![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
codec sau player necesar?
Last Updated: Mar 27 2003 15:59, Started by
oki_doki
, Mar 25 2003 15:37
·
0

Posted 25 March 2003 - 15:37

Stie cineva ce codec sau cu ce player pot vizualiza un film care are urmatorul "inceput" de fisier. Am instalat pe pc Nimo Codec pachetul full si tot nu merge:
%?moov %‡cmov dcomzlib %scmvd IÈxœµ|{|TÕÕöÚ“™É$3“™Üo“dÈýNÀI?È5""?ABˆd@¤ˆ)¦1UTÄUäE)"¶èËkQ)¥J)UZ)Rkõ{VÖ¡®öûõý}ÿ|á·?3ÏÙ{íuÛ{?{Ÿ9]}pÞüù‹ˆ¨eÞ¢ÙMø¤]s_?‰Ò |
Posted 25 March 2003 - 15:49

in loc sa "pastezi" in hexa preluari binare din fisier, mai bine incearca sa vezi cu GSpot ce codecuri ai nevoie....
bine ca nu ai facut o arhiva cu un dump al sectorului de boot :rolleyes: |
Posted 25 March 2003 - 17:06

sorry, :(
am vrut sa nu prelungest prea mult post-ul, ma gandeam ca isi da cineva seama din header-ul fisierului cu ce pot vedea filmul |
Posted 27 March 2003 - 13:59

da, am rezolvat un utilitar demn de luat in seama chia daca uneori e putin confuz
|
Posted 27 March 2003 - 15:59

oki_doki > " da, am rezolvat un utilitar demn de luat in seama chia daca uneori e putin confuz"
Poti sa fii mai explicit? enjoy, Mtz |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users