Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care credeti ca este probabilitat...

paravan geam / obturare vedere

Motorola E32, se aprinde flashlig...

La mulți ani @sylvius!
 Joy Berceni Biruintei 87

Recomandare suport tableta

Vanzare apartament

Adaptare motor nou la unele elect...
 Sfat achizitie mirrorless Lumix

Romania printre primele poziții d...

Pisica din Iasi care a mers sa na...

PC fara wifi, conectare smart mon...
 Masina cu buget redus

Renovare garsoniera 40 m.p. - ins...

Amorsa

Catel gasit pe strada
 

Internetul se intrerupe

- - - - -
  • Please log in to reply
13 replies to this topic

#1
Razvan_cic

Razvan_cic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 18.11.2017
Salut, cam de o luna incoace daca se ia lumina, fie pentru cateva secunde, fie pentru cateva ore, cand vine am probleme cu internetul. Timp de o zi, din minut in minut se tot intrerupe pentru 5-10 secunde, nu pot sa joc nici un joc online, sunt scos spunandu-mi ca nu am conexiune la internet. Initial am crezut ca e de la router, dar tatal meu a luat altul, tot gigabit si e cam lafel. Inca ceva ce o sa mentionez este ca un beculet de la vechiul router se facea rosu atunci cand nu mergea pentru cateva secunde, WAN parca era..Ceva idei?

#2
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018
daca zici ca routerul  zici ca l ai schimbat...iese din calcul, nu ramane decat semnalul transmis (cablu intrerupt) de furnizor. Dc nu contactezi furnizorul si ii spui ce problema intampini?
pe telefon la fel iti face? daca da, inseamna ca semnalul e de vina, in caz de nu...poate vrun program in windows ce-ti ingreuneaza sau virus..

Edited by CostyNn96, 21 April 2019 - 01:30.


#3
worldwar

worldwar

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 163
  • Înscris: 13.04.2019
Se intampla cam in tot Bucurestiul de ceva timp fiindca si eu si altii intampinam aceleasi intreruperi.

Edited by worldwar, 21 April 2019 - 01:48.


#4
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,236
  • Înscris: 01.12.2001
Faci sesizare la distribuitorul tău de net.

#5
eugeniusro

eugeniusro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 21.08.2005
Păi dacă spui că problema apare legată de întreruperea curentului e destul de clar că providerul tău are un echipament care are nevoie de curent în zona ta, nu ai spus ce sistem de distribuție este acolo la tine, este posibil ca un dispozitiv de acolo să facă probleme dacă este oprit prin căderea curentului, atunci când se întrerupe curentul accidental nu dispare tensiunea pur și simplu ci anterior opririi apare un tren de fluctuații de tensiune care dau peste cap unele dispozitive de comunicații și își revin după un reset.

#6
Razvan_cic

Razvan_cic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 18.11.2017
Si pe telefoane e la fel. Si tata parca sunase la digi dar nu s-au intamplat prea multe.Daca problema nu e de la noi, ced ca o sa insistam cu telefoanele..

#7
Iulius-Foyas

Iulius-Foyas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,361
  • Înscris: 21.04.2019

View Postdorin_2k, on 21 aprilie 2019 - 06:47, said:

Faci sesizare la distribuitorul tău de net.
pai si daca isp-ului ii pica noduri ca nu are curent ce vrei sa faca ?

#8
CostyNn96

CostyNn96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,544
  • Înscris: 18.04.2018

View PostIulius-Foyas, on 21 aprilie 2019 - 12:26, said:

pai si daca isp-ului ii pica noduri ca nu are curent ce vrei sa faca ?
face si furnizorul reclamatie la enel.:))

#9
Iulius-Foyas

Iulius-Foyas

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,361
  • Înscris: 21.04.2019
Pai da, dar daca de exemplu nodul tau de curent s-a remediat si tu ai curent iar nodul pe care isp-ul are echipamentele ce-ti asigura curentul sunt inca inactive, mai este vina isp-ului ca n-ai net ?

#10
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Legi calculatorul direct la firul de net, fara nici un router.
Vezi cum se comporta.
Daca tot cade, 90% e de la firma de net, 10% de la tine din calculator.
Deci, vrei sa faci teste complet: testezi cu alt calculator.

#11
eugeniusro

eugeniusro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 21.08.2005
Pe vremuri când lucram la o firmă de internet am avut o situație asemănătoare, erau probleme într-un cartier unde tot trebuia să resetez switchurile, din fericire eram prieten cu tipul de la Electrica care asigura depanările pe zona respectivă, am vorbit cu el și mi-a confirmat că e o problemă fiindcă de la fluctuațiile de tensiune tot pornea o alarmă la un magazin din zonă, a găsit un contact slab la întreruptorul de la transformatorul de medie care alimenta cartierul respectiv.

#12
Razvan_cic

Razvan_cic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 143
  • Înscris: 18.11.2017
Cand am mai avut problema asta, pana isi revenea, il conectam direct la calculator si mergea.

#13
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Ok, deci ar fi de la router.
Lasa-l conectat mai mult pe cablu direct si vezi daca merge mereu sau tot se intrerupe.

Edited by buyonevideo, 22 April 2019 - 15:22.


#14
eugeniusro

eugeniusro

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,032
  • Înscris: 21.08.2005

View PostRazvan_cic, on 22 aprilie 2019 - 14:53, said:

Cand am mai avut problema asta, pana isi revenea, il conectam direct la calculator si mergea.

Ah păi atunci problema e la tine, vezi ce tensiune și curent scoate alimentatorul routerului și încearcă să îl schimbi cu unul de aceeași tensiune dar curent mai mare.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate