel fisier.
Multumesc pentru indicatii si ajutor.

#10
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,236
  • Înscris: 24.02.2007
Python e gandit sa-l rulezi ca script. "Compilarea" e mai degraba o exceptie.

#11
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 12.01.2004
Încearcă asta, l-am compilat eu cu pyinstaller. Posibil să crape, pentru că a fost scris pentru python2

#12
cspot

cspot

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,855
  • Înscris: 22.07.2004
Phython e script language.
Poti sa-l faci exe cand o zbura porcu.

#13
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005
Ok, nu ma pricep deloc la python si tot ce inseamna asta. De asta am si intrebat aici.
O sa mai studiez sa vad daca imi iese ceva...macar pentru cunostintele mele generale.
Mersi celor care au incercat sa ma ajute
@mhanor, inca am testat si primesc urmatoarea eroare. Multumesc de incercare. O sa vad eu cum o rezolv.
Ma gandesc sa incerc sa decompilez executabilul original...dar nu stiu in ce limbaj de programare a fost scris...dar o sa incerc....nu am nimic de pierdut.

Attached Files


Edited by tehnics, 22 April 2019 - 08:42.


#14
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,019
  • Înscris: 12.01.2004
Aparatul este conectat? PC-ul vede un device nou, conectat la usb? Utilitarul caută  să se conecteze la un device cu identificatorii 1a86 și e008.

#15
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005

 mhanor, on 22 aprilie 2019 - 18:59, said:

Aparatul este conectat? PC-ul vede un device nou, conectat la usb? Utilitarul caută  să se conecteze la un device cu identificatorii 1a86 și e008.
Nu era conectat. Am vazut si eu dupa ce am postat dar nu am repetat...deja plecasem.
O sa reincerc din nou si iti dau raspuns.

#16
tehnics

tehnics

    acolo unde vara-i zi la miezul noptii

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,835
  • Înscris: 01.11.2005
Am conectat multimetrul si intr-adevar acea eroare dispare, adica recunoaste multimetrul...doar ca apar alte erori.
Multumesc de ajutor...am sa incerc sa ma descurc singur. Nu e o prioritate. Credeam ca e mai simplu...dar nu e.

Attached Files



Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate