Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

LIDL schimba politica de incarcar...

Nissan Qashqai 1.6 DCI Start/Stop...

C++ - De unde pot sa incep?
 Furtul din magazine in SUA schimb...

Margherita de la Clejani da decla...

Tigari din afara UE

Maitre Gims - Est-ce que tu m'...
 Solutii incalzire portabile

Tot ce era alb este roz acum,de ce?

Windows 11 + hdd vechi

Scara lemn pe vanguri
 Ce telefon sa-mi iau?

Cum circula banii intr-o economie...

ortoped foisor contact-ruptura LIA

Gingia creste peste masea
 

problema jocuri

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
Iuliannn123

Iuliannn123

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 06.07.2017
Salut, mi-am luat de curand acest laptop : Laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ 2.50 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, IPS, 4GB, 1TB, nVIDIA GeForce GTX 1050 4GB, Free DOS, Black si momentan sunt foarte dezamagit, am instalat toate driver-ele am facut update-uri la placa video , intel, cam tot ce am gasit pe net si intampin urmatoarea problema : cand deschid jocurile in cazul FIFA 19 mi se blocheaza tot laptopul inca de la prima imagine, iar in cazul PUBG in lobby imi merge bine dar cand vreau sa ma conectez online mi se blocheaza din nou laptopul. As vrea sa stiu ce e de facut , inca il pot returna dar este posibil sa nu fi facut eu ceva bine, astept pareri. Multumesc!

#2
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
update-uri la placa video , intel, - la drivere, da ?
Mai precis.. ai instalat drivere, apoi update sau.... cum ?!
Oricum, nu prea e bine.
Ai mai folosit acest windows pina acum ?
Instaleaza un program de temperaturi, gen MSI Afterburner, configureaza sa arate temperaturi CPU si GPU, intra in jocuri.

#3
Iuliannn123

Iuliannn123

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 06.07.2017
da, am instalat drivere-le si am facut update-uri, am instalat un  benchmark si mi-a rulat bine, windows-ul acesta nu l-am mai folosit ,am facut un usb bootabil si l-am instalat.

#4
buyonevideo

buyonevideo

    STATI ACASA !! :)

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,442
  • Înscris: 06.02.2016
Pai, cum ai reusit sa iei niste drivere vechi, ca sa le poti face apoi update ?!
Temperaturi ?
In idle / benchmark / jocuri ?

#5
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,507
  • Înscris: 25.11.2014
Eu am 4 gb ram utilizati in browsing. Tu vrei gaming cu 4 gb ram Posted Image?

Edited by Serafim606, 22 December 2018 - 17:51.


#6
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,906
  • Înscris: 19.09.2005
are 4g ram si 4g placa video, eu zic ca merg binisor o gramada de jocuri.

#7
Serafim606

Serafim606

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,507
  • Înscris: 25.11.2014
Nu PUBG.

#8
Iuliannn123

Iuliannn123

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 06.07.2017
cand am facut simularea in benchmark nu a depasit 57 grade Celsius.

#9
64-bit

64-bit

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 182
  • Înscris: 19.12.2018
Gaming cu doar 4 GB de RAM?

View Postarg, on 22 decembrie 2018 - 17:52, said:

are 4g ram si 4g placa video, eu zic ca merg binisor o gramada de jocuri.

Cu 4 GB de RAM DDR4 nici macar nu poti instala Windows 10 Pro / 64 bit...

#10
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,357
  • Înscris: 15.07.2008

View PostIuliannn123, on 22 decembrie 2018 - 16:54, said:

Salut, mi-am luat de curand acest laptop : Laptop Gaming Lenovo Legion Y520-15IKBN cu procesor Intel® Core™ i5-7300HQ 2.50 GHz, Kaby Lake, 15.6", Full HD, IPS, 4GB, 1TB, nVIDIA GeForce GTX 1050 4GB, Free DOS, Black si momentan sunt foarte dezamagit, am instalat toate driver-ele am facut update-uri la placa video , intel, cam tot ce am gasit pe net si intampin urmatoarea problema : cand deschid jocurile in cazul FIFA 19 mi se blocheaza tot laptopul inca de la prima imagine, iar in cazul PUBG in lobby imi merge bine dar cand vreau sa ma conectez online mi se blocheaza din nou laptopul. As vrea sa stiu ce e de facut , inca il pot returna dar este posibil sa nu fi facut eu ceva bine, astept pareri. Multumesc!
Cum rulezi tu jocuri de genul  "FIFA 19"  pe "Free Dos" ? tu ai vazut ce ai scris? pana la urma ce sistem de operare ai?

Edited by stlk, 22 December 2018 - 19:12.


#11
Zark

Zark

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 790
  • Înscris: 23.01.2017
Problema e de la ram.. 4gb e extrem de putin pentru gaming. Eu am 8 si nu imi ajung, am chrome deschis cu 17 tab-uri + Steam si imi sta la 72% pe Windows 10. Mai baga niste ram si vor merge si jocurile, minim 8gb sa ai (asta daca vrei sa ai doar jocul deschis). Jocurile pe care le-ai spus sunt pretentioase, nu ai nici o sansa sa le joci pe 4gb ram.

#12
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,906
  • Înscris: 19.09.2005
similar, dar pe win 7, am ocupati 3 din 4

#13
zzhunt

zzhunt

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,261
  • Înscris: 28.03.2015
FIFA 19 cere minim 8 GB parca

Testează alte jocuri mai puțin gurmane pe partea de RAM.

#14
1000FPS

1000FPS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 29.12.2016

View Poststlk, on 22 decembrie 2018 - 19:09, said:

Cum rulezi tu jocuri de genul  "FIFA 19"  pe "Free Dos" ? tu ai vazut ce ai scris? pana la urma ce sistem de operare ai?
Free Dos inseamna ca n-ai nimic pe HDD, adica cand il cumperi trebuie sa instalezi tu windowsul, odata ce a instalat jocurile normal ca si-a instalat si windowsul
Iar despre jocuri, ai doar 4gb ram si minimul pentru fifa si pubg este de 8gb.

Edited by 1000FPS, 22 December 2018 - 21:22.


#15
Darkage_

Darkage_

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 545
  • Înscris: 18.07.2016
E un laptop bun...eu il am, in varianta cu 8 gb ram. Ruleaza decent orice am incercat ( BF1, Assassin's creed origins, WoT, Fortnite, Ring of Elysium, Far Cry 5, Mass Effect Andromeda..etc). Vezi ce ( probabil) porcarie de OS ai instalat. Pe win 10 ar trebui sa isi ia singur driverele..

#16
Iuliannn123

Iuliannn123

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 06.07.2017
Multumesc pentru raspunsuri, am decis sa-l returnez sa mai adaug cativa lei si sa-mi iau varianta 8 gb ram .

#17
stlk

stlk

    Spartan Officer

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,357
  • Înscris: 15.07.2008

View Post1000FPS, on 22 decembrie 2018 - 21:21, said:

Free Dos inseamna ca n-ai nimic pe HDD, adica cand il cumperi trebuie sa instalezi tu windowsul, odata ce a instalat jocurile normal ca si-a instalat si windowsul
Iar despre jocuri, ai doar 4gb ram si minimul pentru fifa si pubg este de 8gb.
Habar nu ai! Posted Image Free Dos este sistem de operare! citeste AICI
sau documenteaza-te de unde vrei tu!
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/nKLtpVCO7kM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Kfqzw2i768o?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by stlk, 29 December 2018 - 14:27.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate