![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Demontare usa
Last Updated: Feb 06 2019 14:54, Started by
gerbil
, Feb 05 2019 20:12
·
0

Posted 05 February 2019 - 22:26

@cspot, stiind ca esti un om cu capul pe umeri si "stiindu-l" pe gerbil, te asigur ca nu e troleala. Te rog sa arunci un ochi pe subiectele mai vechi deschise de dansul.
Scuze de offtopic, dar nu mai pot cu paranoia asta ca toti userii sunt troli sau Fifi. |
Posted 06 February 2019 - 10:17

@puferiu: a reusit, a trebuit sa demonteze ceva prin spate o tablie. Nu stiu exact ce si cum dar a mers. Multumiri!
Pentru colegul care a zis ca am facut romana cu femeia de servici: ce am scris gresit? Sa-ti comunic, sa iti comunic, sa-i comunic, sa ii comunic, e corect oricum. Cui? Prietenului meu, dar e greu cand nu citesti atent si prima postare. Edited by gerbil, 06 February 2019 - 10:17. |
Posted 06 February 2019 - 14:54

Naspa!
Tipul nu a venit, nu a sunat, nu raspunde la telefon. Insist si revin cu noutati. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users