Cum inlatur oamenii de pe langa mine?
Last Updated: Mar 19 2019 04:45, Started by
PopaXXX
, Mar 18 2019 10:44
·
0

Posted 18 March 2019 - 13:22

E adevarat proverbul: "cine se aseamana se aduna".
Sau varianta directa: "kk la kk trage". ![]() Stii ce zic? |
Posted 18 March 2019 - 13:52

Ma angajezi pe mine si imi dai 300 euro. Te scap imediat de ei.
Ma pricep de minune sa-i enervez pe toti la modul elegant si subtil. Cateodata, jignesc si enervez subtil persoanele fara sa-mi dau seama sau fara sa vreau. ![]() Dar iti garantez ca pleaca. Ah, stai, acum am citit..........boschetari, aurolaci? Credeam ca vorbesti de rude sau prieteni mai enervanti din clasa de sus. ![]() Stii cum ii indepartezi pe aurolaci?Sa te speli cu sapun si sa te dai cu parfum din ala care sa-i irite olfactiv. Sa le provoace alergie! Pe batrani ii poti alunga daca scandezi ceva anti-PSD sau anti-biserica. Trebuie sa te imbraci portocaliu si sa te tunzi chelios ca Basescu. Le amintesti imediat de pensii taiate. Edited by eINSTEINmc2, 18 March 2019 - 13:55. |
Posted 18 March 2019 - 15:17

Pot sa fiu eu singur in parc, si o gramada de banci libere si imediat dupa ce ma asez, ca prin minune in cateva minute o sa apara cineva din senin si o sa se aseze chiar langa mine! Nu inventez, nu exagerez, chiar asa se intampla! Cind se mai intimpla asta, incearca sa le vinzi ceva: - Buna ziua, va intereseaza sa aflati despre Domnul Nostru Salvator ?! - Buna ziua, v-ar interesa un set de oale si cratiti minune ?! - Buna ziua, doriti sa aflati cea mai noua oferta de telefonie mobila ?! |
Posted 18 March 2019 - 16:48

Posted 18 March 2019 - 17:56

Doar te crezi asa. Adevarul e altul.
![]() Vezi semnatura mea. ![]() |
Posted 19 March 2019 - 04:45

Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users