Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Jeep Renegade vs Suzuki Vitara

Guvernul recunoaste ca intram in ...

standardele societatii

Nelamurire intre 2 modele
 Pachet Rummy de calitate.

Amiko Mira Wifi

RAR indeamna romanii sa-și c...

Recomandare instalatie apa casa s...
 Pareri TV Samsung Seria MU6202

Sugestii magazine bio online

Instalare Skype

Recomandare kit supraveghere
 Incercare de remediere ecran alba...

Competitie PS4

Opinie ''search''

Cum fac sa stau in maini?
 

Pierde parole Mozilla

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#1
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010
Salut, am avut un crash la Mozilla Firefox, si apoi mi-a cerut sa intru in Safe mode, acum nu mai am niciun cont salvat si nicio parola, le mai pot recupera? Sau ce am de facut? Cum aflu daca inca sunt in Safe mode? Mersi

#2
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 78,029
  • Înscris: 07.02.2003
De regula loginurile se tin in fisierele logins.json, key4.db Daca nu ai backup la ele nu stiu ce s-ar mai putea incerca.

#3
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010

View Postandreic, on 11 octombrie 2018 - 05:51, said:

De regula loginurile se tin in fisierele logins.json, key4.db Daca nu ai backup la ele nu stiu ce s-ar mai putea incerca.
Buna dimineata, dar cum sa se stearga de la sine? Cum pot deschide acele fisiere?

#4
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010

View Post_Angel_Seraphim_, on 11 octombrie 2018 - 06:01, said:

Încearcă System Restore (punct de resturare).

(https://www.howtogee...system-restore/)
Imi spune ca nu am facut nici un punct de restaurare ...

#5
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,975
  • Înscris: 01.12.2001
Cont nu aveai la Mozilla?

#6
modoran

modoran

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,958
  • Înscris: 08.02.2011
Nu ai folosit sincronizarea automata in Firefox ? Probabil nici nu stiai de asa ceva ...

json e un fisier text, deschizi cu orice editor, iar fisierul db e o baza de date sqlite

#7
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010
Ce fel de cont Dorin? Si tu esti cumva admin aici? Vezi ca este un topic cu o tentativa de frauda cu IELTS, am dat raport, sper sa inchida cineva topicul. Modoran, nu am stiut de asta, insa mereu cand ma logam, imi apareau toate adresele de mail si parolele, dadeam doar sign in, acum nu mai apare nimic, pe niciun site, forum, cont, etc. Si nici macar nu mai mai stiu adresele de mail, dar mai parolele :(

#8
bbox

bbox

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 12.05.2005
Probabil s-a creat un profil nou.
Opreste Firefox si porneste-l cu parametru -P ("firefox -P").
Daca  apar mai multe profile, incearca sa schimbi profilul default.
Sau verifica in folderele Appdata/Local/Mozilla/Firefox/Profiles si Appdata/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles daca nu ai mai multe foldere (fiecare folder este un profil).

#9
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,108
  • Înscris: 29.04.2018
Optiuni - privacy si securitate - accesuri salvate.

#10
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010

View PostPaz, on 11 octombrie 2018 - 06:53, said:

Optiuni - privacy si securitate - accesuri salvate.
Nu am nicio parola la parole salvate:(

View Postbbox, on 11 octombrie 2018 - 06:52, said:

Probabil s-a creat un profil nou.
Opreste Firefox si porneste-l cu parametru -P ("firefox -P").
Daca  apar mai multe profile, incearca sa schimbi profilul default.
Sau verifica in folderele Appdata/Local/Mozilla/Firefox/Profiles si Appdata/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles daca nu ai mai multe foldere (fiecare folder este un profil).
Cum fac sa pun acel parametru? Folosesc Windows 7.

#11
Paz

Paz

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,108
  • Înscris: 29.04.2018

View PostLife2Live, on 11 octombrie 2018 - 06:55, said:

Nu am nicio parola la parole salvate:(
Dar ai altceva ? Ai clicat pe ”arata password” ? sau ”show password”.

#12
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010

View Postbbox, on 11 octombrie 2018 - 06:52, said:

Probabil s-a creat un profil nou.
Opreste Firefox si porneste-l cu parametru -P ("firefox -P").
Daca  apar mai multe profile, incearca sa schimbi profilul default.
Sau verifica in folderele Appdata/Local/Mozilla/Firefox/Profiles si Appdata/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles daca nu ai mai multe foldere (fiecare folder este un profil).
Am intrat in acel folder, sunt doua foldere, cred ca doua profile:) Dar am intrat manual, nu stiu sa execut acea comanda.

#13
bbox

bbox

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 12.05.2005

View PostLife2Live, on 11 octombrie 2018 - 06:55, said:

Cum fac sa pun acel parametru? Folosesc Windows 7.

Start/ Run .. Firefox -P sau modifici shortcut-ul de la firefox si adaugi -p la comanda.
Daca firefox nu va porni cu profilul vechi (posibil sa fie corupt un fisier), poti sa copiezi fisierele cu parole din profilul vechi in profilul nou, totusi incearca prima data sa reactivezi profilul vechi.

#14
fqx

fqx

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,026
  • Înscris: 23.08.2014
Foarte probabil fisierele respective sint corupte si nu le mai poate accesa.Pateam asta cand a inceput hdd sa fie pe duca:)

#15
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010

View Postbbox, on 11 octombrie 2018 - 07:09, said:


Start/ Run .. Firefox -P sau modifici shortcut-ul de la firefox si adaugi -p la comanda.
Daca firefox nu va porni cu profilul vechi (posibil sa fie corupt un fisier), poti sa copiezi fisierele cu parole din profilul vechi in profilul nou, totusi incearca prima data sa reactivezi profilul vechi.
Am dat comanda si imi apare doar Default in acea casuta, nu trebuia sa fie si alt profil acolo?

#16
sorin61

sorin61

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,665
  • Înscris: 05.01.2004
Ce-a fost a fost. De acum incearca sa folosesti extensia LastPass si scapi de o grija, chiar daca moare HDD-ul...

#17
bbox

bbox

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 456
  • Înscris: 12.05.2005
Inseamna ca nu mai recunoste profilul vechi.
In acest caz poti sa copiezi logins.json si key4.db din folderul cu profilul vechi (din Appdata/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles/...) peste fisierele logins.json si key4.db din folderul cu profilul nou si parolele ar trebui sa apara in Firefox.
Atentie sa nu copiezi fisierele invers (din profilul nou peste cele din profilil vechi). Poti sa deschizi logins.json in Notepad sa verifici daca exista parole in fisier.

#18
Life2Live

Life2Live

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 26.04.2010

Vizualizare mesajsorin61, pe 11 octombrie 2018 - 07:22, a scris:

Ce-a fost a fost. De acum incearca sa folosesti extensia LastPass si scapi de o grija, chiar daca moare HDD-ul...
Si aceasta extensie cu ce ajuta? Cum sa moara hdd-ul? Asa mult consuma?

Vizualizare mesajbbox, pe 11 octombrie 2018 - 07:28, a scris:

Inseamna ca nu mai recunoste profilul vechi.
In acest caz poti sa copiezi logins.json si key4.db din folderul cu profilul vechi (din Appdata/Roaming/Mozilla/Firefox/Profiles/...) peste fisierele logins.json si key4.db din folderul cu profilul nou si parolele ar trebui sa apara in Firefox.
Atentie sa nu copiezi fisierele invers (din profilul nou peste cele din profilil vechi). Poti sa deschizi logins.json in Notepad sa verifici daca exista parole in fisier.
Am deschis acele fisiere, dar apar doar cateva linii de text, scrie ceva si de parola pentru Facebook, dar putine date, ceva genul password field. Care e diferenta intre profilul ce apare la Local si cel din Roaming? Ca in ambele parti gasesc Mozilla si profiles.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate