Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...

Seriale turcesti/coreene online H...
 Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik
 Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...
 Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?

A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?
 

DJ începător

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#19
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,661
  • Înscris: 29.12.2016

 PopaXXX, on 26 martie 2019 - 12:10, said:

Din cate stiu pana si Dj-ii de top fac acum "fake dj-ing", adica vin cu laptopul de acasa ce are o lista cu piese, il conecteaza la statie sa ruleze melodiile, iar apoi se prefac ca mixeaza, dau din cap, apasa pe butoane.

David Guetta se face ca mixeaza pe CD playere insa reda muzica deja mixata de pe un iPod, nu e ceva neobisnuit:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Zoht05kr4D0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

 2Unlimited, on 26 martie 2019 - 14:52, said:

UPFR e cea mai scumpa, sunt 2 licente din care una pentru utilizare mp3, minim 2000 ron pe an.

Am uitat sa adaug inca 1.5% din toate incasarile, o taxa in plus care se plateste la UPFR anual.

Edited by 2Unlimited, 26 March 2019 - 15:20.


#20
HanzuRadu02

HanzuRadu02

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 26.03.2019
Ce părere aveți de consola asta?
https://m.emag.ro/co...x/pd/DTNJ47BBM/

 2Unlimited, on 26 martie 2019 - 14:52, said:



Vad ca ati uitat sa puneti punctul pe i. Inainte de a te apuca sa cumperi aparatura, intereseaza-te de taxele pe care trebuie sa le platesti la stat ca DJ. Mai intai de toate trebuie sa cumperi muzica (eventual sa dovedesti ca o cumperi cu facturi). Trebuie sa fii persoana autorizata (cu autorizatie de DJ - acum s-a mai ieftinit, gasesti cam pe la 2000 lei un curs care te autorizeaza), sau angajat (administrator) la o firma, sa poti emite bonuri fiscale si facturi. Este obligatoriu sa ai casa de marcat de tip nou (cu export de date pe micro SD / SD card). Asta implica pe termen lung si contract cu firma care asigura service la casa de marcat, si o contabila care sa-ti tina evidenta. In cazul persoanei autorizate scapi de contabila daca-ti tii contabilitatea singur (aici intra o gramada de timp liber pentru umblat si stat la cozi pentru depunere formulare, etc...). Ca sa difuzezi muzica trebuie sa platesti si licente. Nu stiu acum, insa inainte nu puteai plati drepturile de autor ca si PFA, trebuia neaparat sa ai firma sau sa fii angajat la o firma de sonorizari. UPFR e cea mai scumpa, sunt 2 licente din care una pentru utilizare mp3, minim 2000 ron pe an. Apoi mai sunt CREDIDAM-ul si ADPFR-ul, care se platesc la luna, poti alege si plata trimestrial sau lunar. La toate acestea mai adauga impozitul pe incasari de 3%, si apoi inca 5% impozitul pe dividente daca iti opresti tu banii si nu-i investesti mai departe.

Va spun din proprie experienta (detin firma de sonorizari de 15 ani), ca 1000 lei pentru o nunta e bataie de joc ca pret. De asta si am ales sa inchid firma cand imi expira licentele... pe bani putini nu imi permit sa mai merg, si un pret corect nu iti mai ofera clientul. Prefera sa dea 3000 euro pe o formatie care de multe ori lasa de dorit, ia multe pauze si in pauza lasa tot CD-ul cu Blue System pe repeat...

PS. E suficient sa te prinda ORDA sau ANAF-ul o singura data in viata si te-au rezolvat. Am avut control si de la UPFR si de la ANAF, si nu am avut probleme. Din ce mi-au spus amenda minima este de 9000 lei, iar in cazul pirateriei se plateste in plus 1 euro de melodie mp3 gasita pe dispozitivele tale (laptop, stick, hard extern, etc). Daca calculam ca la un eveniment nu ai ce cauta fara un minim de 10.000 titluri, deja discutam despre sume fantastice...

Eu sunt la inceput, nici n-am mai mixat până acuma, ziceam că îmi doresc să învăt.
Și n-am înțeles, daca pun într-un pub muzica e ilegal?

Edited by HanzuRadu02, 26 March 2019 - 15:52.


#21
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,661
  • Înscris: 29.12.2016
Slaba consola. Daca ai bani incearc-o macar pe cea de mai jos. Daca nu, mai bine un laptop cu Virtual DJ sau Traktor. Sa ai in vedere si licentele la Windows si programe, si acolo te vor controla...
PS. La acest tip de console e obligatoriu sa ai si laptop, ele lucreaza numai ca si interfata. Exista si console mai scumpe, independente care lucreaza si cu stick-uri USB, unele lucreaza doar cu CD-uri, altele mixte, etc...

"dupa instalarea software-ului inclus si simpla conectare a consolei de DJ la PC poate fi folosita la capacitatile ei maxime"

https://www.zeedosho...latinum_31110_0

Edited by 2Unlimited, 26 March 2019 - 16:00.


#22
HanzuRadu02

HanzuRadu02

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 26.03.2019
Am un buget de 1000-1500 și căști m am gândit să mi iau hd25 sennheider

Edited by HanzuRadu02, 26 March 2019 - 16:00.


#23
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,661
  • Înscris: 29.12.2016
Daca laptop-ul il ai deja, e ok. Daca nu, pune-l si pe ala in calcul. Nu trebuie cine stie ce configuratie, Virtual DJ merge ok si pe un procesor dual core mai vechi. Traktor-ul este mai pretentios. La consolele acelea low-cost le sar butoanele dupa cateva luni. Nici cea pe care ti-am recomandat-o eu nu rezista zi de zi in club.

Edited by 2Unlimited, 26 March 2019 - 16:04.


#24
HanzuRadu02

HanzuRadu02

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 26.03.2019
Îmi poți recomanda una ok până n 2000 leí sa zic și mai strâng eu?
Și laptop cu i3 zic că i bun
Și altceva in afara de astea și căști ar mai trb?

#25
nykysor

nykysor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 20.07.2012

 HanzuRadu02, on 26 martie 2019 - 16:10, said:

Îmi poți recomanda una ok până n 2000 leí sa zic și mai strâng eu?
Și laptop cu i3 zic că i bun
Și altceva in afara de astea și căști ar mai trb?
Eu am un Toshiba satellite i3 si merge perfect cu softul Traktor !
In afara de controller ,laptop si casti iti mai trebuie un lucru foarte important ....cursuri de DJ, sau cel putin incearca sa te lipesti de un DJ care sa iti explice cum e cu metrica muzicala , ce contine o compozitie muzicala si , cum si unde se unesc doua piese ....

#26
Music-Box

Music-Box

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,067
  • Înscris: 16.02.2017
Pete Tong,Paul Oakenfold,John Digweed,Carl Cox,Satoshi Tomiie si in general "aia vechi" care au pus muzica pe vinil sunt si raman cei mai buni dj.

Daca esti la inceput incearca sa te joci cu asta:
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/5UhZTF_hyig?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#27
edigee

edigee

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,178
  • Înscris: 16.10.2008
Si de vazut neaparat daca exista ureche muzicala. Nu e nicio gluma. Fara asa ceva nu poti face  degeireala sau orice alt domeniu ce are legatura cu pitch-ul unei note muzicale.

#28
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,817
  • Înscris: 14.10.2008
Sau sa fii audiofil in sensul de sa-ti placa mult macar ascultatul muzicii si sa fii pretentios sa se auda bine, gen cum am detestat eu mereu difuzoarele pe care nu se aud basii sau care se aud prost, am o ura viscerala pe ele, la televizoarele astea LCD e si mai rau cu difuri si mai mici decat la CRT.

Din 2001 "lucrez" cu incinte cu bass refflex ports cum se zice in engleza (sau ported boxes) si din 2007 musai subwoofer si tweetere(folosesc sistem 5:1), bine, exceptie face masina (Golf 5) unde ma cam nemultumeste bass-ul la sistemul stock dar la cat de putin timp petrec eu la volan si ce porkbagaj mic are, nu investesc in amp si sub sau alt sistem cu totul.

Insa pana la varsta de 15 ani chiar am suferit de la aparatura audio-video execrabila pe care am avut-o, de la parintii mei atehnici ascultatori de muzica populara in masina.

La recunoscut melodii (si perioada in care se difuza) sau versuri sunt bun, doar ca pentru a fi DJ trebuie sa stii sa lucrezi cu publicul, acolo am eu un mare minus, imi plac joburile de back, nu de front.

#29
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,661
  • Înscris: 29.12.2016

 HanzuRadu02, on 26 martie 2019 - 15:51, said:

Eu sunt la inceput, nici n-am mai mixat până acuma, ziceam că ĂŽmi doresc să ĂŽnvăt.
Și n-am ĂŽnțeles, daca pun ĂŽntr-un pub muzica e ilegal?

Da, nicaieri nu ai voie sa pui muzica fara licente, muzica cumparata se foloseste in scop necomercial, adica o asculti acasa, chiar daca casa ta e o vila la munte si acolo ai invitat 30 colegi la un chef, in acest caz poti fi DJ amator, nu e ilegal. Cei din pub-uri nu au bani pentru ca nu fac prea multe incasari, ca cei care organizeaza evenimente. Insa pun pe careva cunoscut sau vreo cunostinta sa "puna" ceva muzica sa fie acolo. In caz de control se spala pe maini si toata vina cade asupra ta.

Lasa cursul de DJ ca ala e aproape degeaba. Esti plimbat prin cateva cluburi, esti invatat sa mixezi la 128 BPM (asta daca ai profesor bun), si cam atat, primesti o diploma. La nunti / botezuri sau in pub-uri degeaba o ai. Aia e buna doar in cazul unui control de la ITM sa arati ca esti incadrat pe post, ar fi ultima ta problema. Este vina firmei care te-a angajat. De obicei in pub-uri se baga mai mult rock sau minimal, deep, house, NU disco, chill-out in unele cazuri, etc...

Eu iti recomand altceva. Lipeste-te de un DJ care merge la evenimente. Eu intotdeauna am avut nevoie de inca o persoana sa ma ajute la carat boxe si sa stea acolo sa tina copiii departe de butoane cat ma duc la toaleta sau mai iau cate o scurta pauza la evenimente. De obicei dadeam cate 50-100 lei la evenimentele mici, si 100-200 la evenimentele mari. Plus un meniu complet. Si totusi nu gaseam persoane disponibile in fiecare sambata. La inceput daca nici nu ai pretentii financiare poti gasi lejer pe cineva dispus sa te ia cu el. In acest fel poti vedea exact de la sursa ce se intampla acolo, ce ar trebui sa faci si daca ti se potriveste aceasta meserie. In cluburi se intra greu, trebuie cunostinte foarte aprofundate si nu se castiga cine stie ce. Un DJ de club nu ia mai mult de 2500-3500 lei pe luna (asta in cazuri fericite), plus bacsisul care nu mai e ce-a fost odata. Si lucreaza 15 zile pe luna, o noapte da, una nu. In schimb la evenimente e altceva. Plata se ia pe eveniment, un pret minim pentru un botez plecand de la 200 euro, iar la nunta plecand de la 350 euro. Preturile sunt mult mai mari in acest caz. Insa nu-ti garanteaza nimeni ca o sa ai evenimente. Intr-o luna poti avea 4 nunti daca e sezon, sau in alta luna de post poti sa n-ai nimic. In club ai salariul lunar, regulat.

Lasand sumele la o parte pentru a fi DJ / MC / etc... trebuie sa-ti placa muzica. Trebuie sa o ai in sange. Asta nu se invata la un curs. Trebuie sa fii deschis la toate genurile de muzica. Inclusiv manele. Degeaba ne "rahatzim" toti pe noi, fiecare DJ de la evenimente stie ca dupa ora 02 noaptea se mai pun si manele. Sunt foarte putini care se mentin tare pe pozitie si refuza categoric acest lucru, chiar daca risca sa nu-si mai primeasca banii pe eveniment. Trebuie sa te apuci sa asculti muzica la greu. Ore in sir, la casti sa nu deranjezi vecinii, sa intelegi si sa "simti" beat-ul, asta inainte de a te apuca de mixat. Trebuie sa cunosti artistii si genurile de muzica. Apoi trebuie sa fii foarte abil in relatiile cu clientii, sa nu spui "NU" niciodata cand se solicita o piesa, desi stii ca nu vei pune niciodata la niciun eveniment ce a cerut invitatul, ca vei strica petrecerea. Chiar daca ai gresit si ai pus o melodie care ti-a gonit toti invitatii, sa nu intri in panica. Nu opri imediat melodia, mai las-o vreo 2 minute, fa-i sfarsit din fader si incearca sa "dregi busuiocul" aratand ca esti profesionist si doar incercai sa schimbi ritmul sau genul. Trebuie de asemenea sa nu ai urechea "de tabla". Sa stii sa reglezi sunetul cum trebuie, nu cum iti place tie. De asemenea la evenimente trebuie sa "simti" publicul, si apoi sa faci playlist-ul. Nici eu, dupa minim 500 evenimente avute de-a lungul vietii nu stiu ce anume voi baga la botezul de sambata. Ajuns acolo testez si abia dupa o ora stiu ce merge si ce nu... de multe ori chiar ma incurca recomandarile mirelui care "stie el exact ce fel de invitati are..." Chiar daca exista totusi melodii care nu lipsesc de la niciun eveniment, difera ordinea in care sunt puse...
Trebuie sa ai obligatoriu cunostinte de electronica sau macar de electricitate. Cursuri sau liceul in domeniu te ajuta. Sa stii sa bagi o mufa tata intr-o mufa mama, sa ai habar de cablurile care sunt necesare conectarii aparaturii si sa stii ca 220V te pot ucide. Adica sa fii prieten cu tehnica. Sa poti sa-ti repari o mufa pe loc daca e nevoie, sa poti sa-ti oferi singur suport daca ajuns la eveniment nu se aude nimic in boxe, pentru ca nu o sa vina nimeni sa te ajute, si mirele o sa fie nervos ca l-ai lasat fara muzica. De asemenea microfonul este mana dreapta a unui DJ bun. Ca DJ poti evolua pe viitor sa ai in oferta si efecte de lumini, lasere, stroboscoape, moving-head-uri, karaoke, gheata carbonica, etc...; sunt multe de spus, unele cred ca mai mult te incurca decat te ajuta la inceput, insa daca acum 20 ani mi-ar fi povestit si mie cineva ce ti-am povestit eu tie acum, m-ar fi scutit de cateva neplaceri.

Aparatura pe care ai ales-o este ok, insa inainte de a cumpara consola si a investi 2000 lei in ea, ia-ti laptopul acela si incepe sa asculti muzica. Ia-o usor pe perioade. Anii '70 sunt de ajuns pentru inceput, nu trebuie sa cobori mai jos. Apoi continua cu anii '80 / '90 si abia apoi continua cu anii 2000, si cu noutatile. Noutatile sunt cele mai usor de invatat, le auzi toata ziua la radio / TV. Nu asculta ceea ce stii deja, incepe sa asculti genuri de care habar n-ai avut ca exista. Sunt o gramada de radiouri pe net dedicate special unui anumit gen de muzica. Noteaza daca e nevoie, salveaza playlist-uri si tine evidenta tuturor melodiilor pe care le detii. Cu timpul cand vei avea o arhiva respectabila de titluri vei dori sa stii exact unde ai o anumita melodie stocata...

Edited by 2Unlimited, 27 March 2019 - 09:47.


#30
nykysor

nykysor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 20.07.2012

 HanzuRadu02, on 26 martie 2019 - 15:51, said:

Ce părere aveți de consola asta?
https://m.emag.ro/co...x/pd/DTNJ47BBM/



Eu sunt la inceput, nici n-am mai mixat până acuma, ziceam că îmi doresc să învăt.
Și n-am înțeles, daca pun într-un pub muzica e ilegal?
Daca nu esti autorizat , nu platesti taxe si impozite si muzica nu este cumparata oficial ,da este ilegal .Daca cei de la Pub iti fac contract de angajare atunci responsabilitatea este a lor . Eu zic ca inainte de a baga banii in controller incearca sa faci rost de un soft de mixaj si incearca sa inveti sa legi corect doua melodii  extended pe laptop (de aici ar trebui sa incepi  ).Controllerul este doar o cutie cu butoane , knoburi si federe ,care sunt prelungirea celor de pe interfata softului de mixaj si pentru inceput tot ce poti face din controler ,poti face direct din laptop .

Edited by nykysor, 27 March 2019 - 10:08.


#31
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,661
  • Înscris: 29.12.2016

 nykysor, on 27 martie 2019 - 09:54, said:

incearca sa inveti sa legi corect doua melodii extended pe laptop (de aici ar trebui sa incepi )

Vad ca toti incearca sa invete baiatul asta sa nimereasca doua batai. Virtual DJ are o optiune care iti aduce melodia urmatoare la bataie, si ti-o si modifica din pitch control la BPM-ul necesar, automat. Si consolele separate profi fac acest lucru. Dupa ce incerci vreo ora, vei reusi sa sincronizezi melodia si singur, pentru ca softul iti arata diagrama melodiei si poti fi si surd, ca "vezi" bataile. Nu e mare branza. Pe vremuri mixam casete fara pitch control pentru ca inca nu exista, prindeam doar cateva batai acolo si tot ma descurcam. Inceputul este asa cum am spus in postarea de mai sus, trebuie sa cunosti cat mai multa muzica, ca sa ai din ce sa incepi sa mixezi. La 16 ani e putin probabil sa ai un bagaj de cunostinte vast in domeniul muzical... Dupa ce devii expert in muzica, abia atunci poti sa introduci melodiile in soft, sa vezi ce BPM (batai pe minut / beats per minute) au, sa le grupezi pentru ca nu poti mixa o melodie de 124 BPM cu una de 140 BPM (adica poti, dar iese o ciorba si orice ascultator isi va da seama ca piesa aia e prea rapida si tu nu ai habar ce mixezi acolo) si abia atunci poti sa incepi sa te joci de-a mixatul...

PS. Citez un DJ renumit care are zeci de ani de experienta in domeniu si mii de nopti nedormite: "Cu ce mixezi, ma, Luna alba?" Posted Image

Edited by 2Unlimited, 27 March 2019 - 10:38.


#32
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,817
  • Înscris: 14.10.2008
Luna Alba? Era o referinta la melodia Elenei Gheorghe? Posted Image

Hey DJ! se auzea in multe piese de-alungul vremii. Prima care imi vine in minte era una din anii '90, Geil, parca era germana amestecata cu engleza.

#33
Darkman48

Darkman48

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,100
  • Înscris: 24.05.2009

 Neaceasca85, on 27 martie 2019 - 10:39, said:


Hey DJ! se auzea in multe piese de-alungul vremii. Prima care imi vine in minte era una din anii '90, Geil, parca era germana amestecata cu engleza.

Dj Visage-Geil, la asta cred ca te referi :)

P.S.: frumos explicat 2Unlimited, pana la aspectele comerciale e mult de munca pana sa ajungi sa poti spune ca esti dj.

Edited by Darkman48, 27 March 2019 - 10:42.


#34
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,661
  • Înscris: 29.12.2016

 Neaceasca85, on 27 martie 2019 - 10:39, said:

Luna Alba? Era o referinta la melodia Elenei Gheorghe? Posted Image

Varianta care se baga la evenimente acum este cantata de Marian Cozma, si da, Luna alba este noua melodie armeneasca (tot manea) care se pare ca va lua locul melodiei cu trandafirul de la firida (tot armeneasca, adica tot manea, dar nu e manea, sa ne-ntelegem). Momentan sunt cerute amandoua. Posted Image

Edited by 2Unlimited, 27 March 2019 - 10:44.


#35
Neaceasca85

Neaceasca85

    Gaz ieftin si curent ieftin

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 88,817
  • Înscris: 14.10.2008
Urasc manelele dar armenestile/machedonestile alea imi sunt irezistibile, de Sarbatori si in 2017 si in 2018 acum m-au imbolnavit, anul trecut ascultam Ionut Galani-Armana/Mavrumata, acum am rupt cu Luna Alba si Trandafirul de la firida (de curent electric) in varianta Live Pindu cu Lora.

Din pacate maneaua este viitorul, fie ca ne place, fie ca nu, toata muzica va avea tenta asta, nu-mi vine sa cred ce aud pe international in zilele astea.

Imi place aproape orice mai putin populara (cu unele exceptii), simfonica si Heavy Metal-ul(cu posibile exceptii). Am o afinitate si pentru arabisme/orientalisme, cand merg in Turcia poate soferul sa puna orice ca nu-mi displace. Chiar i-am stresat sa-mi spuna numele unei melodii, Gulsen-Bangir Bangir, rupe in 2 bass-ul pe boxe pro-audio la piesa aia. Posted Image

Edited by Neaceasca85, 27 March 2019 - 11:04.


#36
nykysor

nykysor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 301
  • Înscris: 20.07.2012

 2Unlimited, on 27 martie 2019 - 10:20, said:

Vad ca toti incearca sa invete baiatul asta sa nimereasca doua batai. Virtual DJ are o optiune care iti aduce melodia urmatoare la bataie, si ti-o si modifica din pitch control la BPM-ul necesar, automat. Si consolele separate profi fac acest lucru. Dupa ce incerci vreo ora, vei reusi sa sincronizezi melodia si singur, pentru ca softul iti arata diagrama melodiei si poti fi si surd, ca "vezi" bataile. Nu e mare branza. Pe vremuri mixam casete fara pitch control pentru ca inca nu exista, prindeam doar cateva batai acolo si tot ma descurcam. Inceputul este asa cum am spus in postarea de mai sus, trebuie sa cunosti cat mai multa muzica, ca sa ai din ce sa incepi sa mixezi. La 16 ani e putin probabil sa ai un bagaj de cunostinte vast in domeniul muzical... Dupa ce devii expert in muzica, abia atunci poti sa introduci melodiile in soft, sa vezi ce BPM (batai pe minut / beats per minute) au, sa le grupezi pentru ca nu poti mixa o melodie de 124 BPM cu una de 140 BPM (adica poti, dar iese o ciorba si orice ascultator isi va da seama ca piesa aia e prea rapida si tu nu ai habar ce mixezi acolo) si abia atunci poti sa incepi sa te joci de-a mixatul...

PS. Citez un DJ renumit care are zeci de ani de experienta in domeniu si mii de nopti nedormite: "Cu ce mixezi, ma, Luna alba?" Posted Image
Asculti ,asculti muzica ,dar la un moment dat te plictisesti daca nu faci si ceva concret iar a invata sa legi corect doua piese nu este chiar asa usor si necesita un pic de studiu teoretic si  ceva exercitiu practic ! Virtual DJ chiar stie sa lege piesele pe timpul unu din penultima fraza muzicala ? Functia de ajustare automata a BPM-ului nu cumva aduce toate piesele care urmeaza la BPM-ul primei piese (adica nu e ciorba dar e ghiveci ) ?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate