![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Noul pasaport romanesc, 2019
Last Updated: Jun 03 2021 14:57, Started by
December
, Jan 17 2019 11:55
·
0

Posted 18 January 2019 - 09:20

Eu apreciez doua componente:
- valabilitatea de 10 ani - ca a ramas acelasi pret Am mari dubii cui foloseste un pasaport asa de inzorzonat. Nu e ca si cum faci educatie turistica ofiterilor de la imigrari, care deschid in scarba pasaportul. La fel, am mari dubii ca pasapoartele romanesti e falsificau foarte mult, adica nu era la indemana oricui. Nu erau ca buletinele alea vechi, unde doar inlocuiai poza si lipeai cu aracet. Cu ocazia asta i-am fentat. Pasaportul meu vechi avea valabilitate 10 ani (nu era electronic), iar acum am facut programare pt unul nou, alectronic - tot cu valabilitate pe 10 ani. |
Posted 29 March 2019 - 11:03

O intrebare pentru cunoscatori : pentru ridicarea pasaportului electronic ... care este informatia care trebuie luata de '' buna '' ... ? mi s a spus la depunerea actelor , '' data de ridicare a pasaportului dupa data de 04-04-2019 '' sau sa iau de buna informatia care imi apare pe epasapoarte.ro , '' pasaportul este la ghiseu '' . Adaug , am incercat sa ii contactez telefonic si ieri si azi , dar nu raspund de '' nici o culoare '' la telefon ... am sunat de pe toate numerele de la serviciul pasapoarte , numerele din oras si din Bucuresti ...
Doresc sa il ridic , cat mai repede sa imi fac treaba ... Multumesc . Adaug : distanta dintre mine si biroul de eliberare a pasaportului este destul de mare si nu prea am timp de plimbari inutile . Edited by noname44, 29 March 2019 - 11:07. |
Posted 29 March 2019 - 13:59

Se intampla de multe ori ca pasaportul sa ajunga mai repede decat esti anuntat initial.
|
Posted 31 March 2021 - 12:41

Ca sa mai revigorez putin topicul aceasta...
Luni 29 martie la 12:30 am avut programare la serviciul pasapoarte pentru mine si nevasta-mea. Marti 30 martie pasaportul meu se afla la Serviciul Pasapoarte. Le-am ridicat astazi pe amandoua. Deci in 24 de ore cererile au fost verificate, pasapoartele printate si trimise la Piatra Neamt. Nu-mi vine sa cred!~ |
Posted 31 March 2021 - 17:03

In schimb la C.I. astept telefon de 2 luni ...
![]() Bine de stiut cu pasapoartele ca si eu trebuie sa schimb vreo doua pana la vara ... poate or fi utile ![]() LE: am intrat sa vad ce trebuie si zice: "Cartea de identitate, cartea de identitate provizorie sau, după caz, buletinul de identitate, aflate în termen de valabilitate, în original. Cartea de identitate provizorie trebuie însoţită de certificatul de naştere, în original." pai si eu ce fac daca deja astept de 2 luni dupa C.I. ... Edited by dansysro, 31 March 2021 - 17:11. |
Posted 31 March 2021 - 17:22

Poti face pasaportul cu cartea de identitate expirata, daca a expirat dupa 1 martie 2020!
Dupa CI astepti pentru ca au probleme cu plasticul. Parerea mea este ca aceste probleme au aparut datorita implementarii sistemului pentru noile carti de identitate. Edited by December, 31 March 2021 - 17:23. |
Posted 31 March 2021 - 19:43

Pașaportul electronic? Îmi vine greu sa cred
![]() Și eu trebuie sa mi-l refac pentru ca expira in Septembrie și as vrea sa merg in US (am auzit ca ne lasă din Iunie și pe ăștia din schengen). |
Posted 31 March 2021 - 19:53

Pașaportul electronic? Îmi vine greu sa cred ![]() Și eu trebuie sa mi-l refac pentru ca expira in Septembrie și as vrea sa merg in US (am auzit ca ne lasă din Iunie și pe ăștia din schengen). Prezentare la ghiseu: ![]() Printare si valabilitate pasaport: ![]() Luat azi dimineata. |
Posted 01 April 2021 - 07:45

Pașaportul electronic? Îmi vine greu sa cred ![]() E tot carnetel de hartie... The-a derutat denumirea? Si pe mine cand am dat de ea prima oara... Chiar am cautat iritat prin lista de produse - ca eu vreau normal, nu electronic ![]() Poate ma inseala memoria dar acum 5 ani cand l-am schimbat ultima oara parca tot "electronic" se numea... |
Posted 03 June 2021 - 05:22

Poate ajuta si pe altii....
Desi am foarte mare grija de lucrurile mele, am reusit sa-mi deteriorez pasaportul. ![]() ![]() ![]() De cand il am am facut deja 4 calatorii in strainatate si ultima oara, dupa ce am prezentat pasaportul la control, l-am aruncat in torpedou fara sa fiu foarte atent. Cand am vrut sa inchid torpedoul, pasaportul avea o margine afara si l-am prins acolo. Asta e, s-a bulit. La intrarea in Romania l-am dat asa, nu mi-a spus nimic vamesul. Ma duc azi la pasapoarte cu el, sa vedem ce zic cei de acolo. Oricum nu pot sa stau 10 ani cu el asa bulit, o sa-l schimb probabil saptamana viitoare. |
Posted 03 June 2021 - 09:50

Am fost la pasapoarte, trebuie sa il schimb.
Ma duc maine dimineata sa fac altul. |
Posted 03 June 2021 - 12:56

Eu am văzut pe unii cu Pașapoarte și mai deteriorate (inclusiv cu zacusca pe coperta). Și sunt ok
![]() |
Posted 03 June 2021 - 14:57

Mai bine platesc inca odata 258 de lei (ma rog, am platit deja) decat sa merg 10 ani cu pasaportul in halul ala. Si oricum nici mama nu-mi pune viza pe el daca e sa merg intr-o tara non UE.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users