Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Un nou pericol pt batrani

Ar trebuii sa vindem imobiliarele...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 Noul format Jpegli iși propu...

Dade, dade

Parola la lock screen

Deparazitare externa pisici fara ...
 Seriale turcesti/coreene online H...

Merita un Termostat Smart pentru ...

Sfat achizitie MTB Devron Riddle

Problema mare cu parintii= nervi ...
 switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...

Crapaturi placa
 

Masina de tocat electrica

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
Hello, sub impresia covarsitoare a testului cu bratwurstii, am zis sa imi iau si eu o masina de tocat electrica (MTE) in principal pt tipul asta de carnati

Probabil o voi folosi destul de putin (10kg/an), dar oarecum intens (la emulsifiere, incerc sa inlocuiesc etapa de robot/food processor cu MTE, sita mica, dar compozitia trecuta prin MTE dat de 3-4 ori - sper sa fie ok, sa obtin acelasi rezultat)

Buget: cca 700 lei max, cerinte: angrenaje metalice, accesorii de carnati.

Voi ce aveti in dotare, ce MTE?

Mi s-a parut destul de ok asta:  https://www.emag.ro/...0/pd/D9HY5SBBM/ ,  atat dpdv features&functions, cat si ca review (1 Posted Image) )

Ups, a mai aparut un review, negativ Posted Image

Merci, sa carnatarim sanatosi!

Edited by irina2014, 11 December 2018 - 20:29.


#2
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Wow ! Chiar ai ganduri mari, cu "carnatareala" :)

View Postirina2014, on 11 decembrie 2018 - 20:28, said:

Probabil o voi folosi destul de putin (10kg/an),
Capacitate: in functie de tipul de carne, aproximativ 50-70 kg carne/ora.

#3
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
intr-adevar, e un pic cam mult pt ce as avea eu nevoie

alea 10 kg le-am scos asa, nu stiu nici eu de unde. Oricum , max-maxxx 20 kg/an. Cat bratwursti si parizer sa mananci :))

#4
FreeThinker

FreeThinker

    Mr.Nobody

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,620
  • Înscris: 16.08.2010

View Postirina2014, on 11 decembrie 2018 - 20:28, said:

cat si ca review (1 Posted Image) )

Ups, a mai aparut un review, negativ Posted Image

Merci, sa carnatarim sanatosi!

Tare asta al doilea: " urmează să fie trimisă la servis-ul de garantie. Cu parere de rau, dar nu o recomand"... si-i da patru stele...

De ce oare? Probabil ca era ambalajul frumos si stralucitor.

#5
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014
hahaha, nici nu am vazut stelele. Da, un personaj contradictoriu, domnul respectiv Posted Image

#6
Cezcarino

Cezcarino

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 04.03.2007
La cât vrei să toci/cârnățărești îți faci treaba cu o mașină până-n 200.
Am o astfel de mașină, toc mai mult de 20kg pe an, cam 3-4kg pe lună, fac carne tocată acasă, am făcut și cârnați și mă descurc cu un Samus de 160 lei.
Zass e doar o spoială și îți dau un exemplu cu un espressor:
https://www.compari....m04-p301028315/
vs
https://www.compari....lQaAsJ2EALw_wcB

Identic, doar scris Rohnson pe el era un aparat în Selgros pe la 325 acu 2 ani când mi-am luat eu espressor. Toate-s China.

Legat de mașina de tocat, eu am un SMT-1500B, 1500 W, de la „mall” din „garaj”.
Eu sunt Cezar la comentarii.

Edited by Cezcarino, 11 December 2018 - 22:57.


#7
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View PostCezcarino, on 11 decembrie 2018 - 22:51, said:

La cât vrei să toci/cârnățărești îți faci treaba cu o mașină până-n 200.
Am o astfel de mașină, toc mai mult de 20kg pe an, cam 3-4kg pe lună, fac carne tocată acasă, am făcut și cârnați și mă descurc cu un Samus de 160 lei.
Zass e doar o spoială și îți dau un exemplu cu un espressor:
https://www.compari....m04-p301028315/
vs
https://www.compari....lQaAsJ2EALw_wcB

Identic, doar scris Rohnson pe el era un aparat în Selgros pe la 325 acu 2 ani când mi-am luat eu espressor. Toate-s China.

Legat de mașina de tocat, eu am un SMT-1500B, 1500 W, de la „mall” din „garaj”.
Eu sunt Cezar la comentarii.
da, si zass-ul , tot RPC e. M-asi pus pe ganduri. Ai facut si carnati cu ea? Din ce am citit review-uri , la mai multe marci/tipuri de MTE, la carnati nu prea e multumita lumea (ba ca merge greu, ba ca iese compozitia pe nu stiu unde etc)

#8
liviu_np

liviu_np

    Haiduc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,192
  • Înscris: 05.06.2006
Uite aici.
O am de vreo 5 ani, fac cu ea carnati, toc carne, suc de rosii. Cantitati nu mai mari de vreo 50-60 de kg/an. Functioneaza ireprosabil.

#9
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,476
  • Înscris: 04.05.2006
Eu acasă am un noname, pe care îl folosesc însă rar. Îl am de vreo 5 ani, nu mi-a făcut figuri. Angrenaj de plastic, totul ieftin.
Am dus însă fosta mașina de tocat, Tefal, la Tg Jiu, pentru ca acolo “porcăresc” de obicei :)
A făcut fata cu brio la toate solicitările tale. Pentru umplut cârnați nu am folosit-o, pentru ca am o tulumba cu cremaliera, mult mai rapida, însă motivul principal pentru care o prefer nu e rapiditatea, ci faptul ca tefalul emulsifiaza amestecul prea tare pe accesoriile de cârnați și eu nu vreau asta. La bratwurstii tai însă, e de dorit :)

#10
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postliviu_np, on 12 decembrie 2018 - 10:26, said:

Uite aici.
O am de vreo 5 ani, fac cu ea carnati, toc carne, suc de rosii. Cantitati nu mai mari de vreo 50-60 de kg/an. Functioneaza ireprosabil.
Aha! Merci! Interesant!

Tefal, Richelieu, zici! Sa cautam si Tefal...

Edited by irina2014, 12 December 2018 - 11:21.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate