![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Cu ce dăunează djl-ul societății?
Last Updated: Oct 31 2020 18:15, Started by
djl
, Apr 01 2019 19:05
·
0

Posted 01 April 2019 - 19:05

Unde am deschis subiectul nu se contoriează posturille, așa că nici eu, nici voi nu vom face post-count
![]() Eu nu reușesc să înțeleg problema unora care au ce au cu mine (dacă timpul lor e așa de prețios ar trebui să se supere pe cei care aruncă gunoaie aiurea sau votează prostii). Cu ce dăunez eu? Din câte știu, fiecare e liber să trăiască așa cum îi place, atât timp cât nu face rău altora. Cu ce fac rău pasiunile mele? O problemă poate avea mai multe soluții și eu poate aleg alte soluții. Dacă nu rezolv exercițiul într-un anume fel nu înseamnă că-s retrograd, înseamnă că gândesc diferit față de ăla care nu știe decât o cale. Plus că eu nu impun altora cum să trăiască, dar alții vor să-mi impună mie. Cum se numește asta. De la unii useri nu mă pot aștepta decât la miștouri, dar să vedem dacă sunt ăia care știu să explice. |
Posted 01 April 2019 - 19:10

Nu a zis nimeni ca faci rău. Dar când deschizi non-stop acelasi stil de thread-uri, devine enervant.
O spun in modul cel mai sincer si pacifist posibil. Pace! |
Posted 01 April 2019 - 19:11

Posted 01 April 2019 - 19:13

Unde am deschis subiectul nu se contoriează posturille, aşa că nici eu, nici voi nu vom face post-count ![]() Eu nu reuşesc să înţeleg problema unora care au ce au cu mine (dacă timpul lor e aşa de preţios ar trebui să se supere pe cei care aruncă gunoaie aiurea sau votează prostii). Cu ce dăunez eu? Din câte ştiu, fiecare e liber să trăiască aşa cum îi place, atât timp cât nu face rău altora. Cu ce fac rău pasiunile mele? O problemă poate avea mai multe soluţii şi eu poate aleg alte soluţii. Dacă nu rezolv exerciţiul într-un anume fel nu înseamnă că-s retrograd, înseamnă că gândesc diferit faţă de ăla care nu ştie decât o cale. Plus că eu nu impun altora cum să trăiască, dar alţii vor să-mi impună mie. Cum se numeşte asta. De la unii useri nu mă pot aştepta decât la miştouri, dar să vedem dacă sunt ăia care ştiu să explice. ![]() |
Posted 01 April 2019 - 19:13

să vedem dacă sunt ăia care ştiu să explice. _____________________| |____###########___| |__###############___| |__################___| |_##################____|_____######___| |__##################_____###########___| |__##################___##############___| |___##################_################___| |____##################################___| |______###############################___| |_______#############################___| |________=##########################___| |__________########################___| |___________######################___| |____________###################___| |_____________=###############___| |_______________#############___| |________________##########___| |________________=########___| |_________________#######___| |__________________#####___| |__________________####___| |___________________##___| |___________________#___| |
Posted 01 April 2019 - 19:15

Nu dauneaza. Sunt doar prea multi prosti si rautaciosi care nu-si pot vedea de lungul nasului.
|
Posted 01 April 2019 - 19:15

Posted 01 April 2019 - 19:16

de ex ai pus titul ala cu Ambramburica ,si yo chiar credeam ca e vb de Ambramburica
ca altfel yo nu intram pe subiectu ala deci poluezi P.S daca n-ai job ia-ti , daca ai mai ia-ti unul. |
Posted 01 April 2019 - 19:17

Daca nu faci rau, e de bine ?...nu inteleg logica asta...
Djl, nimanui nu-i pasa de tine...(ma refer pe forum:P) |
|
Posted 01 April 2019 - 19:17

1. Există mulți plictisiți, ăia care se bagă aiurea tot timpul.
2. Există cei dușmănoși. 3. Unii vor să ,,te salveze" de tine ![]() 4. Acum serios, puțini, foarte puțini vor să ai declicul, să zici: ,,opa, așa este, de azi schimb totul ". 5. Altele... |
Posted 01 April 2019 - 19:18

Faci un subiect si pentru mine? Ca ma simt asa ... tradat, uitat, folosit, abuzat, violat, distrus, ....
|
Posted 01 April 2019 - 19:18

Eu cred ca iei mult prea in serios mistourile. E bine ca esti pasionat de chestiile vintage. Deschizi topic-uri un pic mai ciudate, dar ele dau un pic de sare si piper acestei comunitati.
|
Posted 01 April 2019 - 19:19

|
Posted 01 April 2019 - 19:20

Nu vreau sa fac offtopic, insa cum naiba ai reusit sa strangi aproape 90.000 postari ?
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users