Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Carnea de porc de la Lidl
#91
Posted 18 December 2018 - 12:04
irina2014, on 18 decembrie 2018 - 08:34, said:
Am luat slanina cu 15 lei/kg, de la macelarie obisnuita. Parca tot atata e si la K. https://www.lidl.ro/...articleId=16443 |
#92
Posted 18 December 2018 - 13:54
Bibulus, on 18 decembrie 2018 - 12:04, said:
Slanina "alba", cruda? Asta e mai ieftina, in Lidl au la 7 lei/kg. https://www.lidl.ro/...articleId=16443 LE: hahahaha! ati primit pe wapp relatarea despre porc a unui roman stabilit in america? ))) As pune-o aici, dar mi-e ca voi fi aspru pedepsita. Edited by irina2014, 18 December 2018 - 14:20. |
#93
Posted 19 December 2018 - 11:07
Hunor_66, on 18 decembrie 2018 - 00:55, said:
Din lipsa de interes al fermierilor si lipsa de intreprinzatori. Nici gaina batrana sau broiler tardiv de 5-6 luni nu gasesti. Daca vrei sa faci un coq-au-vin n-ai cu ce... Lipseste pentru ca are grasime multa si carne putina DaculScoril0, on 18 decembrie 2018 - 05:26, said:
câtă slănină trebuie să prăjești ca să faci 1 Kg de jumări ai socotit? |
#94
Posted 19 December 2018 - 12:05
rosix, on 18 decembrie 2018 - 08:48, said:
Acel procedeu nu se fooseste la carnea vrac ci la diverse specialitati presate - salam in amestec, sunca presata, rulade. Carnea vrac e carne vrac, asa cum rezulta din porc. N-ai cum sa confunzi o bucata de spata de porc cu altceva. In cartea aia nu era vorba despre mezeluri ci despre fabricarea unor pulpe de porc din carnea mai multor animale, prin presare. Faceau asta in scop comercial, pentru ca luau doar carne de calitate si scoteau grasimea pentru ca asta prefera cumparatorul francez. Iar pulpa arata exact ca una obisnuita. Nu mai retin titlul cartii, daca mi-l aduc aminte il postez. |
#95
Posted 19 December 2018 - 13:24
I2O, on 19 decembrie 2018 - 11:07, said:
Nu Lipseste pentru ca are grasime multa si carne putina Phobos, on 19 decembrie 2018 - 12:05, said:
In cartea aia nu era vorba despre mezeluri ci despre fabricarea unor pulpe de porc din carnea mai multor animale, prin presare. Faceau asta in scop comercial, pentru ca luau doar carne de calitate si scoteau grasimea pentru ca asta prefera cumparatorul francez. Iar pulpa arata exact ca una obisnuita.
Spoiler
Edited by Hunor_66, 19 December 2018 - 13:25. |
#96
Posted 19 December 2018 - 13:59
Broilerul tardiv, cu zice Hunor, e super!! Si nu e gras deloc
Hunor, tu esti Horia _66? |
#97
Posted 19 December 2018 - 17:51
crisstonne, on 17 decembrie 2018 - 20:34, said:
Exista si K, au românesc. ce daca e romanesc. daca porcul e crescut in mod intensiv, ca afara, are acelasi gust si miros, adica n-are. eu cred ca macelariile vor in general sa vanda cu profit serios, d-aia isi procura in mod intentionat marfa de la abatoarele sau importatorii cei mai ieftini. eu am luat din piata traian cu 22 de lei ceafa de porc, nu cu 13 ca la metro. alt pret, dar si alt gust. iladi, on 17 decembrie 2018 - 22:14, said:
Însă ceea ce chiar nu-mi place la noi în măcelării este că măcelarii nu știu să taie carnea. eu cred ca multi stiu, dar nu-i intereseaza prea mult. inca nu-i o masa critica de clienti priceputi, pentru ca macelarii sa tina cont de treaba cu macelaritul "corect". la porc mai stie lumea si se taie cat de cat pe bucati importante. dar la vita e treaba mai varza. acolo e jale. pulpa e bagata otova, nu conteaza cum. iar unde mai pot ciupi, mai ciupesc si prin minciunici. ceafa si garf vanduta drept antricot, ceea ce nu-i chiar corect. Edited by casuta__papusilor, 19 December 2018 - 17:59. |
#98
Posted 19 December 2018 - 17:55
Diferenta de pret trebuie sa reflecte ceva, nu? Pana la urma nu are nicio relevanta daca porcul e crescut in Romania sau in Polonia, in ambele locatii sunt si variante bune dar si unele mai putin bune.
La Lidl in general este cea mai ieftina carne, mai bine eviti pentru ca e posibil sa nu fie cea mai buna . Cred ca in orice cartier din orice oras exista cel putin o macelarie unde gasesti ceva mai bun decat la Lidl. |
#99
Posted 19 December 2018 - 18:19
#100
Posted 19 December 2018 - 21:20
Genul de topic pe care-l admir !
Se porneste cu o idee "conspirationista" , citez din postarea #1 "porcii romanesti s-au sinucis la gandul pestei porcine", din care se deduce ca porcii din import, chipurile, nefiind afectati, dau din coate pentru a-si face loc pe mesele romanilor, apoi, tot noi romanii, ne miram ca nu are gust de carne de porc carnea porcilor din import ! topicul ajunge la postarea #100, la care contributia initiatorului se rezuma doar la postarea #39. Nu doresc sa remarc faza cu pricina ! Acum aprox 15-20 ani, s-a remarcat prima data ca rosia din import nu are gust de rosie, relativ recent s-a demonstrat ca aproape niciun fruct din import nu are gustul cunoscut, ca aproape niciun produs din import nu are gustul cunoscut de roman, e ca si cum ne-am preface ca nu cunoastem ! Nu doar "Carnea de porc de la Lidl", ci niciun sortiment de carne de porc sosit din import nu poate avea gustul intiparit in memoria poporului roman ! Pentru a uita acel gust, romanul este ajutat de porcul care se sinucide la gandul pestei porcine, tot asa cum romanul, a fost ajutat de pasarile care s-au sinucis la gandul gripei aviare, sa uite gustul pasarii de casa ! Edited by LORELYAN, 19 December 2018 - 21:22. |
|
#101
Posted 19 December 2018 - 21:29
giuliani, on 19 decembrie 2018 - 17:55, said:
La Lidl in general este cea mai ieftina carne, mai bine eviti pentru ca e posibil sa nu fie cea mai buna . Cred ca in orice cartier din orice oras exista cel putin o macelarie unde gasesti ceva mai bun decat la Lidl. Edited by pasilla, 19 December 2018 - 21:30. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users