![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Se schimba tastatura din En in Ro
Last Updated: Nov 01 2018 11:31, Started by
December
, Oct 31 2018 20:12
·
0

Posted 31 October 2018 - 20:12

Tin tastatura la mac in engleza, dar am si tastatura romaneasca adaugata deoarece am nevoie si de diacritice pentru texte.
![]() Cand insa vreau sa scriu ceva pe forum (de exemplu) se schimba automat in Ro. Si schimba pe toate taburile. Ce setari ar trebui sa fac sa stea cuminte in engleza si sa se schimbe doar cand vreau eu asta? De obicei, dupa ce scriu cu diacritice schimb din nou pe En, dar ma cam bate tastatura.... EDIT: folosesc doar safari Edited by December, 31 October 2018 - 20:14. |
Posted 31 October 2018 - 20:24

5 subtaburi.
Cred ca "surse de introducere" e ala cu "belele" ![]() Acum tine minte "engleza", nu schimba. |
Posted 31 October 2018 - 20:25

Debifeaza "automatically switch" in "input sources" (keyboard preferences).
|
Posted 31 October 2018 - 20:26

La Keyboard > Input Sources exista optiunea "Automatically switch to a document's input source.":
https://www.tech-rec...-automatically/ |
Posted 31 October 2018 - 20:28

Uneori scriu direct in safari, nu in notite. Ar trebui sa scriu in notite sa schimbe automat in romaneste si sa ramana pe safari in engleza?
|
Posted 31 October 2018 - 21:05

Debifand acea optiune activezi schimbarea manuala a limbii.
Daca o lasi bifata, ea tine minte ce limba a folosit fiecare program, are un fel de schimbare dinamica, memorie |
Posted 01 November 2018 - 11:24

Nu merge acelasi shortcut cum e la Windows? Alt-ul din stanga + shift-ul din dreapta.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users